Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vodafone 5G από κεραία κινητής στο Γαλάτσι παίζει ΟΚ επιβεβαιωμένα εδώ και μία ώρα τουλάχιστον. Ορισμένοι γράφουν ότι το θέμα ήταν σε καλώδιο που κόπηκε στο hub της Google στη Βουλγαρία, επηρεάστηκε και η Τουρκία σε μεγάλο βαθμό. Τώρα γιατί η Vodafone επηρεάστηκε περισσότερο και η Cosmote σχεδόν καθόλου, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, THe_onE10 είπε

Προφανώς, αφού η COSMOTE στέλνει Γερμανία, όλοι οι υπόλοιποι συνδέονται στην Ελλάδα.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ😆😆

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερασιτέχνες θα πω. Κλασική περίπτωση FAANG θα πω. Αφού χτίσανε το όνομα έχουν ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα των υπηρεσιών/δομών τους αφού πλέον απασχολούν μηχανικούς της πλάκας από πάμφθηνες χώρες.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπισε κανεις προβλημα με ψηφιακες πληρωμες κατα τις αγορες σε φυσικα καταστηματα;

Επεξ/σία από lector
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagvalas είπε

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ😆😆

Δεν το είχα δει το thread αλλά και πάλι συμφωνούμε 

3 ώρες πριν, TheBlackRazor είπε

Τώρα γιατί η Vodafone επηρεάστηκε περισσότερο και η Cosmote σχεδόν καθόλου, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Πλιζ δείτε λίγο τι έχω γράψει 

Επεξ/σία από THe_onE10
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, lector είπε

Αντιμετωπισε κανεις προβλημα με ψηφιακες πληρωμες κατα τις αγορες σε φυσικα καταστηματα;

Αγορες με καρτα μεσω gpay μαλλον εννοείς, αν ναι τo gpay δεν εχει σχεση με το πρόβλημα, πληρώνεις και με κλειστά τα data.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...