agipaok Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:51 πμ 5 λεπτά πριν, baskon είπε Μολις πατάς ακύρωση σου λέει ακριβώς τι θα γινει.. Διατηρείτε η συνδρομή .. Εγώ το έκανα αμέσως, όλα οκ. Ναι το κανεις ακύρωση και έχεις μέχρι το 2026 !
newtech Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ Καλησπερα. Το κανω και μου λεει οτι εχω ξανακνει το paypal μου.. (Δεν εχω ακουσει στην ζωη μου για αυτο το ΑΙ btw...)...
Gatoskylo8 Δημοσ. Σάββατο στις 02:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:23 μμ Εγώ το βρίσκω αρκετά υποδεέστερο και προτιμώ το free chatgpt.
petran66 Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:52 μμ Στις 5/9/2025 στις 11:51 ΠΜ, agipaok είπε Ναι το κανεις ακύρωση και έχεις μέχρι το 2026 ! Έτσι είναι ακριβώς! Το έκανα κι εγώ!
Witcher1st Δημοσ. χθες στις 01:52 πμ Δημοσ. χθες στις 01:52 πμ Το μοναδικό που χρησιμοποιώ για καθημερινές ερωτήσεις, αντί του google. Ευχαριστούμε! 11 hours ago, Gatoskylo8 said: Εγώ το βρίσκω αρκετά υποδεέστερο και προτιμώ το free chatgpt. Chatgpt είναι και αυτό στην ουσία. Το UI αλλάζει και έχει μια νότα πιο σοβαρή.
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Πηρα και γω την προσφορα και σε δοκιμες που εκανα μου φανηκε πολυ καλο, ανωτερο του chatgpt δωρεαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα