Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:54 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αυτός εδώ ειναι ο ψυγειοκαταψύκτης SMEG αγορασμένος 01/24 από Κωτσόβολο είναι 1,5 έτους και απ'την αρχή είχε ένα βαθούλωμα η πόρτα κατάψυξης που χειροτέρεψε με συνέπεια να πιάνει πάγο, θα έρθει το σέρβις να το δεί, έχω εγγύηση 4 χρόνια, μπορεί να αλλαχθεί δωρεάν το εσωτερικό της πόρτας? Πρέπει να αλλαχτεί ΟΛΗ η πόρτα? Θα πληρώσω? Θα γίνει μέσω εγγύησης? Εγώ δεν έκανα κάτι, κάποια κακή χρήση... Ευχαριστώ Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:55 μμ από Σπίθας Στο Σκοτάδι
Silverage Δημοσ. Παρασκευή στις 04:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:59 μμ Έπρεπε να είχες πει για το βαθούλωμα απο την αρχή. Μετά απο 1,5 χρόνο φυσικά θα σου πούνε να πληρώσεις γιατί που ξέρουν ότι δεν έκανες εσυ τη ζημιά; 2
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Παρασκευή στις 05:06 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:06 μμ (επεξεργασμένο) Είναι εσωτερικό το βαθούλωμα όχι εξωτερικό να το έχω χτυπήσει εξωτερικά δλδ, από μέσα πως το έκανα εγώ? Απ'την αρχή είχε λίγο πάγο αλλά το τελευταίο καιρό χειροτέρεψε πολύ.. Αν το πληρώσω ξέρουμε κόστος? Μπορεί να αλλαχτεί το εσωτερικό ή πάει fix όλη η πόρτα? Πήρα στον Κωτσόβολο και με παρέπεμψε στο service της Smeg και επικοινώνησα με το τοπικό service θα έρθει να το δεί, απλά δεν ξέρουμε αν μπαίνει εγγύηση αν όχι, τι γίνεται με τυχόν αλλαγή που θα πληρώσω, θα είναι όλη η πόρτα; Μόνο το εσωτερικό; Δεν ξέρω καθόλου, φοβάμαι μην δώσω καμιά 500αρα, το ψυγείο έκανε 2.500€, πεταμένα λεφτά όμως, μόνο ντιζάιν πληρώνεις και το made in Italy σαν τεχνολογία είναι μέτριο καλύτερα ένα Miele. Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:07 μμ από Σπίθας Στο Σκοτάδι
Silverage Δημοσ. Παρασκευή στις 05:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:27 μμ Μπορεί να το κοπάνησες εσυ ή όταν πήγες να κλείσεις την πόρτα να είχες ακουμπήσει κάτι εκεί μπροστα και να μην το πρόσεξες ή κάτι παρόμοιο. Βαθούλωμα δεν καλύπτουν αν δεν το αναφέρεις απο την αρχή γιατί σωστά υποθέτουν ότι κάποιος το προκάλεσε. Δεν κάνει λακούβα η πόρτα απο μόνη της έτσι τυχαία. Δεν το ξέρω αλλά υποθέτω πάει fix όλη η πόρτα και μάλλον δεν θα συμφέρει επισκευή οπότε βλέπω να πας για καινούριο ψυγείο.
gpapadakis Δημοσ. Παρασκευή στις 05:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:54 μμ Προφανως θα σου πουνε για αλλαγη ολοκληρης πορτας, σε καποια τιμη που παιρνεις ολοκληρο ψυγειο. Οποτε μετα ρωτα και σε ορισμενους που ασχολουνται με πορτες ψυγειων, αν μπορει να φτιαχτει: https://www.giannitsopoulos.gr/kataskeui-portas-diaforon-tipon
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Παρασκευή στις 06:04 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:04 μμ 9 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Προφανως θα σου πουνε για αλλαγη ολοκληρης πορτας, σε καποια τιμη που παιρνεις ολοκληρο ψυγειο. Οποτε μετα ρωτα και σε ορισμενους που ασχολουνται με πορτες ψυγειων, αν μπορει να φτιαχτει: https://www.giannitsopoulos.gr/kataskeui-portas-diaforon-tipon Σε ευχαριστώ, αλλά μένω Ρέθυμνο και ο συγκεκριμένος είναι Αθήνα
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 μμ 58 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Είναι εσωτερικό το βαθούλωμα όχι εξωτερικό να το έχω χτυπήσει εξωτερικά δλδ, από μέσα πως το έκανα εγώ? Απ'την αρχή είχε λίγο πάγο αλλά το τελευταίο καιρό χειροτέρεψε πολύ.. Αν το πληρώσω ξέρουμε κόστος? Μπορεί να αλλαχτεί το εσωτερικό ή πάει fix όλη η πόρτα? Πήρα στον Κωτσόβολο και με παρέπεμψε στο service της Smeg και επικοινώνησα με το τοπικό service θα έρθει να το δεί, απλά δεν ξέρουμε αν μπαίνει εγγύηση αν όχι, τι γίνεται με τυχόν αλλαγή που θα πληρώσω, θα είναι όλη η πόρτα; Μόνο το εσωτερικό; Δεν ξέρω καθόλου, φοβάμαι μην δώσω καμιά 500αρα, το ψυγείο έκανε 2.500€, πεταμένα λεφτά όμως, μόνο ντιζάιν πληρώνεις και το made in Italy σαν τεχνολογία είναι μέτριο καλύτερα ένα Miele. Νομίζω ότι στο λέγαμε τότε ότι αγοράζεις μόστρα και όχι κάτι εξωτικό. Οπως και να έχει ασε να έρθουν να το δουν και να σου πουν.Προφανώς εκεί δεν σφραγίζει καλά και πιάνει πάγο. 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Παρασκευή στις 06:09 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:09 μμ 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Νομίζω ότι στο λέγαμε τότε ότι αγοράζεις μόστρα και όχι κάτι εξωτικό. Οπως και να έχει ασε να έρθουν να το δουν και να σου πουν.Προφανώς εκεί δεν σφραγίζει καλά και πιάνει πάγο. Ναι δίκιο είχατε, μόνο το ντιζάιν ότι κάνει, ποιότητα μέτριο, πολύ υπερτιμημένο, είναι ψυγείο των 800 ευρώ τεχνολογικά
Niko09 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 μμ Αν δεν επηρεάζει την λειτουργία του ψυγείου δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου αν τελικά δεν καλύπτεται από εγγύηση.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Μόλις τώρα, Niko09 είπε Αν δεν επηρεάζει την λειτουργία του ψυγείου δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου αν τελικά δεν καλύπτεται από εγγύηση. Αυτό παθαίνει, να το αφήσω έτσι όπως είναι δεν γίνεται κι αν πάθει ζημιά όλο μετά; Δεν είμαι βέβαια ψυκτικός και δεν ξέρω... τέσπα Λοιπόν οι πόρτες του ψυγείου και τα χερούλια ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΑ ρε παιδιά ήμαρτον, λαμαρίνα είναι στα πλάγια, πολύ ψευτοποιότητα
Silverage Δημοσ. Παρασκευή στις 06:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:29 μμ Πάντως δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι γιατι δεν κάνει καλό σφράγισμα και μπαίνει αέρας με υγρασία, γι'αυτό κάνει πάγο. Και μάλλον θα καίει και πολύ ρεύμα αφού θα πρέπει να δουλεύει όλη την ώρα.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:24 μμ Θα περιμένω από εβδομάδα τον τεχνικό να το δεί να μου πει τι συμβαίνει ακριβώς και τι πρέπει να κάνουμε... Πάντως ένας φίλος μου λέει ότι κανονικά θα πρέπει να υπάρχει ανταλλακτικό εσωτερικό κάλυμμα της πόρτας, εκτός όλης της πόρτας που πουλιέται, αφού έτσι κι αλλιώς με ένα κατσαβίδι αφαιρείται, απλά δεν ξέρουμε αν τα πουλάει έτσι η SMEG ή μόνο fix πόρτες, βρίσκω πάντως στο ίντερνετ λάστιχο πόρτας SMEG. Θα δώ τι θα πει ο τεχνικός που ξέρει καλύτερα
lector Δημοσ. Παρασκευή στις 10:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:29 μμ Αυτο μοιαζει σαν να πηγε να κλεισει η πορτα την ωρα που το συρταρι ηταν εξω, και η πορτα κοπανησε στη γωνια του συρταριου. Και υποθετω με καποια ελαφρως βιαιη κινηση, οχι την κινηση που κανει η πορτα μονη της για να κλεισει.
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. χθες στις 01:46 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 01:46 μμ 15 ώρες πριν, lector είπε Αυτο μοιαζει σαν να πηγε να κλεισει η πορτα την ωρα που το συρταρι ηταν εξω, και η πορτα κοπανησε στη γωνια του συρταριου. Και υποθετω με καποια ελαφρως βιαιη κινηση, οχι την κινηση που κανει η πορτα μονη της για να κλεισει. Δεν έχει χτυπηθεί η πόρτα, γενικά τις προσέχω τις συσκευές που έχω
zio10 Δημοσ. χθες στις 03:09 μμ Δημοσ. χθες στις 03:09 μμ Τόσο ακριβό ψυγείο καινούργιο πως και δεν είπες τίποτα όταν το παρέλαβες; Πουλήθηκε ως καινούργιο ή ως εκθεσιακό - ελαττωματικό; Κανονικά η εγγύηση δεν το καλύπτει, μόνο αν μπορεί και θέλει να βοηθήσει ο τεχνικός ίσως γίνει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα