LabrakisG1992 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ 6 λεπτά πριν, papalfisti7 είπε Ίσως θα πρέπει να το κάνω test drive το Puma, να δω τι παίζει! Είναι πολύ όμορφο πάντως. Είναι άνετο πιστεύεις? Ξέρω ότι είναι πολύ οδηγοκεντρικο, αλλά μήπως αυτό το κάνει σφιχτό στο στήσιμο της ανάρτησης; πάντως μέχρι τώρα πάω προς το c4 λόγω της φοβερής άνεσης που λένε όλοι στα reviews. θα ελεγα οτι αξιζει τον χρονο να πας να το δεις. Μην στηριζεσαι απολυτα στα review. σαφως περνεις μια γενικη εικονα αλλα στο θεμα της ανεσης ειναι και τι σε βολευει εσενα. Εγω οπωσ σου ειπα απογοητευτηκαα φουλ απο το 2008, μετα ειχα παει να δει το κουπρα φορμεντορ που ολοι ελεγαν καλα λογια, πανεμορφο αμαξι, δεν με βολευε με τιποτα. Δεν μπορουσα να βρω σωστη θεησ οδηγησης οσο και να προσπαθουσα, και η θεση ηταν τοσο χαμηλα που ειτε ημουν σε κορσα ειτε στο φορμεντορ δεν ειχε διαφορα. Πηγαινε δες τα μονος σου να δεις τι σου ταιριαζει. 2
nyne Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:50 πμ Το puma μου αρεσε κ εμενα,αλλα η καταναλωση ειναι μεγαλη σε σχεση με το c4. 1
papalfisti7 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 πμ 40 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε θα ελεγα οτι αξιζει τον χρονο να πας να το δεις. Μην στηριζεσαι απολυτα στα review. σαφως περνεις μια γενικη εικονα αλλα στο θεμα της ανεσης ειναι και τι σε βολευει εσενα. Εγω οπωσ σου ειπα απογοητευτηκαα φουλ απο το 2008, μετα ειχα παει να δει το κουπρα φορμεντορ που ολοι ελεγαν καλα λογια, πανεμορφο αμαξι, δεν με βολευε με τιποτα. Δεν μπορουσα να βρω σωστη θεησ οδηγησης οσο και να προσπαθουσα, και η θεση ηταν τοσο χαμηλα που ειτε ημουν σε κορσα ειτε στο φορμεντορ δεν ειχε διαφορα. Πηγαινε δες τα μονος σου να δεις τι σου ταιριαζει. Αυτό θα κάνω! 1
lnoldori Δημοσ. Παρασκευή στις 12:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:14 μμ 21 hours ago, Nabuko said: KGM Tivoli Αυτό φαίνεται πολύ καλή ευκαιρία για τα λεφτά του. Το θέμα είναι τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί ανταλλακτικά η συμβεί καμιά στραβή. Έχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο μοντέλο?
yiannis_1 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ 22 hours ago, alimentas said: Ρε παιδιά επειδή κ εγώ είμαι σε παρόμοια κατάσταση με τον τοπικό starter ,δηλαδή ανάμεσα σε βασικο καινούριο ή καλό μεταχειρισμένο έχω μια απορία.. Αυτά τα Peugeot εχουν βγει καλά??Γιατί μακράν τα πιο φτηνά αμάξια 3ετιας-5ετιας στο car είναι τα Peugeot της συγκεκριμένης γενιάς.Μιλαμε τώρα για σορό ,ειδικά αυτό το 208 που ουσιαστικά το χαρίζουμε κ μάλλον δεν φεύγει κιόλας.Μου έχει κάνει εντύπωση Διάβασε λίγο το παρακάτω και ίσως σου λυθεί η απορία. https://www.caroto.gr/2025/07/24/πώς-οι-υγροί-ιμάντες-χρονισμού-έγιναν/
panosno1com Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:41 μμ 9 ώρες πριν, rapidrag είπε Suzuki Vitara από 20580 με πολλά στην βασική έκδοση Όχι ομως ηλεκτρικα παραθυρα πισω 1
andreas-d Δημοσ. Παρασκευή στις 05:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:45 μμ 3 λεπτά πριν, panosno1com είπε Όχι ομως ηλεκτρικα παραθυρα πισω Τρομερό μειονέκτημα!! Ίσως και καλύτερα..
macmini2012 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ το πιο δοκιμασμένο είναι το yaris , που είναι και υβριδικό. Κοστίζει περίπου 22.000 και έχει 11 χρόνια ή 200.000 χλμ εγγύηση (μετά τον 6ο εφόσον κάνει ετήσιο σερβις στην toyota)
theoilia Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ σε παρόμοια φάση αναζήτησης και εγώ για να καλύψω τις ανάγκες μετακίνησης 4τραμελης οικογένειας. μόλις είδα το Tivoli και τις τιμές με προωθητική ενέργεια που έχει είπα εδώ είμαστε! αλλά μετά έπεσε το μάτι μου σε αυτό https://www.carwow.co.uk/kgm-motors/tivoli και επανηλθα στην πραγματικότητα...το Citroen c4 με τα 145 άλογα έχει καδένα ή τον προβληματικό ιμάντα της Stellantis;
stelios_2809 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 μμ Προσωπικά , θα κοιτούσα την επιλογή ελαφρώς μεταχειρισμένου , εννοώντας 1-2 ετών σε κατάσταση καινούργιου με με εργοστασιακή εγγύηση αν έχεις καταλήξει σε μοντέλο που υπάρχει τέτοιο επιλογή και μπορείς να περιμένεις , ίσως αξίζει. Εγω προσωπικά αγόρασα το δικό μου έτσι γλιτώνοντας 3-4.000 ευρώ
panosno1com Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 μμ 4 ώρες πριν, andreas-d είπε Τρομερό μειονέκτημα!! Ίσως και καλύτερα.. Κοιτα, ειναι ενα αυτοκινητο που κοιταω κι εγω, θεωρω οτι ειναι σαχλαμαρα εν ετη 2025 να εχει γρυλο πισω. Εννοειται προσωπικη μου αποψη. Διαβασα κιολας οτι ο νεος κινητηρας θα ειναι 110 hp με 235nm ροπη, δεν ξερω αν θα παραμείνει 1400cc, κατι που μου αρεσε σε σχεση με τα υπόλοιπα. Συγνώμη για το οφτοπικ
andreas-d Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 μμ 5 λεπτά πριν, panosno1com είπε Κοιτα, ειναι ενα αυτοκινητο που κοιταω κι εγω, θεωρω οτι ειναι σαχλαμαρα εν ετη 2025 να εχει γρυλο πισω. Εννοειται προσωπικη μου αποψη. Διαβασα κιολας οτι ο νεος κινητηρας θα ειναι 110 hp με 235nm ροπη, δεν ξερω αν θα παραμείνει 1400cc, κατι που μου αρεσε σε σχεση με τα υπόλοιπα. Συγνώμη για το οφτοπικ Για μικρά παιδιά το θεωρώ καλύτερο, από το να αναγκάζομαι να τα κλειδώνω όλα από μπροστά ώστε να μην τα ανοίγουν μόνα τους. Τίμιο αμάξι και τιμή.. 1
panosno1com Δημοσ. Παρασκευή στις 11:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:03 μμ 2 λεπτά πριν, andreas-d είπε Για μικρά παιδιά το θεωρώ καλύτερο, από το να αναγκάζομαι να τα κλειδώνω όλα από μπροστά ώστε να μην τα ανοίγουν μόνα τους. Τίμιο αμάξι και τιμή.. Ναι αλλα μπορεις να τα κλειδωσεις και τελος ενω ετσι τα ανεβοκατεβαζουν οποτε θέλουν Και εγω ως οικογενειακο το σκεφτομαι , δεν εχω ξεκινησει να ψαχνω απο κοντα. Τα 375 λτ του πορτ παγκαζ πιστευεις θα βολευουν? 1
andreas-d Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 μμ 35 λεπτά πριν, panosno1com είπε Ναι αλλα μπορεις να τα κλειδωσεις και τελος ενω ετσι τα ανεβοκατεβαζουν οποτε θέλουν Και εγω ως οικογενειακο το σκεφτομαι , δεν εχω ξεκινησει να ψαχνω απο κοντα. Τα 375 λτ του πορτ παγκαζ πιστευεις θα βολευουν? Ανάλογα τις ανάγκες σου σε ταξίδια.. εγώ με chr έρχομαι από Γερμανία Ελλάδα τρία άτομα και αποσκευές, θα ήθελα παραπάνω στην επιστροφή (πού κουβαλάω το κάτι τις από την πατρίδα)αλλά συμβιβάζομαι.. Γενικά κάτω από 400l είναι λίγο ζόρι στα ταξίδια με παιδιά, 4
panosno1com Δημοσ. Σάββατο στις 12:53 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:53 πμ 55 λεπτά πριν, andreas-d είπε Ανάλογα τις ανάγκες σου σε ταξίδια.. εγώ με chr έρχομαι από Γερμανία Ελλάδα τρία άτομα και αποσκευές, θα ήθελα παραπάνω στην επιστροφή (πού κουβαλάω το κάτι τις από την πατρίδα)αλλά συμβιβάζομαι.. Γενικά κάτω από 400l είναι λίγο ζόρι στα ταξίδια με παιδιά, Ωραιος σε ευχαριστώ για τις φωτο. Ενας λογος που σκεφτομαι να παω στο puma αντι του βιταρα ειναι ο χωρος του πορτ παγκαζ και ας ειναι 1000ρι 125 hp... Ειναι και 4 μετρα επομενως θα βρισκω κανα παρκιν στη γειτονια .. Ξερω γω , δεν εχω ακομα παιδια αλλα υποθετω καροτσι και πραγματα ? Να μου πεις οκ δε θα κανεις μετακόμιση για μια βολτα αλλα και παλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα