ekrepali Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, silentstorm said: Όπως επίσης και η Kate Beckinsale. Δε μου άρεσε καθόλου στο "The Widow", ούτε καν το 1ο επειδόδιο δεν είδα ολόκληρο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:22 μμ από ekrepali
Tlykog Δημοσ. Πέμπτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:30 μμ 3 ώρες πριν, Thresh είπε Γιατί υπάρχει η Zendaya (κι ο Pascal 😛 ) Ακριβώς. Είναι η μόνη με μικρότερο μπούστο και από τον Tom και δεν θυμίζει ακόμα περισσότερο την Lara που παρουσιάζονταν στα παιχνίδια. Ή το κάνεις λάθος ή καθόλου, αυτή είναι η λογική του Hollywood τα τελευταία χρόνια. 1 2
Drake27 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:50 μμ Εχουν θεμα εκει στην Amazon, σχεδον ολα τα female cast στης σειρες τους, πλην λιγες εξαιρεσεις, ειναι με αυτον τον σωματοτυπο. Τι να σου κανει το αταιστο, οπως τα λεμε στο χωριο μας, οταν αυτη που θα υποδηθει εχει αθλητικο σωμα και πλουσιο μπουστο που αλλωστε για αυτο εγινε και γνωστο η lara croft. Για μενα ακυρο main cast εντελως. Καλυτερα να εβαζαν το μοντελο της lara croft απο τα τελευταια παιχνιδια να παιξει στην σειρα παρα αυτη. Σαν ηθοποιος ειναι οκ αλλα δεν μπορει να παει και παντου!!
panther_512 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:00 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, greekfragma said: Η επόμενη Lara έπρεπε να είναι η κόρη της Μπελούτσι. Τελεία και παύλα. Σοφή επιλογή. Για την ταινία Lara Croft: The high school adventures Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:03 μμ από panther_512 2
kax54638 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Με Phoebe Waller-Bridge δημιουργό σίγουρα θα παίξει κάτι ερωτικό μεταξύ Lara και ενδεχομένως έγχρωμη trans γυναίκα ίσως και disabled για να χωρέσει όλο το diversity στην σειρά. 1
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:08 μμ Ρε μπείτε σε κάνα ακατάλληλο site να συνέλθετε μερικοί μερικοί εδώ μέσα. Πάμε λίγο να δούμε αντικειμενικά γιατί η turner δεν κάνει; 1) Είναι ξυλάγκουρο. Δεν είναι ότι απαιτεί τρομερή υποκριτική ικανότητα ο ρόλος αλλά είναι πιο ξυλάγκουρο και από αυτό. 2) Όπου και να μπει δεν έχει πάθος γι αυτό που κάνει. Την βλέπεις και αμέσως λες ότι είναι εκεί για τα λεφτά και μόνο. Δεν αγάπησε ούτε ένα project. 3) Η Jolie δεν ήταν καλή επιλογή για croft επειδή είχε βυζιά και έμοιαζε στον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Ήταν καλή γιατί μπορούσε και έκανε δυο τρία stunts μόνη της και είχαν οι ταινίες μια δεκαριά ωραία πλάνα. Αυτό το έχουμε δει να εξελίσεται ακόμα περισσότερο ανά τα χρόνια στον κινηματογράφο με τις ταινίες για παράδειγμα του Tom Cruise ή τις ταινίες του Keanu Reeves, ιδιαίτερα τα John Wick. Όταν το 90% είναι stuntmans έχεις πλάνα με πλάτες, φουλ cgi, κοντινά γρήγορα χτυπήματα χωρίς να χορταίνεις την δράση κτλ. Παραδείγματα τέτοιων γυναικών είναι οι Michelle Yeoh: Ναι μεν δεν μπορεί να παίξει λόγο ηλικίας ίσως και λόγο εθνικότητας για κάποιους αλλά πρέπει πάντα να είναι πρώτη σε μία τέτοια λίστα Charlize Theron: Κάνει αρκετά stunts μόνη της σε πολλές ταινίες Scarlett Johansson: Γνωρίζει judo και kickboxing και επίσης κάνει σκηνές μάχης μόνη της. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει στην αναρρίχηση. Margot Robbie: Αν βάλουμε την Jolie ως μέτρο στα ακροβατικά κτλ είναι θεωρώ καλύτερη, της λείπουν μόνο τα κάλη. Από μένα είναι ναι. Gal Gadot: Μια απ' τα ίδια με την Scarlet Johansson αλλά δεν ξέρω πόσο καλά τα πάει στο κομμάτι τον ακροβατικών. Βέβαια η Turner παίζει να είναι καλύτερη ηθοποιός από εκείνη. Ama de Armas : Ίσως δεν ταιριάζει τέλεια ο σωματότυπο αλλά έχει δείξει και εκείνη θετικά χαρακτηριστικά. Ήθελα βέβαια να πάω να δω το Ballerina για να έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη. Dafne Keen: Αν θυμάμαι καλά στο Logan έκανε εκείνη τα Stunts της. Αν και δεν μπορώ να βρω κάτι με ένα γρήγορο ψάξιμο για να το επιβεβαιώσω, τότε μιλάμε ίσως για την καλύτερη επιλογή της λίστας. Παίζει μια χαρά, κάνεις stunts, είναι νέα οπότε θα μπορεί να γυρίσει 2-3 ταινίες ακόμα σίγουρα και δεν διαφέρει αρκετά απ' τους χαρακτήρες των διάφορων games που έχουν βγει κατά καιρούς Rebecca Ferguson: Πάνω κάτω τα έχει όλα όχι στο top αλλά σε πολύ καλό επίπεδο. 1
butters Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 πμ 16 ώρες πριν, kax54638 είπε Με Phoebe Waller-Bridge δημιουργό σίγουρα θα παίξει κάτι ερωτικό μεταξύ Lara και ενδεχομένως έγχρωμη trans γυναίκα ίσως και disabled για να χωρέσει όλο το diversity στην σειρά. Στα Transformers αντί για working class Spark και Spike Witwicky είχαν έναν χαζό teenager, μια bimbo και Murica troops. Και αντί για Chip Chase έβαλαν με ξανθιά θεά. Εκεί έγραφες τα ίδια ή μπα; 1
kax54638 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ 9 hours ago, butters said: Στα Transformers αντί για working class Spark και Spike Witwicky είχαν έναν χαζό teenager, μια bimbo και Murica troops. Και αντί για Chip Chase έβαλαν με ξανθιά θεά. Εκεί έγραφες τα ίδια ή μπα; Πολλές άγνωστες πληροφορίες και δεν έχω καμιά διάθεση να ψάξω σε τι αναφέρεσαι. Την επόμενη φορά πάντως θα σε ρωτήσω αν μου επιτρέψεις να εκφράσω την γνώμη μου.
Barbattilas Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 πμ Βάζουν σοβαρά την μικρή Αννούλα, Σοφούλα να παίξει την Lara Croft; Πρέπει να ξεχάσουμε τι παρίστανε στο Game of Thrones ή τι δήλωνε και πως φερόταν στις προσωπικές της στιγμές; NOT!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα