Προς το περιεχόμενο

Laptop Ninkear N15 Air | 15.6" FHD IPS | Intel N95 | 16 GB RAM | 512 GB SSD | Windows 11 | 163 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ το laptop και οντως έχει τον Ν150  . Οθόνη αρκετά ικανοποιητική  θα έλεγα με λίγο bleed  σε 2-3 σημεία και πληκτρολόγιο καλό . Τα ηχεία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο προφανώς  , ταχύτητες δίσκου στα 550 mb/s περίπου . 

Μετά απο ένα αρκετά χρονοβόρο update  ανοίγει κλεινει σφαίρα . 

Δοκίμασα και μερικά παιχνίδια και δεν το περίμενα αλλά παίζει doom 2016  ολα low 25 fps , ppsspp Gow X4 , 60 fps , Evil west , ολα low  παίζει και αυτό  ! 

Τα 16 GB ram  μαλλον βοηθάνε αρκετά σε αυτό . Δεν ξέρω εαν δουλεύει σε 15 Watt  ή απο το bios  μπορείς να βελτιώσεις κάτι . 

Για αρχική εμπειρία και σε σχέση με την τιμή νομίζω είναι πολύ καλη περίπτωση για αυτά που μπορεί να κάνει , κυρίως  Browsing φυσικά αλλά όπως δείχνει και κάποιο παλιό παιχίδι θα παίζει με υποχωρήσεις . 

Ευχαριστώ και πάλι τον ts zacharis1955 .

Ελπίζω να συνεχίσει με τις προσφορές αυτές για πολλά πολλά χρόνια !!! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Εγώ δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω αλλά νομίζω έπαιζε με ένα ηχείο.εχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

Θα επανέλθω για εντυπώσεις.

Ευχαριστώ και εγώ τον @zacharis1955 από την μεριά μου για τις προσφορές "ζάχαρη" που μας δίνει!!!

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ckdodis είπε

....

Εγώ δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω αλλά νομίζω έπαιζε με ένα ηχείο.εχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

..

Βήματα για τεστ μεγαφώνων στα Windows 11: 

1. 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις:
    Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (το εικονίδιο των Windows στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας) και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  2. 2. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Ήχου:
    Στο μενού στα αριστερά, επιλέξτε Σύστημα και στη συνέχεια Ήχος.
  3. 3. Επιλέξτε τη συσκευή εξόδου:
    Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα "Επιλογές Εξόδου" και βρείτε τα ηχεία σας.
  4. 4. Εκτελέστε το τεστ:
    Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση τεστ (Run test). Τα Windows θα παίξουν έναν ήχο για να επαληθεύσουν ότι η συσκευή λειτουργεί σωστά.
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε
Βήματα για τεστ μεγαφώνων στα Windows 11: 

1. 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις:
    Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (το εικονίδιο των Windows στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας) και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  2. 2. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Ήχου:
    Στο μενού στα αριστερά, επιλέξτε Σύστημα και στη συνέχεια Ήχος.
  3. 3. Επιλέξτε τη συσκευή εξόδου:
    Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα "Επιλογές Εξόδου" και βρείτε τα ηχεία σας.
  4. 4. Εκτελέστε το τεστ:
    Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση τεστ (Run test). Τα Windows θα παίξουν έναν ήχο για να επαληθεύσουν ότι η συσκευή λειτουργεί σωστά.

Δεν θα το σκεφτόμουν πότε όμως, να ανοίξω τις ρυθμίσεις και να 'παιζω' όπως έκανα μικρός, δεξί αριστερό ηχείο κλπ.! 🤪🤪🤪 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω όταν πάω γραφείο! Ελπίζω να αναστηθεί το ηχείο!

Επεξ/σία από ckdodis
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ckdodis είπε

Δεν θα το σκεφτόμουν πότε όμως, να ανοίξω τις ρυθμίσεις και να 'παιζω' όπως έκανα μικρός, δεξί αριστερό ηχείο κλπ.! 🤪🤪🤪 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω όταν πάω γραφείο! Ελπίζω να αναστηθεί το ηχείο!

https://www.fxsound.com/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

https://www.fxsound.com/

φτωχός ήχος, τα ηχεία υπάρχουν απλά για να υπάρχουν. φαίνεται να δουλεύουν και τα δύο, αφού δοκίμασα μέσω τον windows να τα απομονώσω και να παίξουν ξεχωριστά. το θέμα έιναι ότι είναι, τουλάχιστον στο δικό μου laptop, ότι τα ηχεία είναι το ένα δίπλα στο άλλο, οπότε σου δίνει την αίσθηση ότι παίζει μονοφωνικά και όχι στερεοφωνικά. ο ήχος δηλαδή έρχεται, από δύο ηχεία, από την δεξιά πλευρά του laptop. 

ευαριστώ τον  @zacharis1955 για την συμβολή του και τον χρόνο του.

Επεξ/σία από ckdodis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...