panatha1973 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας..... Θελω την βοηθεια σας για να κανω το iphone 11 της κορης μου να ξαναδουλεψει...... ειχε σπασει η οθονη της, και για καιρο το ειχε ετσι, της την αλλαξα αλλα πλεον το κινητο ειναι κλειδωμενο...... βγαζει στην οθονη δεν διατιθεται το <iphone> και δεν μπορω να κανω τιποτα..... καταφερα και εχω πληρη προσβαση στο iclound, αλλα μου ζηταει να ειναι συνδεδεμενο με το internet το κινητο ωστε να μπορεσω να κανω reset...... τι επιλογες εχω? υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω??? ευχαριστω πολυ.... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από panatha1973
Λύση Zenor Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Λύση Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Εύκολο. Το βάζεις σε recovery mode και κάνεις restore. 1
aces Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://support.apple.com/el-gr/105090?device-type=iphone Αν εμφανιστεί η οθόνη "Δεν διατίθεται το iPhone", σημαίνει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη και χρειάζεται επαναφορά ασφαλείας. Για να προχωρήσετε, αγγίξτε "Έναρξη επαναφοράς [συσκευή]" στην οθόνη "Φραγή ασφάλειας". Θα χρειαστείτε ενεργή σύνδεση κινητού δικτύου ή Wi-Fi για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από aces
panatha1973 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:54 πμ 12 ώρες πριν, aces είπε https://support.apple.com/el-gr/105090?device-type=iphone Αν εμφανιστεί η οθόνη "Δεν διατίθεται το iPhone", σημαίνει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη και χρειάζεται επαναφορά ασφαλείας. Για να προχωρήσετε, αγγίξτε "Έναρξη επαναφοράς [συσκευή]" στην οθόνη "Φραγή ασφάλειας". Θα χρειαστείτε ενεργή σύνδεση κινητού δικτύου ή Wi-Fi για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς αυτή λύση δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση στο internet και το τηλ δεν μου επιτρέπει απολυτος καμία λειτουργία .....
GiannisK21 Δημοσ. Σάββατο στις 07:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:27 μμ Όπως ανέφερε και ο @Zenor το κινητό πρέπει να μπει σε recovery mode το οποίο γίνεται με συνδιασμό πλήκτρων και μετά επαναφορά μέσω itunes. Μια πιο απλή λύση είναι η χρήση της εφαρμογής 3utools που αν θυμάμαι καλά βάζει μόνο του το κινητό σε recovery mode και μετά πρέπει να γίνει επαναφορά πάλι μέσα αυτής της εφαρμογής. Υπάρχουν πολλά βίντεο διαθέσιμα στο YouTube και μέσω iTunes και μέσω 3utools δες αυτά. 1
panatha1973 Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:10 πμ Το πρόβλημα λύθηκε μετά απο recovery & update... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις