Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όποιος χρησιμοποιεί πολύ ταμπλετ για browsing ας βάλει και τον browser quetta από playstore. Είναι ο μόνος browser που παίρνει ολα τα extension που παίρνει ο chrome σε pc. 

Πχ του προσθέτεις dsek reader, i don't care about Cookes, ublock origin, κλπ

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oldnew είπε

Και όποιος χρησιμοποιεί πολύ ταμπλετ για browsing ας βάλει και τον browser quetta από playstore. Είναι ο μόνος browser που παίρνει ολα τα extension που παίρνει ο chrome σε pc. 

Πχ του προσθέτεις dsek reader, i don't care about Cookes, ublock origin, κλπ

Νομίζω και ο firefox τα κάνει όλα. 

Δημοσ.
1 minute ago, Dr_Pepper said:

Νομίζω και ο firefox τα κάνει όλα. 

Στο Android? Δεν νομίζω. Έχει κάποια δικά του, αλλά ολα της pc έκδοσης του chrome οχι. Εκτός και άλλαξε τίποτα τους τελευταίους μήνες. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, oldnew είπε

Στο Android? Δεν νομίζω. Έχει κάποια δικά του, αλλά ολα της pc έκδοσης του chrome οχι. Εκτός και άλλαξε τίποτα τους τελευταίους μήνες. 

Ε μάλλον ειναι και ανάλογα με το τι θέλεις πάντως εγώ τρέχω αυτά στον firefox (και έχω και καιρό να ασχοληθεώ με addons γιατί πια πολλά πράματα που έχουν σχέση με αλληλεπίδραση με το ιντερνετ τα κάνω μέσω app ) 

image.jpeg.478e7a4b8b3b87d52581240bd21674a7.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ.

εγώ για δουλειές του γραφείου συνδέομαι με vnc και έτσι δουλεύω remote. Οπότε εκεί ένα τάμπλετ με πληκτρολόγιο και ποντίκι δεν έχει διαφορά με το λαπτοπ. Σε όλα τα υπόλοιπα που κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο, είναι καλύτερο το ταμπλετ. Το λαπτοπ υπερτερεί μόνο στο στήσιμο, δλδ τα παίρνεις στα γόνατα, δεν διαλύεται όσο δουλεύεις αν κουνήσεις λίγο στραβά την θήκη που κολλάει με μαγνήτη κλπ κλπ. 

Δημοσ.
1 hour ago, Dr_Pepper said:

Ε μάλλον ειναι και ανάλογα με το τι θέλεις πάντως εγώ τρέχω αυτά στον firefox (και έχω και καιρό να ασχοληθεώ με addons γιατί πια πολλά πράματα που έχουν σχέση με αλληλεπίδραση με το ιντερνετ τα κάνω μέσω app ) 

image.jpeg.478e7a4b8b3b87d52581240bd21674a7.jpeg

Έχει περισσότερα απο οσα θυμόμουνα.. Οκ οπότε είναι μια καλή λύση και αυτός. 

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά οι αθεόφοβοι βγάζουν μηχάνημα στις ίδιες τιμές με το IPad pro σε android και με τσιπ dimensity; Επειδή έχεις μέσα την πένα; 

Δεν το πάτε καλά αδέρφια, σκεφτείτε το πάλι. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikaruga24 είπε

Συγνώμη αλλά οι αθεόφοβοι βγάζουν μηχάνημα στις ίδιες τιμές με το IPad pro σε android και με τσιπ dimensity; Επειδή έχεις μέσα την πένα; 

Το έχουν χάσει ναι είπαμε αλλά κάπου ένα όριο με τις τιμές. Έχω από χθες δουλεύω το pad 2 το κουμπωσα πάνω citron και Mario odyssey Zelda έβαλα και genshin nfs no limit ashalt legends και όλα τα τρέχει νεράκι με 60fps και όσα έχουν unlocked fps παει και 80 100. Τώρα γιατί να δώσεις 1500 ευρώ για tablet ποτέ δεν θα καταλάβω ακόμα και το 1000αρικο είναι εξαιρετικά πολλά χρήματα για tablet. Έχει σηκώσει αμανέ η Samsung αλλά ευτυχώς και ο κόσμος δεν τρώει πια το σανό του brand. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το έχουν χάσει ναι είπαμε αλλά κάπου ένα όριο με τις τιμές. Έχω από χθες δουλεύω το pad 2 το κουμπωσα πάνω citron και Mario odyssey Zelda έβαλα και genshin nfs no limit ashalt legends και όλα τα τρέχει νεράκι με 60fps και όσα έχουν unlocked fps παει και 80 100. Τώρα γιατί να δώσεις 1500 ευρώ για tablet ποτέ δεν θα καταλάβω ακόμα και το 1000αρικο είναι εξαιρετικά πολλά χρήματα για tablet. Έχει σηκώσει αμανέ η Samsung αλλά ευτυχώς και ο κόσμος δεν τρώει πια το σανό του brand. 

Το κόστος δεν είναι πρόβλημα αν έχει λογική. Απέκτησα πρόσφατα iPad pro 11' με Μ4 τσιπ και πακέτο magic keyboard. Κόστος στα 950 λιρονια, τουτέστιν περί τα 1100 ευρωπουλα. 

Μιλάμε για μηχάνημα. Το αν τα αξίζει ή όχι αυτό είναι στον καθένα αλλά είχα μπόλικα ακριβά android pads και δεν ήταν ούτε για φάπες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Το κόστος δεν είναι πρόβλημα αν έχει λογική. Απέκτησα πρόσφατα iPad pro 11' με Μ4 τσιπ και πακέτο magic keyboard. Κόστος στα 950 λιρονια, τουτέστιν περί τα 1100 ευρωπουλα. 

Μιλάμε για μηχάνημα. Το αν τα αξίζει ή όχι αυτό είναι στον καθένα αλλά είχα μπόλικα ακριβά android pads και δεν ήταν ούτε για φάπες. 

Μονο για σοβαρή δουλειά θα δικαιολογούσα τόσα χρήματα για tablet. Για casual χρήση multimedia gaming τα 1100 ειναι πολλά. 349 εδωσα για 8 Gen 3 και είμαι ικανοποιημένος πολύ. Αν έδινα 700 πχ δεν θα ήμουν. Τώρα που η Samsung δίνει MediaTek στα 1000 και 1500 μιλαμε για παράνοια ας έβαζε έστω τον elite αλλά δεν θα χορτάσει. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μονο για σοβαρή δουλειά θα δικαιολογούσα τόσα χρήματα για tablet. Για casual χρήση multimedia gaming τα 1100 ειναι πολλά. 349 εδωσα για 8 Gen 3 και είμαι ικανοποιημένος πολύ. Αν έδινα 700 πχ δεν θα ήμουν. Τώρα που η Samsung δίνει MediaTek στα 1000 και 1500 μιλαμε για παράνοια ας έβαζε έστω τον elite αλλά δεν θα χορτάσει. 

Όταν το πήρα το σκέφτηκα ακριβώς έτσι ότι ήταν υπερβολή για τη χρήση μου. Ήταν όμως το μόνο μηχάνημα κόμπο που είχε νόημα να πάρω με την δώρο επιταγή. Δεν γούσταρα ούτε συσκευή τηλεφώνου αλλά ούτε και άλλη κονσόλα. 

Τελικά μου βγήκε λαβράκι. Όχι μόνο κάνει τη δουλειά μου αλλά το χρησιμοποιώ και για δουλειά. Έχει αντικαταστήσει πλήρως σχεδόν το λαπτοπ μου. Αν το έχεις σε τραβάει. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikaruga24 είπε

Όταν το πήρα το σκέφτηκα ακριβώς έτσι ότι ήταν υπερβολή για τη χρήση μου. Ήταν όμως το μόνο μηχάνημα κόμπο που είχε νόημα να πάρω με την δώρο επιταγή. Δεν γούσταρα ούτε συσκευή τηλεφώνου αλλά ούτε και άλλη κονσόλα. 

Τελικά μου βγήκε λαβράκι. Όχι μόνο κάνει τη δουλειά μου αλλά το χρησιμοποιώ και για δουλειά. Έχει αντικαταστήσει πλήρως σχεδόν το λαπτοπ μου. Αν το έχεις σε τραβάει. 

Εφόσον ήξερες γιατί το πήρες και βοηθάει και στη δουλειά σου τότε εννοείται μπορεί να είναι και λίγα τα χρήματα. Όταν κάτι είναι για δουλειά κάποια στιγμή θα τα βγάλει τα λεφτά του οπότε δεν παίζει ρόλο η τιμή. Εγώ laptop έχω να δουλέψω 11 χρόνια από τότε μόνο με tablet είμαι και τον σταθερό. Βλέπω κάποιους να λένε καλά τι πήρες tablet? Και όμως είναι εργαλεία είναι media machines ειναι gaming machines ειναι task machines ειναι λιγο απο ολα και το καλύτερο αράζεις καναπέ και το δουλεύεις σε χαλαρο mood αραχτός ούτε καρέκλα ούτε γραφείο ούτε τίποτα. Τα iPad ήταν μονόδρομος κάποτε ευτυχώς έχει λίγα χρόνια έχουμε δυνατές προτάσεις και σε android μερια για όλα τα βαλάντια στις τιμές. 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν διαφωνώ ότι πρεπει να πέσουν με τις τιμές αλλά μην το παρουσιάζουμε σαν κατώτερο προϊόν είναι καλύτερο προϊόν. 

Δημοσ.

Κάπου ωπα βρε guys. Γιατί το iPhone κάνει 1500, γιατι τα Fold κάνουνε 2000, γιατί το S11 κάνει 1500, γιατί το LeGo2 κάνει 1300... πρέπει σιγά σιγά να σταματήσουμε να μιλάμε για τις τιμολογησεις των μεγάλων εταιρειών. Πότε θα καταλαβουμε οτι οι top notch συσκευές θα τιμολογουνται ΜΟΝΟ προς τα πάνω με την πάροδο των χρόνων; Επιλογές υπάρχουν για όποιον θέλει. Δεν έχει νόημα να ειδικά στο Insomnia να κλαιγομαστε συνέχεια για τις τιμές και να λέμε ότι πχ το ταδε Xiaomi με 300 ευρώ είναι καλύτερο. Έχει και πολύ ωραία tablet στο Aliexpress με 150 ευρώ με coins και κουπόνια και κάνουμε μια χαρά τη δουλειά μας...

Εν τω μεταξύ ο 9400+ είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ SoC. Επιπέδου  SD 8 Elite και σε σενάρια μπορεί ναναι και καλύτερος απο τον 8 Elite...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...