panatha1973 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ (επεξεργασμένο) Γεια σας..... Θελω την βοηθεια σας για να κανω το iphone 11 της κορης μου να ξαναδουλεψει...... ειχε σπασει η οθονη της, και για καιρο το ειχε ετσι, της την αλλαξα αλλα πλεον το κινητο ειναι κλειδωμενο...... βγαζει στην οθονη δεν διατιθεται το <iphone> και δεν μπορω να κανω τιποτα..... καταφερα και εχω πληρη προσβαση στο iclound, αλλα μου ζηταει να ειναι συνδεδεμενο με το internet το κινητο ωστε να μπορεσω να κανω reset...... τι επιλογες εχω? υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω??? ευχαριστω πολυ.... Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:18 μμ από panatha1973
Zenor Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:36 μμ Εύκολο. Το βάζεις σε recovery mode και κάνεις restore. 1
aces Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ (επεξεργασμένο) https://support.apple.com/el-gr/105090?device-type=iphone Αν εμφανιστεί η οθόνη "Δεν διατίθεται το iPhone", σημαίνει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη και χρειάζεται επαναφορά ασφαλείας. Για να προχωρήσετε, αγγίξτε "Έναρξη επαναφοράς [συσκευή]" στην οθόνη "Φραγή ασφάλειας". Θα χρειαστείτε ενεργή σύνδεση κινητού δικτύου ή Wi-Fi για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:32 μμ από aces
panatha1973 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 12 ώρες πριν, aces είπε https://support.apple.com/el-gr/105090?device-type=iphone Αν εμφανιστεί η οθόνη "Δεν διατίθεται το iPhone", σημαίνει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη και χρειάζεται επαναφορά ασφαλείας. Για να προχωρήσετε, αγγίξτε "Έναρξη επαναφοράς [συσκευή]" στην οθόνη "Φραγή ασφάλειας". Θα χρειαστείτε ενεργή σύνδεση κινητού δικτύου ή Wi-Fi για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς αυτή λύση δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στο internet και το τηλ δεν μου επιτρέπει απολυτος καμία λειτουργία .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα