Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,μετά από μήνες είπα να μπω στο ινσομνια και είδα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ,έκανα επαναφορά κωδικού και είδα ότι κάποιος μπήκε στο προφίλ μου έβαλε και μια αγγελία με μια κάρτα γραφικών!θέλω να ενημερώσω ότι δεν ήμουν εγώ ζητάω συγνώμη για την ταλαιπωρία,γιατί είδα ότι είχα αρκετά μηνύματα!! Τώρα που έκανα επαναφορά κωδικού είμαι ασφαλής?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teo lilio είπε

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,μετά από μήνες είπα να μπω στο ινσομνια και είδα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ,έκανα επαναφορά κωδικού και είδα ότι κάποιος μπήκε στο προφίλ μου έβαλε και μια αγγελία με μια κάρτα γραφικών!θέλω να ενημερώσω ότι δεν ήμουν εγώ ζητάω συγνώμη για την ταλαιπωρία,γιατί είδα ότι είχα αρκετά μηνύματα!! Τώρα που έκανα επαναφορά κωδικού είμαι ασφαλής?

Aλλαξες κωδικούς;

• Super Moderators
Δημοσ.
23 hours ago, hele225 said:

Υπάρχει η δυνατότητα μόνιμης διαγραφής εδω στο ινσομνια?

Ναι, απλά για λόγους ασφαλείας κτλπ, γίνεται εντός 1 μηνός.

Δημοσ.

Επίσης και στο δικό μου προφιλ παρατηρήθηκε ένα τσουνάμι μηνυμάτων για αγγελίες.
Τα παιδιά του ινσόμνια ευτυχώς γρήγορα μπλοκαραν το προφίλ και με ενημέρωσαν να αλλάξω τον κωδικό μου.
Οπότε αν δείτε μηνυμα δικό μου σε κάποια αγγελία σας και να σας ρωτάω στα αγγλικά Is this still available ή κάτι σχετικό, να ξέρετε δεν είμαι εγώ.🙂

Δημοσ.
On 07/09/2025 at 16:35, hele225 said:

Υπάρχει η δυνατότητα μόνιμης διαγραφής εδω στο ινσομνια?

Ναι θα το βρεις σαν επιλογη στις ρυθμισεις σου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...