tselotrelo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ο Δίσκος C έχει σχεδόν γεμίσει είναι φυσιολογικό εκτός του adobe και του spotify όλα τα υπόλοιπα προγράμματα είναι μικρά και τα αρχεία μου τα έχω σε άλλους δίσκους, όπως επίσης είχα χωρίσει τον ssd 2 μέρη έτσι ώστε αν πάθαιναν κάτι τα windows να μην κατέβαζα πάλι όλα τα προγράμματα μου. Τελικά όμως ο δισκος C με 100 gb έχει σχεδόν γεμίσει μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω επέκταση σε ολόκληρο τον ssd δίσκο στα 250 gb όλα στον C ; Είναι φυσιολογικά να θέλει τόσο χώρο για windows ? Έχω windows 10 pro αγορασμένα Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από tselotrelo
kinhthra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, tselotrelo είπε Καλησπέρα ο Δίσκος C έχει σχεδόν γεμίσει είναι φυσιολογικό εκτός του adobe και του spotify όλα τα υπόλοιπα προγράμματα είναι μικρά και τα αρχεία μου τα έχω σε άλλους δίσκους, όπως επίσης είχα χωρίσει τον ssd 2 μέρη έτσι ώστε αν πάθαιναν κάτι τα windows να μην κατέβαζα πάλι όλα τα προγράμματα μου. Τελικά όμως ο δισκος C με 100 gb έχει σχεδόν γεμίσει μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω επέκταση σε ολόκληρο τον ssd δίσκο στα 250 gb όλα στον C ; Είναι φυσιολογικά να θέλει τόσο χώρο για windows ? Έχω windows 10 pro αγορασμένα Ευχαριστώ Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στο βίντεο πρώτα. https://youtu.be/7YYMNifd7EI
tselotrelo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, kinhthra είπε Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στο βίντεο πρώτα. https://youtu.be/7YYMNifd7EI Ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση αλλά δεν βγάζει πάνω από ένα Gigabyte
hp8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, tselotrelo είπε δεν βγάζει πάνω από ένα Gigabyte Spoiler Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από hp8
tselotrelo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, hp8 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δε το είχα πατήσει αλλά 0.5 gigabyte μου εμφανίζει
hp8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, tselotrelo είπε αλλά 0.5 gigabyte μου εμφανίζει έχεις κλικαρει τα κουτάκια πρέπει η ότι έβαλε το σύστημα ? Μπορείς να βάλεις φωτο Αυτή %SystemRoot%\explorer.exe %temp%\ η εντολη αν την τρέξεις από cmd εμφανίζει τα προσωρινά αρχεία πατα Ctrl + A ιδιότητες να δεις ποσα gb ειναι και αυτή del %temp%\*.* /s /q τα διαγράφει. Θα παραλείψει ότι αρχείο χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή Αν δεν φοβάσαι προχωράς
micos000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tselotrelo είπε Δε το είχα πατήσει αλλά 0.5 gigabyte μου εμφανίζει Τσεκαρισε όλα τα κουτάκια.
tselotrelo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2025 στις 11:24 ΜΜ, hp8 είπε έχεις κλικαρει τα κουτάκια πρέπει η ότι έβαλε το σύστημα ? Μπορείς να βάλεις φωτο Αυτή %SystemRoot%\explorer.exe %temp%\ η εντολη αν την τρέξεις από cmd εμφανίζει τα προσωρινά αρχεία πατα Ctrl + A ιδιότητες να δεις ποσα gb ειναι και αυτή del %temp%\*.* /s /q τα διαγράφει. Θα παραλείψει ότι αρχείο χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή Αν δεν φοβάσαι προχωράς Λίγο πάνω απο 250 mb .. me control +a -> ιδιοτητες.. Στις 7/9/2025 στις 12:25 ΠΜ, micos000 είπε Τσεκαρισε όλα τα κουτάκια. ουτε μισό giga
hp8 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 27 λεπτά πριν, tselotrelo είπε Λίγο πάνω απο 250 mb βάλε μια φωτο από την διαχείριση δίσκων
tselotrelo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, hp8 είπε βάλε μια φωτο από την διαχείριση δίσκων
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Λοιπόν, πρώτα πάρε ένα backup, ιδίως από τον D αλλά και από τον C για σιγουριά. Μετά κατέβασε αυτό (η porteble έκδοση είναι μια χαρά) και τρέξτο. Μη φοβάσαι να παίξεις με το πρόγραμμα καθώς δεν κάνει καμία απολύτως αλλαγή αν δεν πατήσεις Apply. Αφού έχεις έχεις πάρει backup από τον D, διέγραψε τον. Μετέφερε το μικρό partition στο τέλος. Μεγέθυνε τον C ώστε να πιάσει όλο τον ελεύθερο χώρο. Αφού έχεις σιγουρευτεί για το backup που έχεις πάρει και ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλεις πάτα Apply και περίμενε. Μάλλον θα σου ζητήσει να κάνει επανεκκίνηση για να εφαρμόσει τις αλλαγές. Κάντο. Τέλος.- 2
hp8 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου η διαγραφεις το διαμέρισμα αποκαταστασης μεσω diskpart & επεκτεινεις το C και ξαναφτιαχνεις το διαμερισμα αποκαταστασης Ητο κανεις με καποιο προγραμμα Η ξαναπερνας windows απ την αρχη χωρις να χωρησεις τον δισκο ωστε να παει το διαμερισμα αποκαταστασης στο τελος και μετα κανεις συρικνωση
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2025 στις 7:21 ΜΜ, tselotrelo είπε Τελικά όμως ο δισκος C με 100 gb έχει σχεδόν γεμίσει μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω επέκταση σε ολόκληρο τον ssd δίσκο στα 250 gb όλα στον C ; Είναι φυσιολογικά να θέλει τόσο χώρο για windows ? Δεν είναι μόνο τα windows αλλά και τα αρχεία που έχεις στους προσωπικούς σου φάκελους, τα προσωρινά αρχεία από τους browsers και τα προγράμματα σου. Μόλις τώρα, hp8 είπε Ητο κανεις με καποιο προγραμμα Αυτό ακριβώς περιγράφω παραπάνω.
hp8 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό ακριβώς περιγράφω παραπάνω. γράφαμε ταυτόχρονα
tselotrelo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Θα κατεβάσω αύριο το προγραμμα , για back up όμως πως κανω δεν εχω ξανά κανει ο D εχει απλα αρχεία τα τραβάω στους 2 TB και τέλος. Σωστό back up όμως πως παρακαλώ έτσι ώστε ότι και να γίνει μπορώ να κάνω ανάκτηση ή εγκατάσταση στον ssd τα windows Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα