akmakas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Κάτσε περίμενε...Το επόμενο προϊόν της θα είναι αναδιπλούμενο κινητό σε τηλεόραση 40" 1
Giannis_siag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου ειναι λιγο ασχετο με το ποστ. πως ειναι γενικα οι kirin επεξεργαστές ? ειναι καλοι ή σαν τους tensor? 1
freegr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Πιθανόν θα καταλήξει σε αποτυχία σε πωλήσεις το κόβω
Panosglasgow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Κοίτα ετσι ελεγαν και για το πρώτο αλλά είχε πολύ καλές πωλήσεις εντος Κίνας. Για αυτο συμφωνώ, δεν νομίζω να κάνει καλές - δεν διαφέρει και σχεδόν καθόλου από το 1 γιαυτό.
JimGer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, Eloy said: Oσοι το χρειάζονται για επαγγελματικούς λόγους, κυκλοφορούν ούτως ή άλλως με την ανάλογη τσάντα/σακίδιο/χαρτοφύλακα - όπου άνετα βάζουν και ένα ταμπλετ μεγαλύτερων διαστάσεων - αρα δεν είναι δικαιολογία για την αγορά της συσκευής αυτής... Οι μόνοι που δικαιολογούνται να το αγοράσουν είναι οι γιατι-ετσι-γουστάρω και οι gadget addicts - με το ανάλογο τίμημα βεβαίως-βεβαίως... 'Ενα use case Που θα το σκεφτόμουν... Πας μονοήμερη. Είσαι στο τρένο ένα 2ωράκι each way. Το ανοίγεις και βλέπεις νετφλιξ se 10 inch οθόνη αντί 6. Ή πχ έχεις κανένα mini foldable keyboard kai ίσως και mini mouse/trackpad. Μπορείς να δουλέψεις από το ίδιο τραίνο χωρίς laptop. Μπορείς να πάρεις έξτρα table/laptop? Sure. Πιάνουν περισσότερο χώρο? Sure again. Έχεις overhead στο daily mobile σου? Sure. Σε ενοχλεί? Εξαρτάται. Γενικά καλό είναι να έχουμε επιλογές. Πχ η ευκολία μεταφοράς και το Unification των δεδομένων έχει διαφορετική αξία ανά άτομο και χρήση 2
oldnew Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 20 hours ago, Giannis_siag said: ειναι λιγο ασχετο με το ποστ. πως ειναι γενικα οι kirin επεξεργαστές ? ειναι καλοι ή σαν τους tensor? Για τα πανηγύρια είναι. Σε μεγάλα νανομετρα λόγω του εμπάργκο της Αμερικής. Τωρα αν το κατάλάβαινεις η όχι ειναι αλλο θέμα, οι επεξεργαστές δεν είναι καθόλου καλοί όμως. 1
Eloy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, JimGer said: 'Ενα use case Που θα το σκεφτόμουν... Πας μονοήμερη. Είσαι στο τρένο ένα 2ωράκι each way. Το ανοίγεις και βλέπεις νετφλιξ se 10 inch οθόνη αντί 6. Ή πχ έχεις κανένα mini foldable keyboard kai ίσως και mini mouse/trackpad. Μπορείς να δουλέψεις από το ίδιο τραίνο χωρίς laptop. Μπορείς να πάρεις έξτρα table/laptop? Sure. Πιάνουν περισσότερο χώρο? Sure again. Έχεις overhead στο daily mobile σου? Sure. Σε ενοχλεί? Εξαρτάται. Γενικά καλό είναι να έχουμε επιλογές. Πχ η ευκολία μεταφοράς και το Unification των δεδομένων έχει διαφορετική αξία ανά άτομο και χρήση Kαλές οι επιλογές, σίγουρα. Και χρήσεις για την συσκευή υπάρχουν. Αλλά η άνεση αυτή δεν είναι 20Ε πάνω στο πχ εισητήριο που θα πληρώσεις, αλλα τετραψήφιο... Δηλαδή, αν το πάρεις απο την ανάποδη και σου πουν, πάρε ένα άλλο κινητό που κάνει κατα τα άλλα τα ίδια κόλπα, είναι 1000-1500 Ε φθηνότερο, αλλά δεν θα έχεις την άνεση στο τραίνο, ή κάπου αλλού και θα πρέπει να έχεις tablet στην θήκη, ΑΝ σου προκύψει ανάγκη, τα λεφτά θα φανούν πολλά και θα πεις, "έλα μωρέ τώρα για 3-4 φορές τον χρόνο που θα προκύψει κάτι..." τόσα λεφτά θα γλυτώσω... Είναι η ανθρώπινη φύση τέτοια - ειδικά αν δεν υπάρχουν περισσευούμενα πολλά λεφτά... Οταν το ξεκινάς απο την ανάποδη γίνετυαι αμέσως ορατό... edit offtopic... Μια και ανέφερες το τραίνο... Οταν ήμουν φαντάρος στην αεροπορία, μπορούσα να πηγαινοέρχομαι απο την Μίκρα στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα με C130. Oταν ερχόμουν στην Αθήνα οκ το έπαιρνα γιατί στάθμευε έξω απο το δωμάτιο που κοιμόμουν , αλλά όταν πήγαινα πίσω, προτιμούσα το τραίνο γιατί η Ελευσίνα μου έπεφτε μακριά και στο τραίνο γινόταν καλό παιχνίδι με τις φοιτήτριες... Ούτε tablets ούτε αναδιπλούμενα - ούτε ιντερνετ - υπήρχαν τότε... Περνούσαμε την ώρα μας αλλιώς... A, ρε τι μου θύμισες τώρα... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Eloy 1
JimGer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου On 05/09/2025 at 15:42, Eloy said: Kαλές οι επιλογές, σίγουρα. Και χρήσεις για την συσκευή υπάρχουν. Αλλά η άνεση αυτή δεν είναι 20Ε πάνω στο πχ εισητήριο που θα πληρώσεις, αλλα τετραψήφιο... Δηλαδή, αν το πάρεις απο την ανάποδη και σου πουν, πάρε ένα άλλο κινητό που κάνει κατα τα άλλα τα ίδια κόλπα, είναι 1000-1500 Ε φθηνότερο, αλλά δεν θα έχεις την άνεση στο τραίνο, ή κάπου αλλού και θα πρέπει να έχεις tablet στην θήκη, ΑΝ σου προκύψει ανάγκη, τα λεφτά θα φανούν πολλά και θα πεις, "έλα μωρέ τώρα για 3-4 φορές τον χρόνο που θα προκύψει κάτι..." τόσα λεφτά θα γλυτώσω... Είναι η ανθρώπινη φύση τέτοια - ειδικά αν δεν υπάρχουν περισσευούμενα πολλά λεφτά... Οταν το ξεκινάς απο την ανάποδη γίνετυαι αμέσως ορατό... edit offtopic... Μια και ανέφερες το τραίνο... Οταν ήμουν φαντάρος στην αεροπορία, μπορούσα να πηγαινοέρχομαι απο την Μίκρα στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα με C130. Oταν ερχόμουν στην Αθήνα οκ το έπαιρνα γιατί στάθμευε έξω απο το δωμάτιο που κοιμόμουν , αλλά όταν πήγαινα πίσω, προτιμούσα το τραίνο γιατί η Ελευσίνα μου έπεφτε μακριά και στο τραίνο γινόταν καλό παιχνίδι με τις φοιτήτριες... Ούτε tablets ούτε αναδιπλούμενα - ούτε ιντερνετ - υπήρχαν τότε... Περνούσαμε την ώρα μας αλλιώς... A, ρε τι μου θύμισες τώρα... Ε τώρα για το άλλο ... παιχνίδι δεν μπορώ να πω . Απλά όταν μιλάμε για επιλογές, καλό είναι να σκεφτόμαστε πολλά use cases/τσέπες κλπ. Άλλες ανάγκες έχει κάποιος που κάνει commute 1.5 ώρα τη μέρα στο τρένο, άλλες αυτός που κάνει 10 λεπτά ποδήλατο κλπ και επίσης διαφορετικά βλέπει τα ίδια χρήματα κάποιος που βγάζει 5κ το μήνα και διαφορετικά κάποιος με 1Κ. Δεν μιλάμε για λύσεις που θα κατακλύσουν την αγορά. Αλλά θα εξυπηρετούν κάποιες ανάγκες. Επίσης τα χρήματα είναι λίγο σχετικά. Αν το βγάλουν 2.5Κ μπορείς να το βρίσκεις μεταχειρισμένο σε 1 χρόνο 1Κ (σε μια μεγάλη αγορά). Αν δημιουργηθεί το μάρκετ θα δημιουργηθούν οι ευκαιρίες. Νομίζω γενικά είναι καλό είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω πως θα είναι η υλοιποίηση. Πάντως με remote servers κλπ σε 10 inches μπορείς να κάνεις κάποια πραγματάκια On the go. Και να θες, προσθέτεις και μια φθηνή usb portable οθόνη και κάνεις περισσότερα χωρίς να χρειάζεσαι λάπτοπ. Έχει επαγγελματική χρήση δηλαδή. Και επειδή πλέον πολλά δεν τρέχουν locally μπορείς να πειραματιστείς με setups. Γιατί αν ήταν να έτρεχαν locally θα ήταν άλλα τα ζητήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα