djthanos-d Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπερα στην κοινοτητα. εχω ενα λαπτοπ hp elitbook 8740w . Ειχα αλλαξει τον σκληρο μηχανικο δισκο με εναν ssd και ξαφνικα μια μερα δεν έμπαινε στα windows . Λεω οκ ο ssd παρεδωσε πνευμα παμε για αλλον. παιρνω εναν καινουργιο τον βαζω επανω περναω τ windows και με το που παω να μπω μεσα μου βγαζει μηνυμα no disk eror . με το που παταω ctrl alt delete κανει επανακινηση και μπαινει. Στο bios δεν εμφανιζεται ο δισκος οπως και ο παλιος δεν εμφανιζοταν . εχω ελενξει αν κανει boot απο τον δισκο και ολα ειναι οκ στο bios. Βαζω επανω τον παλιο μηχανικο σκληρο δισκο και μπαινει κανονικα . Ακρη δεν βγαζω. Εχουμε καμια λυση?
29gk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μηχανακι 15ετιας με δισκους νεους. Τι μπορει να παει στραβα; Μαλλον το laptop να εχει θεματα συμβατοτητας με το νεο υλικο. Αλου λιγοτερο κι αλλου περισσοτερο. Λυση; Χρηση μηχανικου δισκου ή πειραματα με δισκους μπας και καποιος ελεγτης δουλεψει καλυτερα.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου εγω θα σε πω 2 πραγματα να τσεκαρεις 1 μην τυχον εχεις ελλατωματικο το σατα καλωδιο να ειναι ενσωματωμενο πανω στην μητρικη δοκιμασε να το καθαρισεις λιγακι με αλκοολη 2 δες μην τυχον εχει τελειωσει η μπαταρια του bios σου και κανεις πχ αλλαγες achi sata raid κλτπ η legacy boot / uefi και κατι ακομα δοκιμασε τους δισκους σε ενα αλλο pc να δεις αν δουλευουν... επισης εχω δουλεψει σε διπυρινα και νετμπουκ με ssd και δεν ειχα θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα