Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα tv box .έχω την Eon σπίτι και μου δίνει αυτές τις δυνατότητες 

Μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:

1 συσκευή μεγάλης οθόνης: ο Nova αποκωδικοποιητής σου

1 συσκευή μεγάλης οθόνης: Smart TV ή κάποια άλλη συσκευή streaming

3 φορητές συσκευές: PC, Mac, Tablet, Smartphone

Οπότε κοιτάζω να αγοράσω και ένα tv box για να το βάλω σε μια τηλεόραση... Όμως την δεύτερη επιλογή που λέει για εφαρμογή σε smart TV την χρησιμοποίησω στην μεγάλη μου τηλεόραση 

Οπότε ψάχνω ένα tv box που θα παίζει το ρόλο τις τελευταίας επιλογής ( pc,mac, tablet, smartphone) και μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα 2 

Mecool TV Box KM2 Plus 

Ή. Xiaomi TV Box S 3rd Gen

Όμως κάποιος μου είπε ότι τουλάχιστον για το Xiaomi η εφαρμογή το θεωρεί τηλεόραση και προφανώς δεν θα δουλέψει αφού χρησιμοποιώ   αυτη τη δυνατότητα και ίσως την πατήσω...Για το άλλο δεν γνωρίζω κάτι.Εχει κάποιος γνώση σχετικά με αυτό?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nekromanths είπε

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα tv box .έχω την Eon σπίτι και μου δίνει αυτές τις δυνατότητες 

Μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:

1 συσκευή μεγάλης οθόνης: ο Nova αποκωδικοποιητής σου

1 συσκευή μεγάλης οθόνης: Smart TV ή κάποια άλλη συσκευή streaming

3 φορητές συσκευές: PC, Mac, Tablet, Smartphone

Οπότε κοιτάζω να αγοράσω και ένα tv box για να το βάλω σε μια τηλεόραση... Όμως την δεύτερη επιλογή που λέει για εφαρμογή σε smart TV την χρησιμοποίησω στην μεγάλη μου τηλεόραση 

Οπότε ψάχνω ένα tv box που θα παίζει το ρόλο τις τελευταίας επιλογής ( pc,mac, tablet, smartphone) και μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα 2 

Mecool TV Box KM2 Plus 

Ή. Xiaomi TV Box S 3rd Gen

Όμως κάποιος μου είπε ότι τουλάχιστον για το Xiaomi η εφαρμογή το θεωρεί τηλεόραση και προφανώς δεν θα δουλέψει αφού χρησιμοποιώ   αυτη τη δυνατότητα και ίσως την πατήσω...Για το άλλο δεν γνωρίζω κάτι.Εχει κάποιος γνώση σχετικά με αυτό?

Ολα τα tv box τα θεωρεί τηλεόραση, οπότε χρησιμοποιείς μία φορητή συσκευή και κάνεις cust στην τηλεόραση.

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν είναι όλα τα tv box μεγάλες οθόνες. Με αυτό εννοεί τις συσκευές που τρέχουν ATV (Android TV) OS. Τα περισσότερα Κινέζικα μποξάκια τρέχουν το απλό android. Εκεί όμως το πρόβλημα είναι το ότι είναι rooted και μάλλον δεν θα τρέξει η ΕΟΝ εκτός αν κρυφτεί το ρουτάρισμα. Σε ένα παλιό tv box που έχω με android 7, τρέχω το hide my root και έτσι δουλεύει κανονικά και η ΕΟΝ και η Cosmote. Θέλει όμως ψάξιμο.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...