alex89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Θα βάλω φωτογραφίες για το τι εννοώ με αυτά που γράφω. Σαν γλώσσες εγκατάστασεις για να γράφω έχω τα Ελληνικά και τα Αγγλικά Η.Π.Α. Είχα κάνει το λάθος και είχα εγκαταστήσει και τα Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου. Τα έκανα όμως απεγκατάσταση. Στην επανεκίννηση όμως που έκανα εμφανίστηκαν ξανά στην επιλογή γλώσσας. Πλέον όταν πατάω Alt + Shift για να αλλάξω γλώσσα δεν πάω από Ελληνικά σε Αγγλικά Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά περνάω και από το Αγγλικά UK. Πως θα γίνει να απεγκατασταθούν μόνιμα;
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν πας από τις τελίτσες στα Αγγλικά (ή και στα Ελληνικά) και μετά Επιλογές, δεν έχει εκεί το Βρετανικό πληκτρολόγιο για αφαίρεση; Αν δε δίνει επιλογή για αφαίρεση, πρόσθεσε πάλι τα Αγγλικά UK, αφαίρεσε το πληκτρολόγιο και μετά κάνε απεγκατάσταση την γλώσσα. Μερικές φορές χρειάζεται να προστεθεί η γλώσσα για να μπορέσεις να αφαιρέσεις το ανάλογο layout. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από micos000 1
chvnce Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου @alex89 Αφαίρεσε πάλι τη γλώσσα. Μετά πήγαινε Ώρα και Γλώσσα > Γλώσσα και Περιοχή > Ρυθμίσεις διαχείρισης γλώσσας Απ' το tab Διαχείριση, κλικάρεις το Αντιγραφή ρυθμίσεων. Τσεκάρεις τα δύο checkboxes και πατάς το οκ. 1
alex89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τα έκανα αλλά τίποτα.....Τελικά έκανα format πήρα και τα images και ξεμπέρδεψα. Αυτό που δε μπορώ να βρω είναι πως να αλλάξω τη μορφή της ώρας. Δε με βολεύει η 12ωρη, θέλω να την κάνω 24ώρη. Το βρήκα τελικά. Καλύτερα αντί για win 11 να ψάξω μια κοντινή σε win διανομή Linux. Καμία σχέση από θέμα πρακτικότητας με τα Win 10. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από alex89
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) To εχω παθει και γω. Και μπορεσα μεσω registry να τα βγαλω. Απλα εχουν ξαναεμφανιστει 3-4 φορες σε ακυρες στιγμες και θελει παλι μεσω registry. Δεν εχω εντοπισει ακομα το pattern που δημιουργει το προβλημα. Registry Cleanup (Remove ghost layouts) Press Windows + R, type: regedit and hit Enter. Navigate to: HKEY_USERS\.DEFAULT\Keyboard Layout\Preload You'll see values like 1, 2, 3, etc., with data such as: 00000409 (US) 00000809 (UK) 00020409 (US-International) Delete the entries that correspond to layouts you don't want, like: 00000809 → English (UK) 00020409 → US-International ⚠️ Be sure to leave at least one layout (e.g., 00000409 for US), or Windows will complain. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από SagoniasSlutRos
ice25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Η αλήθεια είναι πως την πάτησα και εγώ έτσι ακριβός .. δοκίμασα τα πάντα και με την registry ... ξαναεμφανιζόταν μετά απο επανεκκίνηση. όποτε στο τέλος format ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα