polhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους σας παιδιά.... Αυτό που λέει ο τίτλος Ποιο θα επιλέγατε από τα τρία ?? Έμφαση σε κάμερα , αυτονομία και χρηστικότητα . Τωρινή συσκευή το Motorola edge 40 το οποίο όμως , παρόλο το stock android κάπου κάπου έχει κάποια κολλήματα . Κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος σε κάμερα κλπ εκτός μπαταρίας που είναι κακή . Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλημέρα και πάλι !!! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από polhs
tsimisde Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Με μια πρόχειρη αναζήτηση, το Edge 60, φαίνεται να έχει καλύτερη αυτονομία και πιο φωτεινή οθόνη, σε θέμα κάμερας, δε γνωρίζω. Το Edge 50 Pro παρόλο που είναι περσινό μοντέλο, θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερη από την τρέχουσα συσκευή σου. Σίγουρα σε θέμα κάμερας θα είσαι ικανοποιημένος, για την αυτονομία, με μια σύντομη ψακτική που έκανα, είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα, έχει όμως και πάλι πιο φωτεινή οθόνη. Όσον αφορά το realme, πιστεύω ότι είναι αυτό το οποίο ανταποκρίνεται στα θέλω σου καθώς, φημίζεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες, έχει μεγαλύτερη μπαταρία από όλα τα υπόλοιπα συνεπώς, καλύτερη αυτονομία. Και το λογισμικό του, είναι από τα πιο απροβληματιστα της αγοράς, είναι κοντά στη stock εκδοχή αλλά σαφώς πιο εμπλουτισμένο συγκριτικά με του Motorola.
polhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ πολύ Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο !! 1
Giorgos17589 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Αν. Εννοεις το edge 60 pro.. Οχι σκετο 60..τοτε παρε αυτο... Την καλύτερη αυτονομία σε κινητο αυτη τη στιγμη συμφωνα με το dxomark και gsmarena... Πολυ καλες καμερες... Παρα πολυ ομορφο για τα δικα μ γουστα... Μετα θα σ λεγα το realme σαν δευτερη επιλογή γτ εχει καλυτερη μπαταρια απ τ edge 50 pro κ ίσως λιγο καλυτερη αποδοση στις καμερες... Το 50 pro μια χαρα ειναι αν θες να γλιτώσεις λεφτα αν τυχον το βρισκεις φτηνοτερα δλδ.. Το χει ο αδερφος μ και εινα φουλ ευχαριστημενος σε ολα.. Κι εγω όσο τ χω δει απο καμερες πολυ καλο.. Μπαταρια μου λεει καλη εφοσον δν το ζορίσεις.. Βγαζει μερα ανετα παρα τ μικρότερο μεγεθος 1
polhs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ πολύ , καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα !! 1
DigiEcho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 5/9/2025 στις 8:44 ΠΜ, polhs είπε Καλημέρα σε όλους σας παιδιά.... Αυτό που λέει ο τίτλος Ποιο θα επιλέγατε από τα τρία ?? Έμφαση σε κάμερα , αυτονομία και χρηστικότητα . Τωρινή συσκευή το Motorola edge 40 το οποίο όμως , παρόλο το stock android κάπου κάπου έχει κάποια κολλήματα . Κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος σε κάμερα κλπ εκτός μπαταρίας που είναι κακή. Εδώ θέλω να τονίσω ότι η αυτονομία είναι το βασικό πρόβλημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλημέρα και πάλι !!! Πολύ χρήσιμες όλες οι απόψεις που γράφτηκαν εδώ. Αν το κριτήριο είναι κυρίως η αυτονομία, τότε το Edge 60 Pro όντως φαίνεται κορυφαίο αυτή τη στιγμή (σύμφωνα και με dxomark/gsmarena). Το realme 14 Pro+ ξεχωρίζει για τις κάμερες και την μπαταρία του, με λογισμικό που θεωρείται αρκετά σταθερό και πλούσιο σε δυνατότητες. Το Edge 50 Pro παραμένει καλή λύση αν βρεθεί σε χαμηλότερη τιμή, αλλά υστερεί λίγο στην μπαταρία. Σημαντικό επίσης είναι να δει κανείς και την πολιτική ενημερώσεων της κάθε εταιρείας, γιατί στο long run κάνει μεγάλη διαφορά. 1
polhs Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 πμ 11 ώρες πριν, DigiEcho είπε Πολύ χρήσιμες όλες οι απόψεις που γράφτηκαν εδώ. Αν το κριτήριο είναι κυρίως η αυτονομία, τότε το Edge 60 Pro όντως φαίνεται κορυφαίο αυτή τη στιγμή (σύμφωνα και με dxomark/gsmarena). Το realme 14 Pro+ ξεχωρίζει για τις κάμερες και την μπαταρία του, με λογισμικό που θεωρείται αρκετά σταθερό και πλούσιο σε δυνατότητες. Το Edge 50 Pro παραμένει καλή λύση αν βρεθεί σε χαμηλότερη τιμή, αλλά υστερεί λίγο στην μπαταρία. Σημαντικό επίσης είναι να δει κανείς και την πολιτική ενημερώσεων της κάθε εταιρείας, γιατί στο long run κάνει μεγάλη διαφορά. Συνολικά φαίνεται ότι το REALME είναι καλύτερη λύση..... Καλημέρα και ευχαριστώ !!
gregdel Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:48 μμ 11 ώρες πριν, polhs είπε Συνολικά φαίνεται ότι το REALME είναι καλύτερη λύση..... Καλημέρα και ευχαριστώ !! Καλησπέρα και συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στο νήμα... Επειδή και εγώ μάλλον θα πάρω το Realme 14 Pro+ , έχει νόημα να το πάρω από σκρουτζομάγαζο ή να πάω σε κάποιο θεωρητικά πιο αξιοπιστο (πχ you.gr) στο οποίο έχει 30-40€ παραπάνω;
tasvar Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gregdel είπε Καλησπέρα και συγγνώμη που μπαίνω σφήνα στο νήμα... Επειδή και εγώ μάλλον θα πάρω το Realme 14 Pro+ , έχει νόημα να το πάρω από σκρουτζομάγαζο ή να πάω σε κάποιο θεωρητικά πιο αξιοπιστο (πχ you.gr) στο οποίο έχει 30-40€ παραπάνω; Να προσέξεις στη συσκευασία να γράφει πως προορίζεται για Ευρώπη (ΕΕΑ). Δηλαδή έχει και nfc και όλες τις μπάντες. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:51 μμ από tasvar 1
Giorgos17589 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:46 πμ 16 ώρες πριν, polhs είπε Συνολικά φαίνεται ότι το REALME είναι καλύτερη λύση..... Καλημέρα και ευχαριστώ !! Δεν θα το ελεγα... Υστερει σε επεξεργαστη και απο το edge 60 pro και απο το edge 50 pro.. Μπαταρια το 60 ειναι τοπ στην αγορά γενικα.. Αρα κι εκει κερδιζει.. Τωρα για πόσο.. Δν ξερω αλλα κερδιζει.. Και καμερες...ultrawide σιγουρα το μοτορολα.. Τηλεφακο σιγουρα το realme.. Βασικη.. Παίζεται.. Ισως το motorola... Παντως και μονο για τον επεξεργαστή εγω θα προτιμουσα το μοτορολα αν τα χα και τα δυο μπροστά μου και μ λεγανε διάλεξε ενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα