Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, deathlok είπε

Τον εχεις δουλέψει; 

Έχω προηγούμενης γενιάς, που δεν κυκλοφορεί πλέον. Αν ήταν να πάρω τώρα θα έπαιρνα αυτόν λόγω αξιοπιστίας και πάμφθηνων συμβατικών αναλώσιμων. 

• Like 1
Δημοσ.

Λίγα τιμολόγια θελει να εκτυπώσει ποτε δεν προκειται να κανει αποσβεση ουτε εκτυπωτη ποσω δε μαλλον συμβατων τονερ των 2000 σελίδων που θα τα τελειώσουν....τα παιδια του!!!

ΑΝ εκτυπώνεις 2-3 τιμολόγια την εβδομαδα (για να μη στεγνώνουν οι κεφαλές) εγώ θα έλεγα πάρε ένα τέτοιο φθηνό εκτυπωτάκο να κάνεις τη δουλειά σου και βαλε συμβατά όταν τελειώνουν. Αλλιώς όπως προείπαν δώσε ~100 και παρε ενα laser χωρις να ανησυχείς για το πότε θα εκτυπώσεις για να μην παθει κατι! Από άποψη βολικότητας συμφέρει ο λειζερ από οικονομικής άποψης με ελάχιστα τιμολόγια δε νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον έχω χρόνια τον συγκεκριμένο εκτυπωτη και μου δουλευει αψογα. Τοσο πολύ που είχα παρει και δευτερο πριν απο κανενα 3-4 χρόνια για τους δικούς μου. Πήρα ξανά και αυτόν μια που με 25 ευρω ειναι παμφθηνος. Εχει σχετικά φτηνα αυθεντικά μελάνια. Δεν εχω χρησιμοποιήσει αλλων εταιριών. Τον χρησιμοποιώ μια στο τόσο και μεχρι στιγμής με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο

Επεξ/σία από xionomiaou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...