Evangelos_GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, πρόσφατα μου έληξε το antivirus που είχα(bitdefender total secutiry). Έμεινα ευχαριστημένος απλά σκέφτηκα να δοκιμάσω κάποιο καινούριο καθώς βρήκα κάποια που μαζί με το πακέτο σου δίνουν και απεριόριστο vpn πχ Kaspersky, Norton. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή υπάρχει μεγάλη γκάμα διάφορων εταιριών, όπως το Panda, Norton, Bitdefender, Avast. Kaspersky (το οποίο το βγήκα πρόσφατα), να μου συστήνατε κάποιες επιλογές! Επίσης θα ήταν χρήσιμο να αγοράσω ένα μαζί με πακέτο vpn? Σκέφτηκα ότι αν γενικώς μας χρειάζεται ένα vpn, το να το πάρω ξεχωριστά δεν θα κερδίσω και κάτι όσο αφορά το κόστος, εκτός αν συμφέρει σε σχέση με το τί είναι καλύτερη επιλογή. Σας ευχαριστώ πολύ!!
Evangelos_GR Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:48 μμ Πίστευα πως θα υπήρχε κάποια βοήθεια όπως πάντα για αυτό ρώτησα εδώ , αλλά εφόσον βλέπω δεν υπάρχει θα κλείσω το θέμα. Καλό βράδυ
D___G Δημοσ. Σάββατο στις 04:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:23 μμ Σε θέματα AV παρατηρώ σε αρκετά ελληνικά και ξένα forums υπάρχει διάσταση απόψεων, άλλοι θα σου πουν πάρε αυτό, άλλοι θα σου πουν πάρε το άλλο, άλλοι θα σου πουν δεν χρειάζεσαι av έχεις των windows, όλοι θα σου πουν διαφορετικά πράγματα. Για μένα αφού ήσουν ευχαριστημένος με το Bitdefender και αφού τα ξένα εργαστήρια το βγάζουν κορυφαίο, μείνε εκεί που είσαι
d_mich Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:37 μμ (επεξεργασμένο) Στις 3/9/2025 στις 9:41 ΜΜ, Evangelos_GR είπε Καλησπέρα προσωπικά έχω windows 11, και δεν χρησιμοποιώ av. θεωρώ πως η microsoft πλέον έχει αναπτύξει πάρα πολύ το windows defender, και αν απλά ανοίξεις όλα τα protection πολλές φορές είσαι περισσότερο καλυμμένος και από ένα antivirus επι πληρωμή. + πως είναι δωρεάν , + πως χρησιμοποιεί πολύ λιγότερα resources. vpn συμφωνώ, αξίζει και είναι φουλ χρήσιμο. οι τιμές πάνω κάτω είναι ίδιες, αλλά αν ψάξεις μπορείς να βρεις αρκετά καλές προσφορές. proton vpn και mullvad είναι τα extreme privacy focused. μετά πας σε nord, surfshark (vodafone thank you σου δίνει 20%), express (φουλ overpriced). private internet access μόνο έχω ακούσει πως ίσως συλλέγει λίγα δεδομένα χωρίς να το λέει, αλλά ας μη γίνομαι παρανοϊκός, κατά 99% δεν επηρεάζει τίποτα και να μαζεύει κάτι λίγα. και windscribe αγαπάμε. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:38 μμ από d_mich
achaios69 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:41 μμ Από τις σουίτες ασφαλείας που ανέφερες φίλε μου, προτίμησε Norton η Kaspersky. Αν θέλεις μόνο VPN, συμφωνώ με τις προτάσεις του d_mich.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα