Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε 10 με 15 λεπτα εβλεπα μια σκηνή και ελεγα γιατι ? Καταλαβαινω το διαφορετικο ύφος χαρουμενο σκυλακια σκιουρακια κτλ κτλ οκ κανενα προβλημα αλλα το σεναριο ηταν υπερβολικα χαζο σε βαθμο που νόμιζες οτι το εκαναν επιτηδες . 

Δημοσ.
1 hour ago, Thresh said:

Ψίχουλα για κάτι που θεωρείται "blockbuster".

Σε απόλυτους αριθμούς τα εισιτήρια που κόπηκαν παίζει να ήταν τα μισά από αυτά του MoS.

Αν αναλογιστούμε πού βρισκόμαστε όσον αφορά τις ταινίες με υπερήρωες, δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Εγώ θέλω σίγουρα να δω σηκουελ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, panther_512 said:

Αν αναλογιστούμε πού βρισκόμαστε όσον αφορά τις ταινίες με υπερήρωες, δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

Εγώ θέλω σίγουρα να δω σηκουελ.

Τα πήγε καλά γιατί οι τιμές των εισιτηρίων, ειδικά στις ΗΠΑ έχουν πάει σχεδόν 2x. 

Βέβαια θα μου πεις ότι αν είχαν τις παλιές τιμές ίσως να πήγαιναν περισσότεροι, αλλά για κάποιο λόγο δεν πιστεύω ότι θα πήγαιναν και τόσοι πολλοι παραπάνω για τον λόγο που ανέφερες.

• Like 2
Δημοσ.

Η ταινία ήταν καλή ξεκάθαρα λόγω σκηνοθέτη. Από χαρακτήρες μου άρεσε ο Λεξ και ιδιαίτερα ο Γκριν Λάντερν. Οι λοιποί πασατέμπος. Ο σούπερμαν όχι κακός, αλλά αδιάφορος για μένα. Δεν είναι από τις ταινίες που θα κρατούσα στο αρχείο ή θα ξαναέβλεπα στο μέλλον. Σα να λέμε από εδώ μπήκε, από εκεί βγήκε...

ΟΚ μπορεί η επόμενη να είναι ακόμα καλύτερη, θα δείξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενα περισσότερα snyderbots να τρελαίνονται που η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που περίμεναν,

Η ταινία και άρεσε και φαίνεται και από τις κριτικές που πήρε.

Και ήταν και κερδοφόρα και είναι πλέον η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά superhero ταινία του 2025.

Όποτε λογική η ανακοίνωση της συνέχειας και μάλιστα σύντομα, το καλοκαίρι του 27.

Περαστικά στα snyderbots 😂

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

Από εμένα views, τα 500 φορές reboot, θα πάρουν μόνο αν βγουν τζάμπα σε κάποια πλατφόρμα. Σε σινεμά δίνω λεφτά σπάνια πλέον και μόνο όταν είμαι πεπεισμένος ότι κάτι θα μου αρέσει.

Αφού πήγε καλά πάντως λογική και η συνέχεια, ας έρθει και το δεύτερο να δούμε πως θα τα πάει, και να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τη συνέχεια του franchise.

Δημοσ.
13 hours ago, Agony said:

Καθε 10 με 15 λεπτα εβλεπα μια σκηνή και ελεγα γιατι ? Καταλαβαινω το διαφορετικο ύφος χαρουμενο σκυλακια σκιουρακια κτλ κτλ οκ κανενα προβλημα αλλα το σεναριο ηταν υπερβολικα χαζο σε βαθμο που νόμιζες οτι το εκαναν επιτηδες . 

To μόνο πραγματικά "σοβαρό" σενάριο σε ταινία Superman είναι το Superman 2 με τον στρατηγό Ζόντ και το Man of Steel με τον στρατηγό Ζόντ.

Ίσως μετά το Batman vs Superman, αλλά οκ, να ξεγελαστεί ο Batman, ο πιό έξυπνος ντεντέκτιβ του κόσμου, για να σκοτώσει τον Superman θέλει τρελό άλμα λογικής.

Όλες οι υπόλοιπες ταινίες με τον Superman δεν διαπρέπουν για το σενάριό τους.

Νομίζω αυτό που χαλάει τον κόσμο εδώ πέρα είναι το ελαφροχαρουμενούλικο ύφος της νέας ταινίας, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το μαύρη-μαυρίλα-πλάκωσε ύφος των ταινιών του Snyder. Και η απουσία του Cavil πονάει, ο τύπος ήταν ο καλύτερος Superman. Και Witcher.

• Like 2
Δημοσ.

South park "Poor and Stupid" (Season 14, Episode 😎

Cash for Gold" (Season 16, Episode 13) 

Στα δύο αυτά επεισόδια πραγματεύεται ακριβώς αυτό. Με το ζόρι sequel στην ανοησία.

Τεράστια Μπαρούφα η ταινία . Χαλάτε τον παιδικο-εφηβικο μας κόσμο αλήτες.

Δημοσ.
Στις 5/9/2025 στις 10:16 ΠΜ, panther_512 είπε

To μόνο πραγματικά "σοβαρό" σενάριο σε ταινία Superman είναι το Superman 2 με τον στρατηγό Ζόντ και το Man of Steel με τον στρατηγό Ζόντ.

Ίσως μετά το Batman vs Superman, αλλά οκ, να ξεγελαστεί ο Batman, ο πιό έξυπνος ντεντέκτιβ του κόσμου, για να σκοτώσει τον Superman θέλει τρελό άλμα λογικής.

Όλες οι υπόλοιπες ταινίες με τον Superman δεν διαπρέπουν για το σενάριό τους.

Νομίζω αυτό που χαλάει τον κόσμο εδώ πέρα είναι το ελαφροχαρουμενούλικο ύφος της νέας ταινίας, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το μαύρη-μαυρίλα-πλάκωσε ύφος των ταινιών του Snyder. Και η απουσία του Cavil πονάει, ο τύπος ήταν ο καλύτερος Superman. Και Witcher.

Αυτα ειναι και τα αγαπημενα μου Superman , Οκ μπορω να καταλαβω οτι ηθελαν να αλλαξουν το στυλ και να το κανουν χαρουμενο παιδικο κτλ κτλ... δεν εχω προβλημα με αυτο , ουτε με τον ηθοποιο . Το προβλημα μου ηταν οι χαζες αποφασεις ,διαλογοι χωρις νοημα και σκηνες ανουσιες ... δλδ να βγαζουν selfie οι πολιτες να εχει χαζοβιολικα ρομαντζα δημοτικου και ( αυτο με την ξανθια και τον ρεπορτερ δεν παλευοταν )  Οι αποφασεις του Σουπερμαν δεν εβγαζαν νοημα , πχ προς στο τελος με τα Ντροουν αντι να τα καταστρεψει μεσα σε κλασματα με λειζερ , φωναζει το σκυλο του ... γενικα το 80% απο τις σκηνες δεν ειχαν νοημα . Να πω την αληθεια μου ακομα και το παιδικο  The  Wild Robot ηταν κλασεις ανωτερο σε γραψιμο , διαλογους, και αποφασεις ... και ειναι παιδικο με ζωα και ρομποτ .

Δημοσ.

Η ταινία είναι Guardians of the Galaxy με Superman.

Δεν παίρνει τον εαυτό της πολυ σοβαρά.

Το Wild Robot είναι σοβαρή ταινία. Απλά τυγχάνει να είναι και animation.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...