eliashan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, nepomuk είπε 116 " για Τηλεοραση ; Πως να μεταφερθει , που να τοποθετηθει , σε ποιο σπιτι ; Δινεις τωρα 2Κ και παιρνεις εναν Laser projector , Valerion , που "σκοτωνει" , μεταφερεται και τοποθετειται ευκολα σε σχεδον καθε σπιτι. Vidaa και KODI δεν ειναι συμβατα , μηπως τρωει ακυρο και μονον γι αυτο για πολυ κοσμο ; Βεβαια τοτε παμε σε tv box .. Απο την αλλη η xiaomi , με Google Tv , no problem , ολα σε ενα νοικοκυρεμενα . Υπαρχουν και μοντελα TCL αντιστοιχα με τα Hisense και ισως σε καλυτερη τιμη και παντα με Google TV , πολυ γρηγορα . Ναναι καλα οι Κινεζοι, διαφορετικα οι μεγαλοι κατασκευαστες TV , θα μας μαδουσαν κανονικα . Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ σίγουρα, ειδικά αφού έρχομαι από πολλά χρόνια με προβολείς κι εγώ ο ίδιος, πιστεύω καταλαβαίνεις ότι η χειρότερη τηλεόραση συνήθως έχει υψηλότερη ποιότητα από τον καλύτερο προβολέα (ΟΚ, υπερβάλλω ). Διυλίζουμε τον κώνωπα εδώ τώρα για τις βελτιώσεις RGB-Mini-LED vs Mini-LED vs OLED που είναι όλες σε ποιότητα εικόνας (μαύρο, χρώμα) σαν να λέμε 95%+ όταν ένας προβολέας θα σκόραρε 85% και αυτό σε ευνοϊκές συνθήκες προβολής. Φυσικά το ίδιο το ασύγκριτο μέγεθος, και η ρετρό κινηματογραφική αίσθηση του πανιού, είναι αξεπέραστα για τους φανς αυτών των αισθήσεων, αλλά η εικόνα αντικειμενικά δεν έχει καμία σχέση (όπως βεβαίως δεν έχει και η τιμή τους και το value for money όπως ανέφερες). Νομίζω είναι δύο εντελώς διαφορετικές προτάσεις, για διαφορετικές ανάγκες. Σαν να λέμε μπορείς να πιάσεις τα 200χμ/ω και με Polo GTI και με BMW X3, αλλά άλλη η δουλειά του ενός κι άλλη του άλλου 😂 1
Tzimmys Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 πμ Εννοείται πως δεν είναι για εμάς. ΑΛΛΑ, αν δε βγει το μοντέλο με τις 25000 ευρώ, ποτέ σε θα καταφέρει να έρθει κάποια στιγμή με 5.000, 3.000 κτλ. Είναι απαραίτητο βήμα, για να καταφέρει κάποια στιγμή να έρθει σε όλους μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα