Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα θα το προτιμήσουν οι περισσότεροι σε σχέση με το rog xbox ally x.

Οθόνη, περισσότερη μνήμη,  καλύτερο build quality πιστεύω. 

Και ωραία η δυνατότητα χρήσης ως windows tablet και γιατί όχι ως βασικό μηχάνημα για καθημερινή εργασία και multitasking με σύνδεση σε multi-monitor setup με κάποιο dock 

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Ημιμετρο. Και στο Stead Deck εχω περασει Windows με ολα τα σημαντικα προγραμματα που εχω και στο κανονικο μου υπολογιστη, αλλα δε θα το χρησιμοποιησω ποτέ για αυτά γιατι ειναι αχρηστο με το ψηφιακο πληκτρολογιο και το να κουβαλαω μαζι μου hub, πληκτρολογιο και ποντικι δεν το κανει τόσο φορητο.

2 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Ημιμετρο. Και στο Stead Deck εχω περασει Windows με ολα τα σημαντικα προγραμματα που εχω και στο κανονικο μου υπολογιστη, αλλα δε θα το χρησιμοποιησω ποτέ για αυτά γιατι ειναι αχρηστο με το ψηφιακο πληκτρολογιο και το να κουβαλαω μαζι μου hub, πληκτρολογιο και ποντικι δεν το κανει τόσο φορητο.

Ειναι 3 σε ένα σταθερός υπολογιστής όταν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου, κονσόλα όταν θέλεις να το συνδέσεις σε μια οθόνη και να του βάλεις και δύο χειρίστρια και Handheld για τη βόλτα. 

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ δυνατο μηχανημα! Εχω παρει πριν κατι μηνες το LeGo, οποτε δεν μπορω με τιποτα να δικαιολογησω την αγορα του διαδοχου, κυριως γιατι δεν εχω παιξει ιδιαιτερα πολυ, αλλα αν ηθελα να παρω ΤΩΡΑ κατι τετοιο, θα πηγαινα δαγκωτα στο LeGo2. Το μονο μελανο σημειο του 1 οπως ειπε και ο συμφορουμιτης παραπανω, ειναι η μπαταρια και φαινεται να εχει λυθει αυτο, οποτε οποιος το σκεφτεται ας ορμησει :D

Παντως, απορω γιατι η Lenovo δεν εβγαλε ενα ρημαδο keyboard case για τα handheld της. Προσωπικα θα το χτυπαγα με κλειστα τα ματια, ειναι τρομερα δυνατο μηχανημα και κατι τετοιο θα απογειωνε το productivity οταν δεν θελεις να παιξεις παιχνιδι, αλλα θελεις να το χρησιμοποιησεις ως φορητο υπολογιστη.

Κατι 3D printed cases που εχω δει εδω κι εκει παντως δεν με τρελαναν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...