SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:37 μμ 1 ώρα πριν, Sieg είπε Πάντως η αποτελεσματικότητα είναι ίδια με tag αγορασμένο με 5€ από το τζάμπο. Ναι, για να μην εντοπιζεται σε ακυρα μερη 1 ώρα πριν, Sieg είπε Κατα τα άλλα, άμα δεν είσαι κανας πλούσιος να κυκλοφορείς με την τελευταία collection του αρμανι στην βαλίτσα, με γεια του όποιον την πάρει, να βάλει κ μπουγάδα. Και 20 ευρω να κανει ο μεσος ρουχισμος μεσα στην βαλιτσα, ενα 400αρι ευκολα το εχεις μεσα, περα απο ειδη υγιεινης, αξεσουαρ κτλ
polaki Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ 2 hours ago, Dimitris_1981 said: Εγώ βάζω ένα πάντα στην βαλίτσα και έχω πάνω στα κλειδιά μου. Σε συνδυασμό με το left behind βοηθάει αν είσαι ξεχασιάρης. Κάποιοι το βάζουν και στο αμάξι. Για να κάνει ήχο πρέπει να κινείτε με τον μη ιδιοκτήτη για κάποιο διάστημα και όχι να είναι ξεχασμένο σε ένα συρτάρι. Καλά κάνει σε αυτό. Και ακόμα πιο καλά κάνουν οι Google & Apple που συνεργάζονται μεταξύ τους απέναντι σε αυτόν τον τρόπο χρήσης. Δεν είναι συσκευή κατασκοπείας για stalkers. Τι εννοείς; https://www.apple.com/airtag/ Αν το παίρνει κάποιος για άλλη χρήση από την προοριζόμενη τότε μάλλον το πρόβλημα το έχει ο ίδιος Κανείς πλάκα ή το εννοείς; Για να καταλάβω αν αξίζει να συνεχίσω τη συζήτηση ή όχι. Δηλαδη θες να μου πεις ότι να μου βουτήξει ΚΛΕΦΤΗΣ το backpack και να σηκωθεί να φύγει και να του ΚΑΝΕΙ ΗΧΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ είναι λογικό και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ γιατί δεν είναι συσκευή STALKING. Άρα δηλαδή στην ιστορία που αναφέρεται, ο ιδιοκτήτης της βαλίτσας ΚΑΚΩΣ παρακολούθησε τον κλέφτη ε; Έλα περιμένω να διαβάσω την άποψη σου… 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 02:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:27 μμ Εγώ αυτό με το καρουζελ δεν το καταλαβαίνω.Οποιος θέλει αρπάζει μια βαλίτσα και φευγει;
polaki Δημοσ. Κυριακή στις 02:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:30 μμ 2 hours ago, Sieg said: Πάντως η αποτελεσματικότητα είναι ίδια με tag αγορασμένο με 5€ από το τζάμπο. Κατα τα άλλα, άμα δεν είσαι κανας πλούσιος να κυκλοφορείς με την τελευταία collection του αρμανι στην βαλίτσα, με γεια του όποιον την πάρει, να βάλει κ μπουγάδα. Προσωπικά δε θέλω να χάσω ούτε τη βαλίτσα σκέτη, γιατί σίγουρα 50-60€ αποκλείεται να μην κάνει, ακόμα και απ'τα Jumbo να την έχεις πάρει. Από εκεί και πέρα τα ρούχα μέσα ακόμα και από τη λαϊκή να είναι, δε γίνεται να μην έχουν συνολική αξία 300-400€ ανάλογα το μέγεθος της βαλίτσας και τον όγκο των αντικειμένων που έχεις μέσα. Οπότε όχι, όποιος την πάρει να μη σώσει και ξημερώσει ακόμα και 5€ αξίας να είχαν αν με ρωτάς! 3 minutes ago, Ukforthemoment said: Εγώ αυτό με το καρουζελ δεν το καταλαβαίνω.Οποιος θέλει αρπάζει μια βαλίτσα και φευγει; Είναι από τα μεγαλύτερα fail σε παγκόσμιο επίπεδο και απορώ πώς ακόμα συνεχίζεται.. Εντωμεταξύ μπορεί να τύχει και κατά λάθος να μπερδέψει κάποιος τη βαλίτσα και να πάρει αλλουνού επειδή μοιάζει.
chek2fire Δημοσ. Κυριακή στις 02:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:55 μμ 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Ναι, για να μην εντοπιζεται σε ακυρα μερη Και 20 ευρω να κανει ο μεσος ρουχισμος μεσα στην βαλιτσα, ενα 400αρι ευκολα το εχεις μεσα, περα απο ειδη υγιεινης, αξεσουαρ κτλ στα ταξίδια πάντα ασφάλεια απώλειας βαλίτσας. Δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα.
safridia Δημοσ. Κυριακή στις 03:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:14 μμ Δεν ειχαμε διαβασει πριν απο λιγο καιρο οτι επειδη μερικοι τα χρησιμοποιουσαν για να παρακολουθουν προσωπα η αυτοκινητα για να κανουν αξιοποινες πραξεις (να κλεψουν ενα αυτοκινητο, να δουν που μενει καποιος) οτι εαν η συσκευη σου εβλεπε ενα tag να σε ακολουθει σου ελεγε οτι υπαρχει κατι διπλα σου και να το κλεισεις εαν δεν το αναγνωριζεις σαν δικο σου. Οποτε πως μπορει να χρησιμοποιηθει για να σου σωσει την κλεμενη βαλιτσα; Ποια η χρηση αυτης της συσκευης;
Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 03:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:44 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, polaki είπε Κανείς πλάκα ή το εννοείς; Για να καταλάβω αν αξίζει να συνεχίσω τη συζήτηση ή όχι. Δηλαδη θες να μου πεις ότι να μου βουτήξει ΚΛΕΦΤΗΣ το backpack και να σηκωθεί να φύγει και να του ΚΑΝΕΙ ΗΧΟ ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ είναι λογικό και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ γιατί δεν είναι συσκευή STALKING. Άρα δηλαδή στην ιστορία που αναφέρεται, ο ιδιοκτήτης της βαλίτσας ΚΑΚΩΣ παρακολούθησε τον κλέφτη ε; Έλα περιμένω να διαβάσω την άποψη σου… Στο iPhone θέλει 8 - 24 ώρες (Από 3 μέρες που ήταν αρχικά) για να ενεργοποιηθεί αυτό. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ προστασίας του κάτοχου του αντικειμένου και της περίπτωσης Stalking/παραβίασης ιδιωτικώτητας. Αν συζητάς αν είναι πανάκεια προφανώς δεν είναι. Όπως και δεν είναι άχρηστο. Υπάρχουν ένα σωρό ιστορίες που βοήθησε αλλά σίγουρα ακόμα περισσότερες που δεν έκανε τίποτα, Σε 8 ώρες συνήθως ο κλέφτης τα έχει πάρει τα κλοπιμαία δεν θα κάτσει να τριγυρνάει με αυτά πάνω του. Δεν είναι ο ήχος ο κύριος λόγος που καθιστά περιορισμένη την αποτελεσματικότητα των tags. Προσωπικά προτιμάω να μην μπορεί ο κάθε ανώμαλος να παρακολουθεί ένα παιδάκι, μια κοπέλα κτλ.... Επεξ/σία Κυριακή στις 03:45 μμ από Dimitris_1981 2
polaki Δημοσ. Κυριακή στις 04:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:03 μμ 7 minutes ago, Dimitris_1981 said: Στο iPhone θέλει 8 - 24 ώρες (Από 3 μέρες που ήταν αρχικά) για να ενεργοποιηθεί αυτό. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ προστασίας του κάτοχου του αντικειμένου και της περίπτωσης Stalking/παραβίασης ιδιωτικώτητας. Αν συζητάς αν είναι πανάκεια προφανώς δεν είναι. Όπως και δεν είναι άχρηστο. Υπάρχουν ένα σωρό ιστορίες που βοήθησε αλλά σίγουρα ακόμα περισσότερες που δεν έκανε τίποτα, Σε 8 ώρες συνήθως ο κλέφτης τα έχει πάρει τα κλοπιμαία δεν θα κάτσει να τριγυρνάει με αυτά πάνω του. Δεν είναι ο ήχος ο κύριος λόγος που καθιστά περιορισμένη την αποτελεσματικότητα των tags. Προσωπικά προτιμάω να μην μπορεί ο κάθε ανώμαλος να παρακολουθεί ένα παιδάκι, μια κοπέλα κτλ.... Ο ήχος τουλάχιστον σε αυτά που έχω εγώ, που τα πήρα launch day, ενεργοποιείται όποτε του έρθει, σίγουρα όχι μετά από 8 ώρες πάντως. Τις μισές φορές όταν είναι ο οποιοσδήποτε μες το αυτοκίνητο, το ακούω να κουδουνίζει, ακόμα και αν είμαι και εγώ μέσα. Για τόσο "έξυπνο" tag μιλάμε.. Από εκεί και πέρα, προφανώς φταίμε εμείς που δεν διαβάσαμε "between the lines" για να καταλάβουμε αν θα μας εξυπηρετήσει ή όχι. Στη δική μου περίπτωση, έχω αλλάξει 2 φορές μπαταρία και δεν θα υπάρξει 3η. Θα πάνε στο συρτάρι μαζί με κάτι ipod nano και κάτι ξεχασμένα gameboy. Για το σκοπό που εγώ τα θέλω, υπάρχουν άλλες συσκευές που κάνουν τη δουλειά τους. Τώρα αν είναι να δαιμονοποιούμε μία συσκευή επειδή υπάρχουν ανώμαλοι, δεν ξέρω.. ας δαιμονοποιήσουμε και τις φωτογραφικές μηχανές επειδή κάποιος ανώμαλος μπορεί να βγάλει μία upskirt στις κυλιόμενες σκάλες. Ή τις σύριγγες γιατί υπάρχουν τρελοί που σε τρυπάνε και σε μολύνουν μες τις συναυλίες. Προσωπικά θέλω απλά να ξέρω που είναι η βαλίτσα μου και το backpack μου, θα πάρω λοιπόν ότι μπορώ να υποστηρίξω οικονομικά μέχρι τα 50€ (υπάρχουν λύσεις), τώρα αν το ίδιο ακριβώς προϊόν μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει κακόβουλα, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δική του η ανωμαλία όχι δική μου. 50 minutes ago, safridia said: Δεν ειχαμε διαβασει πριν απο λιγο καιρο οτι επειδη μερικοι τα χρησιμοποιουσαν για να παρακολουθουν προσωπα η αυτοκινητα για να κανουν αξιοποινες πραξεις (να κλεψουν ενα αυτοκινητο, να δουν που μενει καποιος) οτι εαν η συσκευη σου εβλεπε ενα tag να σε ακολουθει σου ελεγε οτι υπαρχει κατι διπλα σου και να το κλεισεις εαν δεν το αναγνωριζεις σαν δικο σου. Οποτε πως μπορει να χρησιμοποιηθει για να σου σωσει την κλεμενη βαλιτσα; Ποια η χρηση αυτης της συσκευης; Για τους αφηρημένους που χάνουν κλειδιά ή πορτοφόλια. Καμία άλλη χρήση (νόμιμη). 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 04:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:15 μμ 1 λεπτό πριν, polaki είπε Ο ήχος τουλάχιστον σε αυτά που έχω εγώ, που τα πήρα launch day, ενεργοποιείται όποτε του έρθει, σίγουρα όχι μετά από 8 ώρες πάντως. Τις μισές φορές όταν είναι ο οποιοσδήποτε μες το αυτοκίνητο, το ακούω να κουδουνίζει, ακόμα και αν είμαι και εγώ μέσα. Για τόσο "έξυπνο" tag μιλάμε.. Από εκεί και πέρα, προφανώς φταίμε εμείς που δεν διαβάσαμε "between the lines" για να καταλάβουμε αν θα μας εξυπηρετήσει ή όχι. Στη δική μου περίπτωση, έχω αλλάξει 2 φορές μπαταρία και δεν θα υπάρξει 3η. Θα πάνε στο συρτάρι μαζί με κάτι ipod nano και κάτι ξεχασμένα gameboy. Για το σκοπό που εγώ τα θέλω, υπάρχουν άλλες συσκευές που κάνουν τη δουλειά τους. Τώρα αν είναι να δαιμονοποιούμε μία συσκευή επειδή υπάρχουν ανώμαλοι, δεν ξέρω.. ας δαιμονοποιήσουμε και τις φωτογραφικές μηχανές επειδή κάποιος ανώμαλος μπορεί να βγάλει μία upskirt στις κυλιόμενες σκάλες. Ή τις σύριγγες γιατί υπάρχουν τρελοί που σε τρυπάνε και σε μολύνουν μες τις συναυλίες. Προσωπικά θέλω απλά να ξέρω που είναι η βαλίτσα μου και το backpack μου, θα πάρω λοιπόν ότι μπορώ να υποστηρίξω οικονομικά μέχρι τα 50€ (υπάρχουν λύσεις), τώρα αν το ίδιο ακριβώς προϊόν μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει κακόβουλα, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δική του η ανωμαλία όχι δική μου. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει αυτό που λες και τα κλειδιά τα έχω πάντα μαζί μου. Αν είναι μαζί με την συσκευή σου, βάσει αυτών που λέγονται ως προδιαγραφές , δεν κάνει trigger. Επίσης θέλει minimum 8 ώρες μακριά σου για να ενεργοποιηθεί το unwanted device. Αυτό που λες μοιάζει με μη ορθή λειτουργία. Ίσως κάποιο bug ή κλειστό Bluetooth ωστε να μην μπορεί να εντοπισει την συσκευή σου. Προφανώς πάρε ότι νομίζεις ότι σε εξυπηρετεί. Αν όμως αυτό είναι παράνομο (2023/988 EU) θα πω καλά να πάθεις αν σε πιάσουν.
polaki Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ 27 minutes ago, Dimitris_1981 said: Προφανώς πάρε ότι νομίζεις ότι σε εξυπηρετεί. Αν όμως αυτό είναι παράνομο (2023/988 EU) θα πω καλά να πάθεις αν σε πιάσουν. Μην πετάμε νόμους απλά στα τυφλά για να κάνουμε ότι κάτι ξέρουμε. Βαριέμαι και να κάνω copy paste επειδή χαλάει το formatting από chatgpt, οπότε κάνω screenshot. TLDR: δεν απευθύνεται σε μένα ο νόμος αυτός. Οπότε και να με πιάσουν ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ BACKPACK MOY, δε θα μου κάνουν τίποτα. Τώρα που το σκέφτομαι στο Ελλαδιστάν που ζούμε ούτε στον κλέφτη θα κάνουν κάτι.. αλλά τουλάχιστον θα έχω βρει το (μέχρι τότε άδειο) backpack. In any case, ας μη χαλάμε την ποιοτική αυτή ανάρτηση ΝΕΟΥ. Ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το πόσο καλά είναι τα airtags ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά το launch τους.
Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 05:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:54 μμ 59 λεπτά πριν, polaki είπε Μην πετάμε νόμους απλά στα τυφλά για να κάνουμε ότι κάτι ξέρουμε. Βαριέμαι και να κάνω copy paste επειδή χαλάει το formatting από chatgpt, οπότε κάνω screenshot. TLDR: δεν απευθύνεται σε μένα ο νόμος αυτός. Οπότε και να με πιάσουν ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ BACKPACK MOY, δε θα μου κάνουν τίποτα. Τώρα που το σκέφτομαι στο Ελλαδιστάν που ζούμε ούτε στον κλέφτη θα κάνουν κάτι.. αλλά τουλάχιστον θα έχω βρει το (μέχρι τότε άδειο) backpack. In any case, ας μη χαλάμε την ποιοτική αυτή ανάρτηση ΝΕΟΥ. Ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το πόσο καλά είναι τα airtags ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ μετά το launch τους. Ο νόμος περιγράφει τις προδιαγραφές και τα όρια αυτών των συσκευών για να μπορέσουν να πουληθούν για αυτή την χρήση. Αν χρησιμοποιείς κάτι άλλο για μη αποδεκτή χρήση όπως πχ GPS Tracker (Στα οχήματα νομίζω επιτρέπεται σε κάποιες περιπτώσεις) μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Για να γυρίσω στην λογική σου, αν κυκλοφορείς στο δρόμο με μαχαίρι η σουγιά με μεγάλη λεπίδα τότε αν σε πιάσουν τότε καλή τύχη.
somt Δημοσ. Κυριακή στις 06:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:01 μμ 1 ώρα πριν, polaki είπε Ή τις σύριγγες γιατί υπάρχουν τρελοί που σε τρυπάνε και σε μολύνουν μες τις συναυλίες. new fear unlocked 1
mariosnik_ Δημοσ. Κυριακή στις 06:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:42 μμ Στην Ελλάδα άμα γίνει αυτό θα καλέσεις την αστυνομία και δεν θα έρθει ποτέ περιπολικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα