Προς το περιεχόμενο

Realme 14 pro + vs Motorola edge 60 , edge 50 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους σας παιδιά.... 

Αυτό που λέει ο τίτλος  

Ποιο θα επιλέγατε από τα τρία ?? 

Έμφαση σε κάμερα , αυτονομία και χρηστικότητα . 

Τωρινή συσκευή το Motorola edge 40 το οποίο όμως , παρόλο το stock android κάπου κάπου έχει κάποια κολλήματα . 

Κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος σε κάμερα κλπ εκτός μπαταρίας που είναι κακή . 

Ευχαριστώ προκαταβολικά  

Καλημέρα και πάλι !!! 

Επεξ/σία από polhs
Δημοσ.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση, το Edge 60, φαίνεται να έχει καλύτερη αυτονομία και πιο φωτεινή οθόνη, σε θέμα κάμερας, δε γνωρίζω.

Το Edge 50 Pro παρόλο που είναι περσινό μοντέλο, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερη από την τρέχουσα συσκευή σου. Σίγουρα σε θέμα κάμερας θα είσαι ικανοποιημένος, για την αυτονομία, με μια σύντομη ψακτική που έκανα, είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα, έχει όμως και πάλι πιο φωτεινή οθόνη. 

Όσον αφορά το realme, πιστεύω ότι είναι αυτό το οποίο ανταποκρίνεται στα θέλω σου καθώς, φημίζεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες, έχει μεγαλύτερη μπαταρία από όλα τα υπόλοιπα συνεπώς, καλύτερη αυτονομία. Και το λογισμικό του, είναι από τα πιο απροβληματιστα της αγοράς, είναι κοντά στη stock εκδοχή αλλά σαφώς πιο εμπλουτισμένο συγκριτικά με του Motorola. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...