harris231 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 μμ Εγώ θα το πάω πιο μακριά. Θα πάρω PS5 μόνο όταν είναι υποχρεωτικό για το κάθε παιχνίδι να χρειάζεται τη δική του κονσόλα για να παίξει... 😋 Βάζω ιδέες λέτε;;; 1
Dorian Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:08 μμ 2 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε Αυτοί θα κλαιγανε γιατί δε θα τα αγοραζε κανείς. Εμείς μια χαρά εναλλακτικές έχουμε. Τι επιλογές έχεις; Χιλιάρικα για pc που σε δύο τρία χρόνια αρχίζει να μένει πίσω; Σε μια ατέρμονη αναβάθμιση. γενικα με την οικονομία και το ai που είναι εντελώς cloud η φάση personal computing , σαν χόμπι νομίζω μας αφήνει χρόνους.
panther_512 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:13 μμ (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Dorian said: Τι επιλογές έχεις; XBOX game pass ultimate. Και παίζεις τα παιχνίδια δωρεάν και όπου θέλεις. ή Geforce Now, αλλά αγοράζεις τα παιχνίδια. Επεξ/σία Παρασκευή στις 03:16 μμ από panther_512
ilos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:30 μμ Τα οποία 825GB είναι στη πραγματικότητα 667 GB αν είναι όπως στο original. 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Καλύτερα κιόλας, για να μπαίνεις στη διαδικασία να αφοσιώνεσαι σε ένα παιχνίδι πριν αρχίσεις νέο. Λίγο περίεργο λογική δεν είναι. Εγώ θα έλεγα να μη βάλουν καθόλου δίσκο αφού το δικό μου πιάνει αράχνες στο ράφι γιατί έτσι και αλλιώς όλα τα exclusives τα φέρνουν στο pc μετά από ένα 6μηνο.🤣 Το μόνο που αξίζει από ολόκληρη την κονσόλα είναι το dualsense και αυτό μέχρι να αρχίσει το drifting. 1
panther_512 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:19 μμ 47 minutes ago, ilos said: Τα οποία 825GB είναι στη πραγματικότητα 667 GB αν είναι όπως στο original. Λίγο περίεργο λογική δεν είναι. Εγώ θα έλεγα να μη βάλουν καθόλου δίσκο αφού το δικό μου πιάνει αράχνες στο ράφι γιατί έτσι και αλλιώς όλα τα exclusives τα φέρνουν στο pc μετά από ένα 6μηνο.🤣 Το μόνο που αξίζει από ολόκληρη την κονσόλα είναι το dualsense και αυτό μέχρι να αρχίσει το drifting. Έχει και αυτό τη λογική του. Γενικά αυτή η γενιά είναι λίγο ότι ναναι. Εγώ βρήκα την υγεία μου με το Game pass ultimate να πώ την αμαρτία μου. Τώρα σκέφτομαι να φτιάξω PC με 9800X3D και 5070Ti για local AI workstation και να επιστρέψω παράλληλα σε PC gaming... 1
Jmanol000 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:17 μμ Τι στο καλό απλά μείωσαν τον χώρο ή κατάλαβα λάθος
Lazmour Δημοσ. Παρασκευή στις 07:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:43 μμ Βλακείες. Κανονικά έπρεπε να πωλείται χωρίς αποθηκευτικό χώρο και να τον αγοράζεις έξτρα. 😜 1
panther_512 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:28 μμ 43 minutes ago, Lazmour said: Βλακείες. Κανονικά έπρεπε να πωλείται χωρίς αποθηκευτικό χώρο και να τον αγοράζεις έξτρα. 😜 Ή να γυρίσουμε σε cartridges! Το κάθε παιχνίδι να υπάρχει μέσα στην κάρτα του. Α ρε Nintendo, πάντα δείχνεις το δρόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα