ManolisB21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δουλευω ενα χρονο σε εταιρια που κανει εγκατστασεις, συντηρησεις και βλαβες συναγερμων, καμερων, συστηματων πυρανιχνευσης και τηλεφωνικων κεντρων. Αν και εχω μαθει καποια πραγματα στην δουλεια και κανω και εγκαταστασεις μονος μου θα θελα να παρω παραπανω γνωση στο θεωρητικο κομματι γιατι πιο πολυ ολα αυτα τα ξερω εμπειρικα. Θα θελα να τα ξερω και στην θεωρια για να εχω και παραπανω σιγουρια αλλα και την απαραιτητη γνωση για να εξελιχθω. Ξερει κανεις αν υπαρχουν καποια σεμιναρια σχετικα με αυτο η καποιο course που μπορει να με βοηθησει? Προτιμοτερο εξ αποστασεως γιατι ειμαι στην Σαμο κιολας. Ευχαριστω πολυ
Petros Electron Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, ManolisB21 είπε Δουλευω ενα χρονο σε εταιρια που κανει εγκατστασεις, συντηρησεις και βλαβες συναγερμων, καμερων, συστηματων πυρανιχνευσης και τηλεφωνικων κεντρων. Αν και εχω μαθει καποια πραγματα στην δουλεια και κανω και εγκαταστασεις μονος μου θα θελα να παρω παραπανω γνωση στο θεωρητικο κομματι γιατι πιο πολυ ολα αυτα τα ξερω εμπειρικα. Θα θελα να τα ξερω και στην θεωρια για να εχω και παραπανω σιγουρια αλλα και την απαραιτητη γνωση για να εξελιχθω. Ξερει κανεις αν υπαρχουν καποια σεμιναρια σχετικα με αυτο η καποιο course που μπορει να με βοηθησει? Προτιμοτερο εξ αποστασεως γιατι ειμαι στην Σαμο κιολας. Ευχαριστω πολυ Μεγάλες εταιρίες κανουν τεχνικα σεμινάρια κατα καιρους, οπως πχ η Paradox, η Sigma κτλπ. Το θεμα ειναι οτι τα κανουν στην εδρα τους και οχι εξ.αποστάσεως. Μπορείς ομως να τους ρωτήσεις να δεις μήπως εχουν και τίποτα online courses. Και εγω δούλευα παλια σε μεγαλη εταιρία συστημάτων ασφάλειας, και μετα μόνος μου, ειχα παει σε σεμινάριο στην Paradox. Μετα σταμάτησα το επάγγελμα και δραστηριοποιούμαι πλεον σε αλλο αντικείμενο. Σαν πιτσιρικάς τα ποιο πολλα το εμαθα ειτε δουλεύοντας μαζι με μαστορους που ειχαν χρόνια στο επάγγελμα, ειτε μονος μου διαβάζοντας και κάνοντας τεστ στα συστήματα ασφαλειας
ManolisB21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Εχω δει ενα σεμιναριο του Εκπα σχετικα με αυτο. (https://elearningekpa.gr/courses/texnikos-sustimaton-asfaleias) Αξιζει να το παρακολουθησω?
vasilllis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Αδεια εγκαταστασης εχεις ή σαν ανειδικευτος θελεις σεμιναρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα