lak10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπερα εχω το Zenbook S16 με το περιβοητο σεραλουμινιο το οποιο ομως λεκιαζει για πλακα και δεν καθαριζει με τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα δεν καθαριζει με τιποτα ειναι σαν να αποροφα τους λεκεδες. φαινεται σαν να εχυ χυθει κατι. Υπαρχει καποιος που να μου πει πως καθαριζει? Επισης στο κατω δεξι μερος στην γωνια εχει κανει μικρο γρατσουνιες σαν αραχνιες. το λαπτοπ δεν εχει κοπανηθει πουθενα ειναι μεσα σε θηκη και η θηκη σε τσαντα μεταφορας. για τα λεφτα που κανει η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αθλια
Billator Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2025 στις 2:29 ΜΜ, lak10 είπε Καλησπερα εχω το Zenbook S16 με το περιβοητο σεραλουμινιο το οποιο ομως λεκιαζει για πλακα και δεν καθαριζει με τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα δεν καθαριζει με τιποτα ειναι σαν να αποροφα τους λεκεδες. φαινεται σαν να εχυ χυθει κατι. Υπαρχει καποιος που να μου πει πως καθαριζει? Επισης στο κατω δεξι μερος στην γωνια εχει κανει μικρο γρατσουνιες σαν αραχνιες. το λαπτοπ δεν εχει κοπανηθει πουθενα ειναι μεσα σε θηκη και η θηκη σε τσαντα μεταφορας. για τα λεφτα που κανει η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αθλια Έχει να κάνει με το coating που έχουν έχουν, το ίδιο συμβαίνει και στο Vivobook S16 που πήρα σε μαύρο mat χρώμα (η σειρά που πήρα έχει το αντίστοιχο coating). Ενώ είναι "anti-fingering" μόνο το αντίθετο βλέπω. Λερώνει χειρότερα από πλαστικό laptop κακής ποιότητας. Προσωπικά δεν άφησα πάνω από 2-3 μέρες ποτέ το "λέκιασμα" και πάντα έβγαινε με microfiber πανάκι με το υγρό καθαρισμού που είναι για τις οθόνες. Όσο αφορά τις γρατζουνιές στο σημείο που λες συνήθως συμβαίνει από τις θήκες όταν έχουν φερμουάρ ή εσωτερικό σκληρό patching.
lak10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Billator είπε Έχει να κάνει με το coating που έχουν έχουν, το ίδιο συμβαίνει και στο Vivobook S16 που πήρα σε μαύρο mat χρώμα (η σειρά που πήρα έχει το αντίστοιχο coating). Ενώ είναι "anti-fingering" μόνο το αντίθετο βλέπω. Λερώνει χειρότερα από πλαστικό laptop κακής ποιότητας. Προσωπικά δεν άφησα πάνω από 2-3 μέρες ποτέ το "λέκιασμα" και πάντα έβγαινε με microfiber πανάκι με το υγρό καθαρισμού που είναι για τις οθόνες. Όσο αφορά τις γρατζουνιές στο σημείο που λες συνήθως συμβαίνει από τις θήκες όταν έχουν φερμουάρ ή εσωτερικό σκληρό patching. η θηκη μου οντως εχει φερμουαρ και για 17αρι την πηρα μεγαλυτερη για καλυτερα δεν ξερω αν εκανα βλακεια
lak10 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:02 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 02:02 μμ μηπως ειναι λαθος ποου πηρα θηκη 17αρα για 15.6 λαπτοπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα