Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Thechosennone είπε

Γνωρίζει κανείς αν το stepway είναι της προκοπής; το βλέπω παντού. 

Το οδηγούσα rental στις διακοπές και ειναι τιμιο αυτοκίνητο. 

Ο λόγος που το βλέπεις παντού είναι το value for money του γιατι με 17 χιλιάρικα παίρνεις την έκδοση με το εργοστασιακό LPG που είναι ισως πιο οικονομική σε κόστος κίνησης ακόμα και από το Yaris. 

Μειονεκτήματα του η ποιότητα του εσωτερικού που κάνει ακόμα και το Yaris να μοιάζει premium σε σύγκριση (μπράβο τους. Δεν ηταν καθόλου εύκολο αύτο), και η χαμηλή βαθμολογία ασφαλείας στο Euroncap. 

Εγώ δεν θα το αγοραζα, αλλά για κάποιον που θέλει ένα φτηνό, τιμιο και οικονομικό αυτοκίνητο ή έκδοση διπλού καυσίμου με το LPG αξίζει τα λεφτά της πιστεύω. 

Επεξ/σία από Disrespect
  • Like 3
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η τουοτα εχει τα καλυτερα αυτοκινητα,αποδειξη οτι στη μεση ανατολη οι τρομοκρατες μονο τουοτα οδηγουν.

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

πρωτοτύπησες! 😂

Όχι ο,τι διάβασα και τις 10 σελίδες.... παίζει και η Εθνική άλλωστε.

Το ο,τι έγινε επανάληψη από πολλούς για το ίδιο αυτοκίνητο βγάζει ένα συμπέρασμα για τον ερωτηθέντα...δε νομίζεις?

Δε θυμάμαι η ερώτηση να λέει "πείτε μου σπάνια αυτοκίνητα" 😊

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χρήματα είναι αρκετά, όσο και να έχουν ανέβει οι τιμές.

Για πρώτο - βασικό αυτοκίνητο δεν θα κοιτούσα ηλεκτρικό ακόμα και θα κοιτούσα να είναι όσο πιο ολοκληρωμένο σε χώρους, δύναμη κτλ. Να τα κάνει όλα αρκετά καλά δηλαδή.

Κυρίως οι χώροι παίζουν ρόλο αν δεν υπάρχει άλλο αμάξι.

Θα κοιτούσα σίγουρα c4, scala, i30, νομίζω και η kia έχει μοντέλα σε αυτά τα λεφτά, κάποιο Renault και Dacia (βγάζουν και εκδόσεις με υγραέριο, σημαντικό για την οικονομία).

Γενικά πρέπει να πας να δεις αρκετά μοντέλα, πιάνεις μεγάλη γκάμα με αυτά τα χρήματα (και χωρίς να λάβουμε υπόψη καθόλου μεταχειρισμένα).

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

πάντως στην Αιθιοπία που βρέθηκα πριν μερικά χρόνια το 80% των αυτοκινήτων που έβλεπες ήταν Toyota, παλιά (πάνω από 20 χρόνων) αλλά Toyota... ευρωπαϊκά ούτε για δείγμα. ίσως να είδα κάποια Ρενό 4. α και μερικά lada,τα παλιά ορθόδοξα Lada,ταξί. τι νομίζετε πως γίνονται τα Toyota όταν κλείσουν τον κύκλο τους στην Ελλάδα;

Δημοσ.
20 minutes ago, theoilia said:

πάντως στην Αιθιοπία που βρέθηκα πριν μερικά χρόνια το 80% των αυτοκινήτων που έβλεπες ήταν Toyota, παλιά (πάνω από 20 χρόνων) αλλά Toyota... ευρωπαϊκά ούτε για δείγμα. ίσως να είδα κάποια Ρενό 4. α και μερικά lada,τα παλιά ορθόδοξα Lada,ταξί. τι νομίζετε πως γίνονται τα Toyota όταν κλείσουν τον κύκλο τους στην Ελλάδα;

😄

χαχα ετσι ακριβως ειμαστε και εμεις στο θεμα των εισαγωμενων σαπακιων

Η Αιθιοποια των Βαλκανιων

Δημοσ.
2 ώρες πριν, archiezulu είπε

Mg Zs max + hybrid 

Φαινεται καλο για την τιμή του, αλλα δεν έχει την καλύτερη αξιοπιστία η MG. Επίσης έχουν γραφτεί πολλά στα φορουμς από ιδιοκτήτες για τις ιδιοτροπίες και τα κολλήματα του υβριδικού του συστήματος. 

51 λεπτά πριν, tutuyo είπε

😄

χαχα ετσι ακριβως ειμαστε και εμεις στο θεμα των εισαγωμενων σαπακιων

Η Αιθιοποια των Βαλκανιων

Ναι μάλλον πρέπει να γίνουμε Αλβανία που τα 4 στα 5 αυτοκίνητα που κυκλοφορούν είναι μεταχειρισμενες και κλεμμένες Mercedes και BMW. Πας σε κάτι κωλοχώρια που δεν έχουν καν δρόμους, και βλέπεις έξω από τις παράγκες και τα λυομενα S600 AMG και M5

Ξεκολλήστε απο τα Βαλκανικά κόμπλεξ. Και πολύ μας πέφτουν τα Toyota που τα σνομπάρετε κάποιοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Disrespect said:

Ξεκολλήστε απο τα Βαλκανικά κόμπλεξ. Και πολύ μας πέφτουν τα Toyota που τα σνομπάρετε κάποιοι 

κανεις δεν σνομπαρει τα Τουοτα, ισα ισα το οτι κρατανε τιμη δειχνει το εντελως αντιθετο

Απλα κανουμε την διαπιστωση οτι το πρωτο και τελευταιο που κοιταει ο υποψηφιος αγοραστης Τουοτα ειναι η καταναλωση Σαν τελικο προιον εχει αρκετα μειονεκτηματα, το οποια καταπινονται λογω οικονομιας

Απο εκει και περα, προσωπικα, φυσικα και θα κοιταξω το μοντελο με ομορφοτερη σχεδιαση, καλυτερα υλικα, καλυτερη ηχομονωση, καλυτερο κιβωτιο - ειναι θεμα προτεραιοτητων

Και για λεμε αληθειες, καλο χρυσο το Yaris Cross ναι οικονομικο, σε προτιτη τιμη αλλα τα παρακατω ερωτηματα ειναι εκει

Αρκει ο 115/1500αρης η ζοριζεται περισσοτερο? Γιατι μουγκριζει σαν αγελαδα σε σχεση με τον 1.8/2.0 της ιδιας εταιρειας?Μηπως επειδη ηταν μια μοντα, για να πιασει το SUV κοινο η Τογιοταρα?Για αυτο και μετα εβαλε και το μοτερ με τα 130 αλογα στο παιχνιδι?

Ακουγεται η οχι το κιβωτιο απο 5 χλμ μακρυα σαν να περνας απο τορνο?

Ειναι η ηχομονωση της καμπινας ελλεινη και τρισαθλια με συνεπεια να σου ερχεται ολος ο δρομος μεσα απο τα 50-60χαω η οχι?

ειναι τα πλαστικα του πεους η οχι με τα κουμπακια να εχουν τζογο?

ειναι το infotainment αργο και εχει αποσυνδεσεις η οχι?

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tutuyo είπε

κανεις δεν σνομπαρει τα Τουοτα, ισα ισα το οτι κρατανε τιμη δειχνει το εντελως αντιθετο

Απλα κανουμε την διαπιστωση οτι το πρωτο και τελευταιο που κοιταει ο υποψηφιος αγοραστης Τουοτα ειναι η καταναλωση Σαν τελικο προιον εχει αρκετα μειονεκτηματα, το οποια καταπινονται λογω οικονομιας

Απο εκει και περα, προσωπικα, φυσικα και θα κοιταξω το μοντελο με ομορφοτερη σχεδιαση, καλυτερα υλικα, καλυτερη ηχομονωση, καλυτερο κιβωτιο - ειναι θεμα προτεραιοτητων

Και για λεμε αληθειες, καλο χρυσο το Yaris Cross ναι οικονομικο, σε προτιτη τιμη αλλα τα παρακατω ερωτηματα ειναι εκει

Αρκει ο 115/1500αρης η ζοριζεται περισσοτερο? Γιατι μουγκριζει σαν αγελαδα σε σχεση με τον 1.8/2.0 της ιδιας εταιρειας?Μηπως επειδη ηταν μια μοντα, για να πιασει το SUV κοινο η Τογιοταρα?Για αυτο και μετα εβαλε και το μοτερ με τα 130 αλογα στο παιχνιδι?

Ακουγεται η οχι το κιβωτιο απο 5 χλμ μακρυα σαν να περνας απο τορνο?

Ειναι η ηχομονωση της καμπινας ελλεινη και τρισαθλια με συνεπεια να σου ερχεται ολος ο δρομος μεσα απο τα 50-60χαω η οχι?

ειναι τα πλαστικα του πεους η οχι με τα κουμπακια να εχουν τζογο?

ειναι το infotainment αργο και εχει αποσυνδεσεις η οχι?

To μόνο που ισχύει απο αυτά που γράφεις είναι οτι ο κινητηρας των 115 ιππων ειναι οριακός για το αμαξωμα του (το οποιο ομως δεν ξεφευγει σε βάρος). Με τον 1.8 προφανως θα ήταν καλύτερα, αλλά θα έκανε και 30+ χιλιάρικα. Αν εισαι απο τους ανθρωπους που απλά θέλουν να πάνε στην δουλειά τους ηρεμα και με ασφάλεια, μια χαρά είναι και πάλι. Τα αλλα που γράφεις ειναι υπερβολές. Τα πλαστικά είναι σκληρά αλλά αθάνατα με πολυ καλή ποιοτητα συναρμολόγησης, το infotainment δεν εχει κανένα πρόβλημα, και το κιβώτιο μόνο οταν το ζορίζεις ακούγεται και όχι σε επιπεδο που να γίνεται ενοχλητικό. Τα εσωτερικά ντεσιμπελ ειναι στο επιπεδο ολων των αυτοκινητων της κατηγορίας του. 

Δημοσ.
Στις 6/9/2025 στις 3:55 ΜΜ, andreas-d είπε

Το κόστος για αεροπλάνο και ενοικίαση αυτοκινήτου ξεπερνάει τις 3000€, μόνο τα αεροπορικά από Φρανκφούρτη για Αθήνα θες για  τρία άτομα σεζόν 2000€ εάν κάτσω 5 εβδομάδες και νοικιάσω θέλω αυτοκίνητο 1000€ τουλάχιστον, οδικώς είναι ταλαιπωρία αλλά το κόστος είναι με το chr 300€ όλα μαζί και ένα 50€ για μία διανυκτέρευση αν θέλω Βελιγράδι, πήγαινε- έλα max 1000€ και με τα ρέστα διακοπές Foul extra..😂

Λες 300€ κ 50€ διαμονή.. Τα 1.000€ σύνολο που βγαίνουν;διόδια; γιατί 700 πέφτει έτσι όπως το έγραψες 

Δημοσ.

Βρε και 90 db να είχε στα 110 πάλι καλά θα λέγανε είναι....

Όλα αυτά "λύνονται" με test drive. 

Εμένα τα πλαστικά του μου φαίνονται Jumbo, άλλος τα βλέπει οκ και άλλος τα αγαπάει γιατί είναι χωρίς φρου φρου και αρώματα.....

Ακόμα πάντως δεν απάντησε κάποιος αν αγόραζε hybrid αν αυτά δεν ήταν hybrid.....

Με την απορία θα μείνω.... 

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hountalass είπε

Βρε και 90 db να είχε στα 110 πάλι καλά θα λέγανε είναι....

Όλα αυτά "λύνονται" με test drive. 

Εμένα τα πλαστικά του μου φαίνονται Jumbo, άλλος τα βλέπει οκ και άλλος τα αγαπάει γιατί είναι χωρίς φρου φρου και αρώματα.....

Ακόμα πάντως δεν απάντησε κάποιος αν αγόραζε hybrid αν αυτά δεν ήταν hybrid.....

Με την απορία θα μείνω.... 

Εντάξει το ακούσαμε και αυτο... "Jumbo" η ποιότητα της Toyota, της νο 1 αυτοκινητοβιομηχανίας στον πλανητη. 

Ρε παιδιά αφού ειστε τόσο large γιατί μπαίνετε σε φόρουμς; Πάρτε εκεί μια Porsche που έχει την ποιότητα που ψάχνετε, πάρτε και εναν οδηγό για να μην κουράζεστε, και μην ασχολείστε με την πλέμπα. 

Εκτός, αν... (λεω εγω τώρα) εχετε απλά φαντασιώσεις μεγαλείου και η πραγματικη σας οικονομική δυνατοτητα φτάνει μεχρι ποδήλατο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, Disrespect said:

Εντάξει το ακούσαμε και αυτο... "Jumbo" η ποιότητα της Toyota, της νο 1 αυτοκινητοβιομηχανίας στον πλανητη. 

Ρε παιδιά αφού ειστε τόσο large γιατί μπαίνετε σε φόρουμς; Πάρτε εκεί μια Porsche που έχει την ποιότητα που ψάχνετε, πάρτε και εναν οδηγό για να μην κουράζεστε, και μην ασχολείστε με την πλέμπα. 

Εκτός, αν... (λεω εγω τώρα) εχετε απλά φαντασιώσεις μεγαλείου και η πραγματικη σας οικονομική δυνατοτητα φτάνει μεχρι ποδήλατο. 

LOL οχι απλα Τζαμπο, πανηγυρι της Μεταμορφωσεως, διπλα στον παγκο με τα βρακια και τους λουκουμαδες

Αφου ρωτας,εγω ειμαι λαρτζ μεγαλοεισοδηματιας με Καγιεν (ας ειναι καλα ο ΟΠΕΚΕΠΕ) που δεν δουλευω και ολη μερα γυρναω στα ιντεργουεμπς. 

Απο εκει και περα ο φιλος Χουνταλας με τις γουνες, εχει δικιο. Και με σκατα Φουκοσιμας αποξηραμενα να εφτιαχνε η Τογιοταρα το εσωτερικο, παλι θα το δικαιολογουσαν τα φανμποις because καταναλωση

Επεξ/σία από tutuyo
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tutuyo είπε

LOL οχι απλα Τζαμπο, πανηγυρι της Μεταμορφωσεως, διπλα στον παγκο με τα βρακια και τους λουκουμαδες

Αφου ρωτας,εγω ειμαι λαρτζ μεγαλοεισοδηματιας με Καγιεν (ας ειναι καλα ο ΟΠΕΚΕΠΕ) που δεν δουλευω και ολη μερα γυρναω στα ιντεργουεμπς. 

Απο εκει και περα ο φιλος Χουνταλας με τις γουνες, εχει δικιο. Και με σκατα Φουκοσιμας αποξηρωμενα να εφτιαχνε η Τογιοταρα το εσωτερικο, παλι θα το δικαιολογουσαν τα φανμποις because καταναλωση

Εντάξει δεν ηξερα οτι μιλαω με μεγιστάνες. Νόμιζα ο αφελής οτι με 36 ψωροχιλιάρικα εισόδημα είμαι τουλάχιστον στον μέσο όρο, αλλά φαίνεται οτι το ινσόμια είναι μέρος συνάντησης της ελίτ. Ζητώ και πάλι συγγνωμη. Παω να κλάψω μεσα στο λαικό YC μου. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...