Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Τι να παραδεχτεί η Vodafone (..κι οποιοσδήποτε άλλος πάροχος) για πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το Hub της Google στη Βουλγαρία;

Καλα  η  κοσμοτε...η  νοβα  πως  τα  καταφερνει   καλυτερα  ενω  η  βοντα  ειναι  νεκρη  παντου?

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για να σας δώσω μια εικόνα, από χθες το απόγευμα με Vodafone 5G υπήρχε θέμα και αργούσε να φορτώσει sites της Google ή και όσα χρησιμοποιούσαν υπηρεσίες της Google. Σήμερα το πρωί (και μέχρι την ώρα που γράφω) ακόμα δεν μπορώ να μπω σε καμία υπηρεσία της Google. Αντίθετα, μέσω του Πανεπιστημιακού δικτύου του GRNET στο ΕΜΠ δουλεύουν τα πάντα σφαίρα. Που σημαίνει ότι το πρόβλημα μάλλον είναι στον router που αναλαμβάνει την κατανομή της κίνησης ΠΡΟΣ τη Google από τους γνωστούς παρόχους (Vodafone, NOVA κλπ) ενώ το GRNET μιλάει απευθείας.
Θα μιλήσω με το GR-IX για να δω αν είναι εκεί το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, uncle_nontas είπε

Σε καμία των περιπτώσεων. Ολα λειτουργούν κομπλε, gmail Youtube google drive κλπ, εδώ και ώρες

εγω ειμαι κεντρο αθηνας ... δεν δουλευει τπτ ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ghost73 είπε

εγω ειμαι κεντρο αθηνας ... δεν δουλευει τπτ ...

Είμαι Πατήσια, δουλεύουν όλα! Έμπα ρούτερ κ στείλε μου τις ρυθμίσεις σου να δω κάτι γιατί έχω μια υποψία.

Δημοσ.
1 hour ago, nautilus7 said:

Οι υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου, gov, taxisnet, κτηματολόγιο, και λοιπές ακριβοπληρωμένες πλατφόρμες, ακόμα δεν λειτουργούν σωστά. Φαινεται ότι όλες αυτές οι πλατφόρμες βασίζονται σε υποδομές της google και ενώ μπορεί ο χρήστης να τις "φτάσει", στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν.

Δεν βασιζονται σε καμια google αυτες οι πλατφορμες .... μονο azure και on-prem ειναι

Δημοσ.

Νοτια προαστια με vodafone wifi το κινητο αρνειται πεισματικα να συνδεθει σε υπηρεσιες της google τα υπολοιπα facebook ,viber κτλ δουλευουν κανονικα

Δημοσ.

Με την ιδια συνδεση Internet vodafone, απο το ιδιο router, το laptop με win11 μπαινει σχεδον παντου (εκτος googlο-sites) ενω το laptop με win10 πουθενα. Βαριεμαι να συνδεσω το pc που εχω στο studio (win10 32bitα) και αλλα δυο laptop (win10 και ubuntu) να δω τι θα κανει το καθενα.

Τζογοκατασταση. Αν βρεις 4 διαφορετικες συσκευες που με vodafone μπορουν να μπουν στο Internet, κερδιζεις. Λιγα βαζεις, πολλα παιρνεις.

Δημοσ.

Vodafone οπτική μάλλον έφτιαξε. Κάνει αναζήτηση Google, μπαίνει YT και play store. Τώρα; Τι γίνεται τώρα; Αλλάζουμε password παντού για καλό και για κακο;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

103 + 1 μηνύματα για το outage της Google.
Αυτό κάτι πρέπει να μας πει για την εξάρτηση μας σε μια χούφτα πολυεθνικές.....

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...