Sieg Δημοσ. Πέμπτη στις 12:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:59 μμ 2 λεπτά πριν, momuslig είπε Αντίο γκουγκλ, καλωσηρθες Microsoft! Ξέρουμε κάποια εναλλακτική για χάρτες; Μου έχουν προτείνει το waze το οποίο δείχνει ικανοποιητικό 1
BadBoy Δημοσ. Πέμπτη στις 01:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:00 μμ 2 λεπτά πριν, momuslig είπε Αντίο γκουγκλ, καλωσηρθες Microsoft! Ξέρουμε κάποια εναλλακτική για χάρτες; Στο κινητό χρησιμοποιώ το Sygic που έχει και offline. Όμως κανένα δε φτάνει τους Google Maps σε καταστήματα ή ωράρια λειτουργίας, γιατί πολύ απλά όλοι εκεί τα καταχωρούν. 1 1
Hellenicsun Δημοσ. Πέμπτη στις 01:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:01 μμ Μόλις τώρα, Sieg είπε Μου έχουν προτείνει το waze το οποίο δείχνει ικανοποιητικό Το οποίο ανήκει στη Google 😁 Επίσης, δε χρειάζεται στα καλά καθούμενα επαναστατική διάθεση. Συνέβη, διορθώνεται, πάμε παρακάτω. Διαφορετικά, OpenStreetMap κλπ κλπ 😇 3 2
Marcos_Aurilius Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Vodafone 4G αυτή τη στιγμή Λασίθι που είμαι, εντελώς νεκρό (o browser δείχνει "No Internet Connection"). Το eduroam και ενσύρματο της σχολής παίζει κανονικά (GRnet).
THe_onE10 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:04 μμ 4 λεπτά πριν, Sieg είπε Μου έχουν προτείνει το waze το οποίο δείχνει ικανοποιητικό Της google είναι το Waze
greekboy Δημοσ. Πέμπτη στις 01:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:05 μμ 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα πρόσβασης σε συγκεκριμένους ιστoτόπους, υπηρεσίες ή/και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σας ενημερώνουμε πως δεν ευθύνεται το δίκτυο της Vodafone και ενδεχομένως να αφορά αδυναμία πρόσβασης σε ορισμένες υπηρεσίες τρίτων, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε άλλες χώρες. προφανως εβγαλαν την ανακοινωση πριν ανοιξουν τα data στο κινητο τους.... 4
momuslig Δημοσ. Πέμπτη στις 01:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:07 μμ 2 λεπτά πριν, greekboy είπε προφανως εβγαλαν την ανακοινωση πριν ανοιξουν τα data στο κινητο τους.... Παίζουν μπάλα με vpn...
joker80 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:08 μμ Από Vodafone σταθερο ίντερνετ και δεδομένα τίποτα ακόμα. Ούτε και με δεδομένα cosmote. Σε μερικά site δεν μπαίνει. Στης ειδοποιήσεις στο κινητό μου βγάζει "χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο" 1
aris25678 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:08 μμ (επεξεργασμένο) Από Vodafone είναι και άλλες σελίδες του εξωτερικού που δεν ανοίγουν. Η φάση είναι ότι με vpn ανοίγουν όλα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:13 μμ από aris25678
Spyros Anag Δημοσ. Πέμπτη στις 01:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:10 μμ Vodafone ακομα εχει θέμα και στο σταθερό και στο κινητό . 1
plgnpl Δημοσ. Πέμπτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:14 μμ Vodafone δεν παίζει οπτική ίνα σε αρκετά site. Cosmote κινητή παίζουν όλα.
konstantinos77g Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 μμ Ενεργοποιήστε VPN όσοι έχετε! 😉
joker80 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:17 μμ Cosmote κινητή αρχίζει και στρώνει σιγά σιγά.
yannis27gr Δημοσ. Πέμπτη στις 01:33 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:33 μμ 23 λεπτά πριν, aris25678 είπε Από Vodafone είναι και άλλες σελίδες του εξωτερικού που δεν ανοίγουν. Η φάση είναι ότι με vpn ανοίγουν όλα. Δυστυχώς, όχι όλα. Προσπαθώ να μπω στο spitogato για να καταχωρήσω αγγελία αλλά είναι off ακόμη και με vpn. Btw, βλέποντας yt μέσω Ολλανδίας ανακάλυψα ότι οι μπαγάσηδες διακόπτουν το βίντεο κάθε 6 λεπτά για να προβάλουν 2 διαφημίσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα