Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα Podcast S09E02: IFA 2025, Samsung, Lenovo, TCL, HiSense και…OpenAI


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • News Editors
Δημοσ.

Από το Βερολίνο αυτή τη φορά με ένα έκτακτο επεισόδιο, με αφορμή την έκθεση IFA 2025 την οποία παρακολουθούμε από κοντά. 

Μεταφέρουμε -με αντίστοιχα πλάνα για όσους- τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από τους εκθεσιακούς χώρους των Samsung, Lenovo, TCL, Hisense και όχι μόνο, αλλά και τα προιόντα που ξεχωρίσαμε όπως microRGB τηλεοράσεις, smartphones, tablets, ρομποτικές σκούπες που ανεβαίνουν σκαλιά, εντυπωσιακά laptops, gadgets για οικιακά ζώα και πολλά άλλα. 

Τελευταίο θέμα η συνεργασία της OpenAI με την ελληνική κυβέρνηση για την επέκταση της πρόσβασης σε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης υψηλής ποιότητας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

00:00 - Εισαγωγή
01:42 - IFA 2025
02:48 - Σχόλια
15:13 - IFA 2025
47:46 - OpenAI

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως Anchor και Apple Podcasts, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε με βίντεο στο YouTube Music και το Spotify!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...