photorealism Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 πμ Με Vodafone κινητό και σταθερό μόνο το box της 🏴☠️ tv δουλεύει 😂😂😂😂😂 1
Βασιλης 123 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα ομάδα, Έκανα κάποια simple network checks. Υποψιάζομαι routing/peering issues μεταξύ ISP και Google public DNS στα regions που αναφέρουν. Το ping 8.8.8.8, nslookup google.com 8.8.8.8, traceroute, dig επίσης όλα failed. Με OpenDNS, Clouflare παίξανε. Δοκίμασα δηλαδή Layer3, Layer7. Πράγματι εντυπωσιακό πώς ένα σημείο αστοχίας (single point) σε τέτοιες υποδομές μπορεί να επηρεάσει μαζικά υπηρεσίες, ειδικά αν πολλοί clients είναι ρυθμισμένοι αποκλειστικά σε Google DNS. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:40 πμ από Βασιλης 123 2
NikosKallithea Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ Ναι αλλα αφου είναι πρόβλημα της google πως γίνεται να μπαίνεις από cosmote αλλά οχι απο voda;
tommy1984 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 πμ Από Vodafone εγώ χάλια. Εχω θέμα και στην Revolut. Εχει κι άλλος θέμα με Revolut?
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:42 πμ Με vpn δοκίμασα 7-8 χώρες εδώ τριγύρω και δεν είχα κανένα πρόβλημα...
vasilisbasil Δημοσ. Πέμπτη στις 11:45 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:45 πμ 29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Oυτε στο site της βοντα δεν μπορώ να μπω.Το mobile internet της δεν λειτουργεί και εγώ το ίδιο ... Έβαλα vpn με γερμανια για να μπω
kravaritis84 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Προβλήματα σε όλη την νοτιοανατολική Ευρώπη 1
THe_onE10 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ναι αλλα αφου είναι πρόβλημα της google πως γίνεται να μπαίνεις από cosmote αλλά οχι απο voda; Όπως εξήγησα και πριν, η COSMOTE στέλνει όλη την κίνηση στη Γερμανία. Με ένα απλό tracert μπορείς πανεύκολα να το επιβεβαιώσεις. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:48 πμ από THe_onE10 1
tsamo2 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Άντε μπράβο, κόντεβα να τρελαθώ και νόμιζα ότι είχε θέμα το router. Με vpn αλλά και από το κινητό με τα δεδομένα έμπαινα κανονικά, από οτιδήποτε άλλο τίποτα. Εν το μεταξύ όπου έψαξα στο διαδίκτυο δεν έβρισκα πουθενά κανέναν να έχει θέμα, οπότε άρχισα το troubleshooting, lol.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Just now, THe_onE10 said: Όπως εξήγησα και πριν, η COSMOTE στέλνει όλη την κίνηση στη Γερμανία Όλη τη κίνηση με Google ή γενικά?
JDROGAS Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Με cloudflare παντου (σταθερη cosmote,κινητη vodafone 4g,5g) οι μισες ιστοσελιδες δεν ανοιγουν,προφανως οτι εξαρταται απο google.
lazarosgr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω TelePassport όλα δουλεύουν μια χαρά 😂😂😂 Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:51 πμ από lazarosgr 1
Thessgr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:50 πμ 1 λεπτό πριν, THe_onE10 είπε Όπως εξήγησα και πριν, η COSMOTE στέλνει όλη την κίνηση στη Γερμανία. Με ένα απλό tracert μπορείς πανεύκολα να το επιβεβαιώσεις. Δεν γνωρίζω τι κάνει ακριβώς αλλά αν συνέβαινε τότε το ping θα ήτανε στο Θεό! Άσε που θα είχε και νομικά προβλήματα. επαναλαμβάνω ότι δεν έχω γνώση για το συγκεκριμένο και μπορεί να κάνω λάθος.
THe_onE10 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:52 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thresh είπε Όλη τη κίνηση με Google ή γενικά? Σίγουρα όλη τη google, και ένα πολύ μεγάλο μέρος της κίνησης γενικότερα. (σχεδόν όλη δυστυχώς) Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:55 πμ από THe_onE10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα