LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 05:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:25 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, JakeKaufman said: Είδα και εμάς τους millennials που είμαστε με σκυφτό κεφάλι 20 χρόνια τουλάχιστον αυτοί θα ζήσουν καλύτερα Πως θα ζήσουν? Με αγαπη? Με σύννεφα? Κάνοντας OnlyFans? Θα γίνουν Ινφλουένσερς? Φιλε μου αν δουλέψεις με Gen Z, ειναι μακραν τα πιο απαλευτα άτομα, ειλικρινα. Καλημέρα να τους πεις, μπορεί να βρεις τον μπελα σου Career break λεει ο αλλος.....σε μια χωρα που ειναι 3η στην Ευρωπη στον εργασιακο εκφοβισμο Μαναδες και πατεραδες καταληγουνε στον ψυχιατρο με Zanax γιατι εχουν να αντιμετωπίσουνε ακρίβεια, οτι δουλευουνε και οι 2, και το βραδυ πρεπει να πανε τα παιδια απο δω και απο κει, πλήρως εξαντλημένοι και με νευρα σπασμενα...... Gen Z = completely delulu Να δω τι θα κανουνε αυτα τα ατομα οταν θα ειναι 45 με δυο παιδια...ελικρινα θελω να το δω Επεξ/σία Κυριακή στις 05:38 μμ από LiquidTroll 6
spinemm Δημοσ. Κυριακή στις 05:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:34 μμ (επεξεργασμένο) Θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να βλεπω οταν θα παω να ζητησει sabbatical!!! Μου αρεσει που ολοι τον συμβουλευετε λες και η εργασια του ειναι καπου στο εξωτερικο!! Αληθεια ολοι εσεις που του γραφετε τις διαφορες -μην γραψω αυτο που θελω- το εχετε κανει ?? Αλλα ολοι σας ηξερα μια κοπελλα που ηξερε εναν τυπο που ηξερε μια εταιρεια που τους ζητουσες να διακοψεις για σαμπατικαλ, καριερ μπρεικ ή οπως αλλιως θα το πειτε και τις ειπαν ολοι "βεβαιως" και τις πηγαιναν μεχρι και πρωινο στο σπιτι.... ΡΕ τι μαθαινουμε!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (δεν εκανα quote αλλους γιατι βαριεμαι, τα συγκεκριμενα ειναι ενδεικτικα...οχι τιποτε αλλο γιατι ειστε και παρεξηγησιαριδες!!!) 13 minutes ago, militarist said: Το ότι το sabbatical είναι ταμπού, αυτό μόνο στην Ελλάδα με το ταξικό εργασιακό περιβάλλον ……. Αν νιώθεις ότι δεν τραβάει άλλο και θα έχεις προβλήματα τότε καν το και μην ακούς κανέναν που το παίζει βαρύς και ασήκωτος…… 9 hours ago, gakost said: Ζεις στο μικρόκοσμο σου νομίζω. Δηλαδή αν δεν έχεις κατάθλιψη δεν μπορείς να αποφασίσεις να σταματήσεις την δουλειά προσωρινα; Χίλιοι δύο λόγοι. Αν τον παίρνει κάποιον οικονομικά μια χαρα επιλογή ειναι. 4 hours ago, panagiotis1988 said: Νομιζω οτι σου τη δινουν ετσι απλα και ειναι νομιζω μεχρι 12-24 μηνες. Δημοσιο και ιδιωτικο... Ξερω ελληνικη μεγαλη εταιρεια που σου δινει τη δυνατοτητα να φυγεις να εργαστεις μεχρι 6 μηνες στον ανταγωνισμο και εαν δεν σου αρεσει να επιστρεψεις χωρις κανενα απολυτως προβλημα. 4 hours ago, Neptu said: Κάνετε κάτι ερωτήσεις όμως.... έχεις τα φράγκα, τη βγάζεις; Κάνεις ότι γουστάρεις. Δε τα έχεις; Κάθεσαι και δουλεύεις. Επίσης οι απαντήσεις που δίνετε μερικοί είναι εκτός πραγματικότητας. Δε ξέρω τι παίζει, κάνετε πλάκα, κάνετε μπάφο; 3 hours ago, panagiotis1988 said: Δεν εχεις ιδεα...αυτο ειναι απο τα λιγοτερα στη συγκεκριμένη εταιρεια... Να με ρωτησουν δεν ξερω αλλα ξερω κοπελα που εχει παρει ανευ για 3 μηνες γιατι ηθελε να κατσει να διαβασει για μεταπτυχιακο και στις αδειες της εταιρειας μου γραφει για δικαιωμα αδειας ανευ αποδοχων 99 ημερων (πρεπει να ειναι συστημικος ο περιορισμος του 99) Επεξ/σία Κυριακή στις 05:41 μμ από spinemm 1
panagiotis1988 Δημοσ. Κυριακή στις 05:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:54 μμ 18 λεπτά πριν, spinemm είπε Θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να βλεπω οταν θα παω να ζητησει sabbatical!!! Μου αρεσει που ολοι τον συμβουλευετε λες και η εργασια του ειναι καπου στο εξωτερικο!! Αληθεια ολοι εσεις που του γραφετε τις διαφορες -μην γραψω αυτο που θελω- το εχετε κανει ?? Αλλα ολοι σας ηξερα μια κοπελλα που ηξερε εναν τυπο που ηξερε μια εταιρεια που τους ζητουσες να διακοψεις για σαμπατικαλ, καριερ μπρεικ ή οπως αλλιως θα το πειτε και τις ειπαν ολοι "βεβαιως" και τις πηγαιναν μεχρι και πρωινο στο σπιτι.... ΡΕ τι μαθαινουμε!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (δεν εκανα quote αλλους γιατι βαριεμαι, τα συγκεκριμενα ειναι ενδεικτικα...οχι τιποτε αλλο γιατι ειστε και παρεξηγησιαριδες! Διάβασε λιγο τη νομοθεσια για την ανευ αποδοχων και ασε την ειρωνια... 1
spinemm Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ (επεξεργασμένο) Μια χαρα γνωριζω την νομοθεσια μην ανησυχεις για εμενα....αυτο που παντου βλεπετε ειρωνεια ολοι εσεις πρεπει να το προσεξετε!!!!! Aνευ αποδοχων.....μαααλιστα και θα τρωει τι?, πως θα πληρωνει λογαριασμους, δανεια, αυτοκινητο, πιστωτικη/-ες? εκτος και εαν εχει κανει μια τετοια καβα που θα αντεξει τουλαχιστον 4 μηνες ετσι για το ισα ισα να ξεκουραστει.....ή δεν τρωει, δεν εχει λογαριασμους κλπ... Δωστε καμμια σοβαρη συμβουλη στον ανθρωπο ακου ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ!!!!!!! Επεξ/σία Κυριακή στις 06:01 μμ από spinemm 1
militarist Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:59 μμ 2 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Διάβασε λιγο τη νομοθεσια για την ανευ αποδοχων και ασε την ειρωνια... Τώρα μάλλον χάνεις τα λόγια σου …… ο κάθε βλάκας που το παίζει αφεντικό και νομίζει ότι πρέπει να δουλεύεις 15 ώρες την ημέρα …. Γιατί 1
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 06:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:11 μμ Επειδη λόγω της δουλειας μου, (ΙΤ admin) , έχει τύχει να μιλήσω με πολλους CEO και μανατζαραίους, αν ακούσετε πως μιλάνε για τους εργαζομένους, τότε θα πέσετε χωρίς αλεξίπτωτο απο το συνεφάκι που είστε. Παραδείγματα Ατομα που δουλεύουνε 10 χρονια στην ίδια δουλειά, ζητάνε καινούριο λάπτοπ. Τσεο και μανατζερ, βαζουνε τα γέλια. Οταν παω να τους υπερασπιστω, ότι όντως δεν μπορουνε να δουλέψουνε, μου λενε "Το λαπτοπ που έχουνε είναι καινούριο, τι θελουνε, ποιοι είναι αυτοι που έχουνε και απαιτήσεις?" Ατομα που θελουνε να παρουνε μια ΑΠΛΗ ΑΔΕΙΑ, και τρώνε βρίσιμο απο εργοδότες/μανατζερς Ατομα που θελουν να παρουν γονική, ειδικά γυναίκες, και της τρώει η μαρμαγκα Ατομα που αρρωσταίνουν και παθαίνουν burnout, και παθαίνουν κρίση πανικού, λιποθυμουν, και αντι να νοιαστουν για αυτά, οι εργοδότες τους κανουν και μυνηση απο πανω, φοβούμενοι να μην τους καταγγείλουν για εργασιακό "μεσαίωνα" ή για bullying και πίεση Πριν 3 ημέρες μια φίλη μου έστειλε μύνημα ότι ο εργοδότης της, που της έκανε σοβαρό bullying καθημερινα (ταξιδιωτικό γραφείο), και μου είχε πει παλια οτι ρουφάει και κοκο, της τραβηξε την καρέκλα, την επιασε απο το πετο και την εσπρωξε περα. Του εκανε καταγγελία, αλλα δεν ξερω αν θα βγαλει άκρη, γιατί κανεις δδεν θα την υποστηρίξει, και δεν εχει τη δυνατότητα για δικηγόρους Θα μπορούσα να γραφω όλη μέρα, αυτη ειναι η πραγματικότητα, και μάλιστα σε εταιρίες που έχουνε πάρει "βραβεία" ως Best Place to Work, Work/Life Balance, Family Culture κλπ. Career break και μαλακιες! Εδώ είναι Ελαντα! Δεν είναι Σουηδία! Mobbing στην Ελλάδα: Στην 3η θέση η χώρα μας στην Ευρώπη – Τα σημάδια της εργασιακής κακοποίησης 19 minutes ago, militarist said: Τώρα μάλλον χάνεις τα λόγια σου …… ο κάθε βλάκας που το παίζει αφεντικό και νομίζει ότι πρέπει να δουλεύεις 15 ώρες την ημέρα …. Γιατί Δεν ειμαι αφεντικό φίλε, ξερω όμως πολλά αφεντικά. Δεν θες εσυ, θα βρει αλλον......θελουνε αποτελεσματα, δεν τους νοιαζει η υγεια σου, δεν τους νοιαζει ποσο θα χρειαστεί να δουλέψεις, θελω ΑΥΤΟ θα σου πει, και αν δεν το κανεις εσυ, θα το κανει αλλος. Παρε πχ. τον τουρισμό. Δεν πανε Ελληνες? (και καλα κανουνε..). Θα βρει ξενους..απλα 3
mariosnik_ Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, filipprin είπε 35χρονια αδιάλειπτης εργασιας .Απειρες φορές σκεφτηκα να τα βροντήξω χαμω και να κανω ενα διαλειμα.Δεν με αφηναν οι υποχρεωσεις ομως.Το δανειο το παιδι η γυναικα η δεη η ευδαπ η εφορια...ο φοβος αν θα ξαναβρω αμεσα δουλεια τα χρηματα στην ακρη που θα επρεπε να τα κρατησω σε μια πραγματικη αναγκη για την οικογενεια και οχι να τα φαω γαι την παρτη μου κλπ.κλπ.Εσυ μαλλον τα εχεις λυμενα αυτα μιας και εισαι μονο για την παρτη σου.Αυριο που θα ερθουν οι πραγματικες υποχρέωσεις τι θα κανεις. Εγω θα σου προτεινα να ξαναδεις τη ζωη σου και τι θες για το μελλον σου.Να βαλεις το κεφαλι κατω και να γίνεις ποιο δυνατος.Ετσι και αλλιώς το δειαλειμα παντα τελειωνει και επιστρέφεις εκει που ήσουνα. Αλλο πράγμα να είσαι απλά κουρασμένος η πάρα πολύ κουρασμένος από την δουλειά χωρίς κάτι παραπάνω στην υγεία σου και άλλο να έχεις και προβλήματα υγείας λόγω της δουλειάς συν την κούραση. Αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλαβουν πολλοί και σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι πολύ υπέρ να σταματάει η δουλειά. Εσύ φαίνεται ήσουν από αυτούς που δεν είχαν θέματα υγείας και για αυτό δεν σταμάτησες και δεν το έβαλες κάτω. Πίστεψε με εάν εμφανιζες και θέματα υγείας, λόγω της δουλειάς και όχι αλλα άσχετα θέματα υγείας, είτε γυναίκα, είτε παιδιά, είτε γατιά, την δουλειά θα την σταματήσεις η θα κοιτάξεις να αλλάξεις τις συνθήκες της η το αντικείμενο σου, διότι μετά όχι γυναίκα και παιδιά δεν θα έχεις να τους προσφέρεις και να σε χαίρονται, αλλά θα καταντήσεις ένα φυτό που δεν θα είναι ικανό να εργαστεί και θα σε συντηρεί η γυναίκα η οι γονείς σου στην καλύτερη αυτά, στην χειρότερη θα χωρίσετε εν μέσω δικαστηρίων τσακωμων και πολλών άλλων εντάσεων. 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Πως θα ζήσουν? Με αγαπη? Με σύννεφα? Κάνοντας OnlyFans? Θα γίνουν Ινφλουένσερς? Φιλε μου αν δουλέψεις με Gen Z, ειναι μακραν τα πιο απαλευτα άτομα, ειλικρινα. Καλημέρα να τους πεις, μπορεί να βρεις τον μπελα σου Career break λεει ο αλλος.....σε μια χωρα που ειναι 3η στην Ευρωπη στον εργασιακο εκφοβισμο Μαναδες και πατεραδες καταληγουνε στον ψυχιατρο με Zanax γιατι εχουν να αντιμετωπίσουνε ακρίβεια, οτι δουλευουνε και οι 2, και το βραδυ πρεπει να πανε τα παιδια απο δω και απο κει, πλήρως εξαντλημένοι και με νευρα σπασμενα...... Gen Z = completely delulu Να δω τι θα κανουνε αυτα τα ατομα οταν θα ειναι 45 με δυο παιδια...ελικρινα θελω να το δω Ναι καρεερ μπρικ, στην Ελλάδα που είναι τρίτη χώρα στον εργασιακό εκφοβισμό, και σε οποιον αρέσει. Αντί να εστιάζετε στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα και να βελτιωθούν αυτά τα θέματα, κράζετε και ειρωνευεστε οσους δεν τους αρέσει αυτό, ψάχνουν τρόπους να το γλιτώσουν, να αποφύγουν μπελάδες και περαιτέρω προβλήματα και να νιώσουν καλυτερα στην ζωή τους. Ήρθε πρόσφατα φίλος μου από Αγγλία για διακοπές αφού πήρε άδεια, ακούει τις ιστορίες από τον εργασιακό χώρο όσων φίλων και παλαιών συμμαθητων συνάντησε και εργάζονται Ελλάδα, φρίκαρε και μας λέει ότι άμα εργαζόταν εδώ θα έπρεπε είτε να παραιτηθεί να φύγει είτε να πλακώνοταν στο ξύλο ή να είχε διαπληκτκσμους με συναδέλφους. Κατά τα λοιπά. Μου αρέσει που κάποιοι λέτε ότι οι άλλοι θα κάνουν παιδιά χωρίς να τους έχετε ρωτήσει κιόλας. Κανένας από αυτή την γενιά δεν θα κάτσει στην Ελλάδα να κάνει παιδιά, θα μείνουν είτε ατεκνοι είτε θα φύγουν εξωτερικό. Εδώ η δική μου γενιά που είναι λίγο πιο παλιά και σχεδόν κανένας από τον κύκλο μου δεν έχει κάνει σοβαρή σχέση ούτε καν μια καλή γνωριμία με μια γυναίκα, αλλά ούτε έχει και σοβαρή δουλειά με την οποία να μπορεί να υποστηρίξει πχ μια συμβίωση όσο μάλλον οικογένεια. Μιλάτε και κρίνετε μόνο με θεωρητικά σενάρια και άκυρα παραδείγματα. Όσο για τους ταλαιπωρημενους γονείς με τα ψυχολογικά, ας μην έκαναν παιδιά η ας έβρισκαν τρόπο να τα μεγαλώσουν έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζαν αυτά τα θέματα. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:17 μμ από mariosnik_ 1
dsi44 Δημοσ. Κυριακή στις 07:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:19 μμ On 05/09/2025 at 17:36, Oyt1s said: Καλησπέρα, Έχει κάνει κανένας από εσάς διάλειμμα από τη δουλειά μερικούς μήνες; Αν ναι, πώς πήγε και επανήλθατε εύκολα στην αγορά εργασίας; Μετά από 10 χρόνια στο web development νιώθω αρκετά εξαντλημένος και φλερτάρω με την ιδέα να το τολμήσω, αλλά δεν ξέρω. Ευχαριστώ. μια φορα στα δεκα χρονια αλλαζω δουλεια λογω πληξης και κανω παυση περιπου 8 μηνες.
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 07:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) Πραγματικα είσαι εκτος (Ελληνικης) πραγματικοτητας Εδω απολύονται κοπέλες απο τα Εβερεστ, γιατι δεν ειναι "γρήγορες" Επίσης, εγω που εχω φίλους Αμερική, συγκεκριμενα Νεα Υόρκη, μου λένε οτι τα πράγματα είναι χειρότερα εκει, απλά γίνοντε πιο προβλεπόμενα, για να μην εχουνε θεμα με τον νομο Επεξ/σία Κυριακή στις 07:24 μμ από LiquidTroll 1
dsi44 Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:25 μμ 17 hours ago, Oyt1s said: Επειδή έχει γίνει παρεξήγηση, να ξεκαθαρίσω ότι η αναφορά μου σε αποζημίωση απόλυσης έγινε σαν απάντηση σε αυτό το σχόλιο. Πήρα την πρόταση αυτή σαν υπονοούμενο να τους προκαλέσω να με απολύσουν και προφανώς ο μόνος λόγος για να κάνεις κάτι τέτοιο αντί απλώς να παραιτηθείς είναι να πάρεις την αποζημίωση. Οπότε κι εγώ του απάντησα ότι αν προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου την απόλυση, όχι μόνο την αποζημίωση θα χάσω, αλλά θα έχω και μακροπρόθεσμες συνέπειες για το όνομά μου όπως πολύ σωστά προανέφερε ο @mariosnik_. Φυσικά μπορεί ο φίλος να μην υπονόησε τίποτα τέτοιο και να παρανόησα εγώ. Δεν αποβλέπω σε καμιά αποζημίωση που έτσι κι αλλιώς 2 μήνες θα μου κάλυπτε στην καλύτερη. Και λόγω ενσήμων των τελευταίων 2 ετών δυστυχώς δε δικαιούμαι ταμείο ανεργίας, μιας και ασκούσα ελεύθερο επάγγελμα για ένα διάστημα μέχρι πέρσι. Σίγουρα η τωρινή εταιρεία έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το burnout μου, αλλά θα μου κάνει καλό και ένα διάλειμμα πριν πάω στην επόμενη. Βέβαια έχει και κάποια θετικά όπως η μικρή απόσταση από το σπίτι, ότι ακολουθεί υβριδικό μοντέλο 3 μέρες γραφείο - 2 σπίτι, ότι το project μου δεν έχει τόσα meetings κλπ που αλλού μπορεί να μην τα έχω, αλλά μπορεί από την άλλη να ξαναβρώ την ηρεμία μου. Είναι αρκετά περίπλοκο το όλο θέμα. Το ερώτημα είναι πως δικαιολογείς τους 6 μήνες που καθόσουν στον επόμενο υποψήφιο εργοδότη; Θα το δεχθεί ότι είχα ανάγκη ένα διάλειμμα ή καλύτερα να πω ψέματα προφασιζόμενους λόγους υγείας, ότι δήθεν έκανα freelancing κλπ; freelancer και εφκα.
Giorgos241 Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:55 μμ Να πω και εγώ την δίκη μου γνώμη, που κάνω διάλειμμα μια στο τόσο από το freelance χωρίς όμως να σταματήσω την κανονική μου δουλειά (8ωρο). απλώς όταν σταματάω, προσπαθώ να βγαίνω παραπάνω έξω, να απολαμβάνω λίγο παραπάνω βόλτες με αμάξι μετά από την δουλειά, να πηγαίνω για φαγητό έξω κοκ. σεν είναι ότι σταματάω τα πάντα καθώς δεν μπορώ κιόλας καθώς δεν έχω αυτή την οικονομική δυνατότητα. Αν φύγω εξωτερικό (που ελπίζω να το κάνω έως του χρόνου, με κάποια προσφορά από Βρετανία ιδανικά) ελπίζω να μην χρειάζεται να κάνω και freelance για να έχω μια άνετη ζωή ή να μην ειμαι αναγκασμένος τουλάχιστον
Dante80 Δημοσ. Κυριακή στις 08:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:32 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, spinemm said: Μια χαρα γνωριζω την νομοθεσια μην ανησυχεις για εμενα....αυτο που παντου βλεπετε ειρωνεια ολοι εσεις πρεπει να το προσεξετε!!!!! Aνευ αποδοχων.....μαααλιστα και θα τρωει τι?, πως θα πληρωνει λογαριασμους, δανεια, αυτοκινητο, πιστωτικη/-ες? εκτος και εαν εχει κανει μια τετοια καβα που θα αντεξει τουλαχιστον 4 μηνες ετσι για το ισα ισα να ξεκουραστει.....ή δεν τρωει, δεν εχει λογαριασμους κλπ... Δωστε καμμια σοβαρη συμβουλη στον ανθρωπο ακου ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ!!!!!!! Δεν καταλαβαίνω. Έγραψε ο άνθρωπος πως έχει μαζέψει κάποια χρήματα, νοιώθει κούραση περισσότερο ψυχολογική, και σκέφτεται να βγει εκτός αγοράς εργασίας για μερικούς μήνες να ισιώσει και να επιστρέψει δριμύτερος. Ως web developer εργάζεται, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που μπορεί να βαρέσει μπιέλα, ειδικά αν πέρασε και περίοδο crunch. Πως γράφεις "τι θα τρώει"; Επεξ/σία Κυριακή στις 08:33 μμ από Dante80 1
lector Δημοσ. Κυριακή στις 09:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:42 μμ 6 ώρες πριν, polaki είπε Προσωπικά ως εργοδότης δεν ήμουν αρνητικός σε κάποιον που είχε κάνει 6μηνη παύση καριέρας, ή τουλάχιστον έτσι μου είπε γιατί μπορεί και απολυμένος να ήταν και να μην ήθελε να το μοιραστεί, δικαίωμα του. Το βιογραφικό του και η εμπειρία του ήταν συμβατή με τις ανάγκες μας, και τον έχουμε ακόμα και τώρα εδώ και 3 χρόνια. ΑΛΛΑ αυτό δε σημαίνει ότι και εσύ θα σταθείς το ίδιο "τυχερός". Μπορεί όντως κάποιος να μην το εκτιμήσει. Αν θες την άποψή μου, ξαναλέω με POV εργοδότη, δε χρειάζεται να πεις όλη την αλήθεια, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Μπορείς απλά να πεις ότι είχε συμβεί ένα οικογενειακό γεγονός που ήθελε 100% την προσοχή σου. Θεωρώ πιο πολύ θα εκτιμηθεί, απ'το να πεις "κουράστηκα και ήθελα ένα διάλλειμα". Ναι είναι ακόμα ταμπού όπως είπες, και δεν ξέρω αν είναι εποχές για ηρωισμούς, με την έννοια να ρισκάρεις να σπάσεις εσύ αυτό το ταμπού. Μην το παρεις προσωπικα, δε γνωριζομαστε κι απο χθες, αλλα τι σας νοιαζει γιατι εκανε παυση καριερας; Γιατι ετσι γουσταρε, γιατι κουραστηκε, γιατι βαρεθηκε, γιατι του σπασανε τα @@ στην προηγουμενη δουλεια, γιατι οτιδηποτε. Αυτο που σας αφορα ειναι αν εχει τα qualifications που χρειαζεστε. Γιατι θεωρειτε κακο και ταμπου να κουραστηκε ο αλλος και να θελει ενα διαλειμμα; Αληθεια, αν ερθει ο υποψηφιος εργαζομενος και σας ρωτησει "γιατι εμεινε 6 μηνες κενη η θεση" θα απαντησετε ειλικρινα; 3 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Δεν θες εσυ, θα βρει αλλον......θελουνε αποτελεσματα, δεν τους νοιαζει η υγεια σου, δεν τους νοιαζει ποσο θα χρειαστεί να δουλέψεις, θελω ΑΥΤΟ θα σου πει, και αν δεν το κανεις εσυ, θα το κανει αλλος. Παρε πχ. τον τουρισμό. Δεν πανε Ελληνες? (και καλα κανουνε..). Θα βρει ξενους..απλα Τα ρεπορταζ παντως περι κενων θεσεων εργασιας σε διαψευδουν... Ολα αυτα τα φυραματα που περιγραφεις στο ποστ σου, που ζουν στις πλατες των αλλων, ειναι αυτα που κλαιγονται στα καναλια οταν δε βρισκουν ατομα διαθετειμενα να στρωσουν τις πλατες τους για να πατησουν πανω... 1
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, lector said: Μην το παρεις προσωπικα, δε γνωριζομαστε κι απο χθες, αλλα τι σας νοιαζει γιατι εκανε παυση καριερας; Γιατι ετσι γουσταρε, γιατι κουραστηκε, γιατι βαρεθηκε, γιατι του σπασανε τα @@ στην προηγουμενη δουλεια, γιατι οτιδηποτε. Αυτο που σας αφορα ειναι αν εχει τα qualifications που χρειαζεστε. Γιατι θεωρειτε κακο και ταμπου να κουραστηκε ο αλλος και να θελει ενα διαλειμμα; Αληθεια, αν ερθει ο υποψηφιος εργαζομενος και σας ρωτησει "γιατι εμεινε 6 μηνες κενη η θεση" θα απαντησετε ειλικρινα; Τα ρεπορταζ παντως περι κενων θεσεων εργασιας σε διαψευδουν... Ολα αυτα τα φυραματα που περιγραφεις στο ποστ σου, που ζουν στις πλατες των αλλων, ειναι αυτα που κλαιγονται στα καναλια οταν δε βρισκουν ατομα διαθετειμενα να στρωσουν τις πλατες τους για να πατησουν πανω... Εφω σου μιλαω για πραγματικοτητα, εσυ μου μιλας πως θα ηθελες να ειναι. Μαντεψε ποιος θα νικησει μελλοντικα Επεξ/σία Κυριακή στις 09:49 μμ από LiquidTroll 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα