Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα τη συγκεκριμμένη σύνδεση με το voucher και θα μου βαλουν και ινα στο σπίτι.

Στην ταχύτητα όμως παρατήρησα ότι στο συμβόλαιο λέει ΕΩΣ 300 Mbps ενω διαφημίζονται ώς εγγυημένη ταχύτητα.

Με κορόιδεψαν; Επίσης μου είπαν ότι δε μπορούν να μου δώσουν το καινούριο modem που δεχεται απευθεία ινα γιατι η περιοχη μου δεν είναι του ΟΤΕ.

Ξέρει κανεις τι παίζει;

Δημοσ.

Έως 300 Mbps αναγράφεται, επειδή χρησιμοποιείται τεχνολογία GPON για FTTH. Πρόκειται για ένα καλώδιο οπτικής ίνας που υποστηρίζει ταχύτητες έως 2,5 Gbps download. Η ταχύτητα αυτή όμως μοιράζεται ανάμεσα στα σπίτια που είναι συνδεδεμένα στην ίδια οπτική ίνα. Για παράδειγμα, σε ένα καλώδιο μπορεί να συνδεθούν 32 έως 64 σπίτια.

Δημοσ.

Θεωρητικά, μέχρι και 128 (και το έχω δει πολλές φορές να συμβαίνει στον ΟΤΕ). Πρακτικά, θα έχεις την ταχύτητα που πληρώνεις, χωρίς αποσυνδέσεις ή άλλα θέματα. 

Δημοσ.
Στις 3/9/2025 στις 4:16 ΜΜ, thanosAIAS είπε

Επίσης μου είπαν ότι δε μπορούν να μου δώσουν το καινούριο modem που δεχεται απευθεία ινα γιατι η περιοχη μου δεν είναι του ΟΤΕ

Εμένα μου είπαν ότι αυτά τα δίνουν σε συνδέσεις 1Gbps και πάνω. Αλλά τι το θες. Και με αυτό που θα σου δώσουν θα είσαι το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...