Προς το περιεχόμενο

iphone 15 -128 gb -Γερμανος -649

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώστε ακόμα 10€ για το 16Ε. Λείπει ο ευρυγώνιος φακός και το Dynamic Island αλλά παίρνετε το Α18 τσιπ με το ΑΙ και πολύ καλύτερη μπαταρία. Ολες οι επόμενες αναβαθμίσεις των iPhone θα πατάνε σε αυτό και το 15αρι θα μένει πίσω. 

Επεξ/σία από panos-
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tonyz21 είπε

Ορίστε; Αν ανοίξω κι εγώ ένα σάιτ "ftinaiphone.gr" και τα δίνω μισή τιμή για να μαζέψω όσα προλάβω και να φύγω θεωρείται ότι αυτό είναι το Market Price;

Έχει 3 καταστήματα που είναι κάτω απο την τιμή του Γερμανού, και τα 3 το ένα πιο ύποπτο απο το άλλο. Επομένως δεν *παίζει γενικα* τοσο στο Best Price. 

Συμφορουμίτη, το παραπάνω όπως βλέπεις είναι οδηγία του moderator των προσφορών που περιλαμβάνει μέσα και τα καταστήματα του bestprice.

Ο καθένας φυσικά αγοράζει από όπου θέλει(ειδικά αν τον απασχολούν τα των εγγυήσεων), αλλά οι οδηγίες είναι πολύ συγκεκριμένες στο τι θεωρείται προσφορά και τι όχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

Τελωνείο;;

Όλα μαζί, μην κοιτάς τιμή που δίνει, η τελική τιμή αν το βάλεις στο καλάθι και προχωρήσεις, βγαίνει μικρότερη, καθώς αφαιρούνται οι φόροι uk και μπαίνουν οι δασμοί εισαγωγής

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, svach είπε

Όλα μαζί, μην κοιτάς τιμή που δίνει, η τελική τιμή αν το βάλεις στο καλάθι και προχωρήσεις, βγαίνει μικρότερη, καθώς αφαιρούνται οι φόροι uk και μπαίνουν οι δασμοί εισαγωγής

Δεν το γνώριζα αυτό. Ευχαριστώ.και απέφευγα να ψωνίζω από uk.

Επεξ/σία από ALXIOA
Δημοσ.

Ναι, παραδόξως πληρώνεις λιγότερα απ’ ό,τι οι Άγγλοι. Είχα πάρει iphone 16e την άνοιξη, αργεί λίγο λόγω τελωνείου (2 εβδομάδες), αλλά είναι προπληρωμένοι οι δασμοί, δεν πληρώνεις κάτι πέρα από αυτά που σου ζητά η amazon στο checkout. Η τελική τιμή καλύτερη από skroutz

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, svach είπε

Ναι, παραδόξως πληρώνεις λιγότερα απ’ ό,τι οι Άγγλοι. Είχα πάρει iphone 16e την άνοιξη, αργεί λίγο λόγω τελωνείου (2 εβδομάδες), αλλά είναι προπληρωμένοι οι δασμοί, δεν πληρώνεις κάτι πέρα από αυτά που σου ζητά η amazon στο checkout. Η τελική τιμή καλύτερη από skroutz

Ισχύει αυτό αλλά μιας και μιλάμε για Αμαζον Αγγλίας(εκτός ΕΕ με λίγα λόγια), ξεχνάμε τα υποχρεωτικά 2χρόνια λόγω ΕΕ που έχουν τα υπόλοιπα amazon/Ελλάδα, και μιλάμε για 1χρόνο εγγύηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ισχύει αυτό αλλά μιας και μιλάμε για Αμαζον Αγγλίας(εκτός ΕΕ με λίγα λόγια), ξεχνάμε τα υποχρεωτικά 2χρόνια λόγω ΕΕ που έχουν τα υπόλοιπα amazon/Ελλάδα, και μιλάμε για 1χρόνο εγγύηση.

Σωστό, θα πρέπει κάποιος να το λάβει κι αυτό υπόψη του, μαζί με τη διαφορά τιμής

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, panos- είπε

Δώστε ακόμα 10€ για το 16Ε. Λείπει ο ευρυγώνιος φακός και το Dynamic Island αλλά παίρνετε το Α18 τσιπ με το ΑΙ και πολύ καλύτερη μπαταρία. Ολες οι επόμενες αναβαθμίσεις των iPhone θα πατάνε σε αυτό και το 15αρι θα μένει πίσω. 

Είναι τόσο καλό το ΑΙ που το εχω κλειστό σε ό,τι Apple συσκευη εχω

• Haha 6
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Βρε δε διαφωνώ αλλά ποτέ δεν ξέρεις του χρόνου τι θα φέρει. Το 15 δεν πρόκειται να τα πάρει. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Φίλε το 16e ειναι οτι χειρότερο εχω δουλέψει σε iphone 

Δημοσ.

Τι έχει; Μια χαρά μπαταρία, πολύ καλύτερη σε σχέση με το 15. Το μόνο που χάνει συγκριτικά με το 15/16 είναι η δεύτερη κάμερα πίσω και το island.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panos- είπε

Τι έχει; Μια χαρά μπαταρία, πολύ καλύτερη σε σχέση με το 15. Το μόνο που χάνει συγκριτικά με το 15/16 είναι η δεύτερη κάμερα πίσω και το island.

Και mag safe.

17 λεπτά πριν, panos- είπε

Και mag safe.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nick7777 είπε

Παιδια αξιζει σαν συσκευη η να κανω αλαγη για κανενα samsung a56 η xiaomi redni note 14.εχω ενα iphone 11 και σκεφτομαι να αλαξω

Αν θες να πας σε android δώσε παρόμοια λεφτά να πάρεις κάτι καλό ώστε να μην ψάχνεις σε καμιά βδομάδα πως να γυρίσεις σε ios.Μακρια από φθηνά xiaomi,θα το πετάξεις και θα σπάσεις και τα μέτρα σου.Galaxy s25/+,realme gt7 pro,oneplus 13r κτλ,πιο κάτω δεν θα πηγαινα.Επειδη ήμουν σε αναζήτηση κινητού προσφατα(εγώ πήγα σε τελείως διαφορετική κατηγορία τιμής βέβαια) θα σου έλεγα να αποφύγεις το συγκεκριμένο της προσφοράς.Δεν έχει καλή αυτονομία και είχαν αναφερθεί προβλήματα υπερθέρμανσης.Το iphone 16 είναι καλή περίπτωση και σχετικά οικονομικό,κατι άλλο δυστυχώς δεν αξίζει.Εκτος αν σε ενδιαφέρουν refurbished οπότε το 15 pro max είναι καλή περίπτωση.

Edit:Άκυρο,τώρα είδα τι κινητά σκέφτεσαι.Καλο το samsung,κοίτα και το realme 14 pro.Μεινε μακριά από xiaomi.

Επεξ/σία από LouCi4er

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...