zofer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά της nova αλλά είμαι ήδη nova και είπα να κάνω φορητότα στην cosmote αλλά δεν μου βγαίνει.. Ένα τόσο απλό πράγμα και δεν μπορώ να το καταφέρω. Πήγα σε κατάστημα Γερμανού μου λένε μόνο για συμβόλαια κάνουν φορητότητες, πήγα σε Cosmote λέει θέλουν 15 ευρώ για τη φορητότητα για να γίνει η ενεργοποίηση. Εν τέλει την έκανα μέσω ιντερνετ με 3 ευρώ. Ήρθε από χθες και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Πήγα στον Γερμανό λέει πάρτε στο 13888 παίρνω στο 13888 τη μια μου λένε περιμένετε, σήμερα ξαναπαίρνω λέει πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση και δεν μπορώ λεει να κάνω γιατί την είχα παραγγείλει χωρίς να έχω λογαριασμό. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από zofer
d_mich Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου εδώ γράφει το ακόλουθο: «Για να ενεργοποιηθεί το What’s Up σου, είναι απαραίτητο να δηλώσεις τα στοιχεία σου σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.» 1
kostaspatra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, zofer είπε Καλησπέρα, Θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά της nova αλλά είμαι ήδη nova και είπα να κάνω φορητότα στην cosmote αλλά δεν μου βγαίνει.. Ένα τόσο απλό πράγμα και δεν μπορώ να το καταφέρω. Πήγα σε κατάστημα Γερμανού μου λένε μόνο για συμβόλαια κάνουν φορητότητες, πήγα σε Cosmote λέει θέλουν 15 ευρώ για τη φορητότητα για να γίνει η ενεργοποίηση. Εν τέλει την έκανα μέσω ιντερνετ με 3 ευρώ. Ήρθε από χθες και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Πήγα στον Γερμανό λέει πάρτε στο 13888 παίρνω στο 13888 τη μια μου λένε περιμένετε, σήμερα ξαναπαίρνω λέει πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση και δεν μπορώ λεει να κάνω γιατί την είχα παραγγείλει χωρίς να έχω λογαριασμό. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ τη διαδικασια που γραφει στο πακετο, με σκαναρισμα του barcode, σελφι / ταυτοτητα ή οτι αλλο λεει (δεν τα θυμαμαι ακριβως) την εκανες? ετσι γινεται η ταυτοποιηση. Ζηταει οπωσδηποτε cosmote account? δεν εχει επιλογη να τον δημιουργήσεις? Αφου κανεις αυτη τη διαδικασια προχωραει η φορητοτητα και ενεργοποιειται η νεα σιμ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, zofer είπε Καλησπέρα, Θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά της nova αλλά είμαι ήδη nova και είπα να κάνω φορητότα στην cosmote αλλά δεν μου βγαίνει.. Ένα τόσο απλό πράγμα και δεν μπορώ να το καταφέρω. Πήγα σε κατάστημα Γερμανού μου λένε μόνο για συμβόλαια κάνουν φορητότητες, πήγα σε Cosmote λέει θέλουν 15 ευρώ για τη φορητότητα για να γίνει η ενεργοποίηση. Εν τέλει την έκανα μέσω ιντερνετ με 3 ευρώ. Ήρθε από χθες και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. Πήγα στον Γερμανό λέει πάρτε στο 13888 παίρνω στο 13888 τη μια μου λένε περιμένετε, σήμερα ξαναπαίρνω λέει πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση και δεν μπορώ λεει να κάνω γιατί την είχα παραγγείλει χωρίς να έχω λογαριασμό. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Θα πας σε Γερμανό/Κοσμοτέ με την ταυτότητα σου και τον φάκελο με την σιμ και θα κάνεις ταυτοποίηση. 2
zofer Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 μμ (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, d_mich είπε εδώ γράφει το ακόλουθο: «Για να ενεργοποιηθεί το What’s Up σου, είναι απαραίτητο να δηλώσεις τα στοιχεία σου σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ.» Ακριβώς το ίδιο γράφει και πάνω στο πακέτο που παρέλαβα αλλά σε επίσκεψη σε 2 καταστήματα Γερμανού η απάντηση ήταν αρνητική όπως ήδη ανέφερα. Πραγματικά ότι να ναι 20 ώρες πριν, kostaspatra είπε τη διαδικασια που γραφει στο πακετο, με σκαναρισμα του barcode, σελφι / ταυτοτητα ή οτι αλλο λεει (δεν τα θυμαμαι ακριβως) την εκανες? ετσι γινεται η ταυτοποιηση. Ζηταει οπωσδηποτε cosmote account? δεν εχει επιλογη να τον δημιουργήσεις? Αφου κανεις αυτη τη διαδικασια προχωραει η φορητοτητα και ενεργοποιειται η νεα σιμ. Μάλιστα έκανα αυτό και περιμένω. Ευχαριστώ. Δεν γινόταν αλλιώς έκανα καινούριο λογαριασμό και το προχώρησα έτσι 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Θα πας σε Γερμανό/Κοσμοτέ με την ταυτότητα σου και τον φάκελο με την σιμ και θα κάνεις ταυτοποίηση. Αυτό έκανα αλλά η απάντηση ήταν αρνητική όπως ανέφερα Σας ευχαριστώ όλους θα ενημερώσω από Δευτέρα για νεότερα Επεξ/σία Σάββατο στις 09:01 μμ από zofer
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 10:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:05 μμ Πως μπορεί να είναι αρνητική η απάντηση;Γιατί σου αρνούνται την ταυτοποίηση;Τι δικαιολογία σου βρίσκουν;Δεν ειναι φυσιολογικό .
zofer Δημοσ. Σάββατο στις 10:23 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:23 μμ 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως μπορεί να είναι αρνητική η απάντηση;Γιατί σου αρνούνται την ταυτοποίηση;Τι δικαιολογία σου βρίσκουν;Δεν ειναι φυσιολογικό . Λέει την κάνατε ηλεκτρονικά και δεν ασχολούμαστε με αυτές. Ίδωμεν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα