vision Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Προηγούμενο κινητό είναι το Realme 7 (παλιό μοντέλο). Θέλω κάποιο μοντέλο του '25, 5G 8GB/128 ή 8/256, κατά προτίμηση Realme/Oppo που ξέρουμε το λειτουργικό χωρίς να αποκλείουμε κι άλλα (εκτός από Xiaomi). Έμφαση στην κάμερα και all around παίκτης. Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει και φορτιστή/καλώδιο μέσα. Αν δεν έχει δεν ξέρω τι είναι καλό, να πάρουμε της εταιρίας ή κάποιον κινέζικο που ίσως φορτίζει κινέζικα;
osfp1978 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ 30 λεπτά πριν, vision είπε Προηγούμενο κινητό είναι το Realme 7 (παλιό μοντέλο). Θέλω κάποιο μοντέλο του '25, 5G 8GB/128 ή 8/256, κατά προτίμηση Realme/Oppo που ξέρουμε το λειτουργικό χωρίς να αποκλείουμε κι άλλα (εκτός από Xiaomi). Έμφαση στην κάμερα και all around παίκτης. Επίσης θα με ενδιέφερε να έχει και φορτιστή/καλώδιο μέσα. Αν δεν έχει δεν ξέρω τι είναι καλό, να πάρουμε της εταιρίας ή κάποιον κινέζικο που ίσως φορτίζει κινέζικα; Φορτιστης πλέον δεν υπάρχει σε κανένα κινητό βάσει οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. https://www.bestprice.gr/item/2160415612/realme-14-pro-8gb-256gb.html?filter=in-stock%3A1 Αφου είχες realme δεν χρειάζεται να πάρεις άλλον φορτιστή.
vision Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:21 μμ (επεξεργασμένο) Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι η απουσία nfc και υπερευρυγώνιου φακού. Δεν ξέρω αν είναι ικανές να με σταματήσουν, ίσως ναι ίσως όχι. Κανα δυο άλλες συσκευές για να έχω μέτρο σύγκρισης; τώρα που κοιτάζω λίγο βλέπω πχ. και Honor 400 Lite 5G Dual SIM (8/256GB) Motorola Moto G86 5G 8GB/256GB OnePlus Nord CE5 5G Dual SIM (8/256GB) OPPO Reno 13 F 5G 8GB/256GB Στις κάμερες πιο είναι ανώτερο απ' όλα αυτά; Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:47 μμ από vision
osfp1978 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 μμ https://www.bestprice.gr/item/2160864772/motorola-edge-60-fusion-5g-8gb-256gb.html?filter=in-stock%3A1 Αυτο εχει καλυτερη κάμερα πιυ τα πριαναφερθεντα. Επισης καλες καμερες εχουν και τα samsung A36 στα 245 ευρώ και Α56 στα 275 ευρώ.
tsimisde Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:34 μμ 2 ώρες πριν, vision είπε Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω είναι η απουσία nfc και υπερευρυγώνιου φακού. Δεν ξέρω αν είναι ικανές να με σταματήσουν, ίσως ναι ίσως όχι. Κανα δυο άλλες συσκευές για να έχω μέτρο σύγκρισης; τώρα που κοιτάζω λίγο βλέπω πχ. και Honor 400 Lite 5G Dual SIM (8/256GB) Motorola Moto G86 5G 8GB/256GB OnePlus Nord CE5 5G Dual SIM (8/256GB) OPPO Reno 13 F 5G 8GB/256GB Στις κάμερες πιο είναι ανώτερο απ' όλα αυτά; Στις κατεξοχήν μάρκες που φημίζονται για τις φωτογραφικές ικανότητες, θα πήγαινα σε Honor η Oppo. Επίσης και Motorola είναι μια πολύ καλή περίπτωση αν και θα συμφωνήσω με το συνάδελφο, το 60 Fusion είναι καλύτερη πρόταση από το G86
osfp1978 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:35 μμ 1 ώρα πριν, tsimisde είπε Στις κατεξοχήν μάρκες που φημίζονται για τις φωτογραφικές ικανότητες, θα πήγαινα σε Honor η Oppo. Επίσης και Motorola είναι μια πολύ καλή περίπτωση αν και θα συμφωνήσω με το συνάδελφο, το 60 Fusion είναι καλύτερη πρόταση από το G86 Σε αυτό το εύρος τιμής κανένα κινητό δεν φημίζεται για την κάμερα του. Λογικό νομίζω, γιατί οι εταιρείες κάνουν περικοπές σε αυτόν τον τομέα και αφήνουν τους καλούς αισθητήρες για πιο ακριβά μοντέλα. Εδω απλά έχουμε κάποια κινητά που τα καταφέρνουν λίγο καλύτερα από κάποια άλλα. Έχω το honor magic 6 lite και η σύζυγός μου το samsung A35.... To A35 έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το honor. Φωτογραφισαμε τον γιο μας σχεδόν ταυτόχρονα και οι φώτο είχαν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Η δικιά μου ξεθωριαμενα χρώματα και η δικιά της πιο ζωντανά. Το δε βίντεο (σε ανάλυση 1080) επίσης καλύτερο στο Α35. (έχει οπτικό σταθεροποιητη το Α35). Σε honor καλύτερη κάμερα στα 250 ευρώ έχει τo περσινό honor 200. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα