XarisArgy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μου ζητανε "Πραξη Διοικητικου Προσδιορισμου Φορου". Εχω ερθει σε αυτη την σελιδα και παταω τα κουμπια αλλα απλα μου κατεβάζει offline την ιδια σελιδα 1
panagiotis54 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου εκει που λεει υποχρεου πρεπει να σου ανοιξει/κατεβασει ενα pdf αυτο ειναι το εκκαθαριστικο σου
XarisArgy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε εκει που λεει υποχρεου πρεπει να σου ανοιξει/κατεβασει ενα pdf αυτο ειναι το εκκαθαριστικο σου Δεν το κανει ομως, οταν το παταω αντι να μου κατεβασει καποιο pdf μου κατεβαζει την ιδια την σελιδα ετσι οπως ειναι για offline προβολη 4 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε εκει που λεει υποχρεου πρεπει να σου ανοιξει/κατεβασει ενα pdf αυτο ειναι το εκκαθαριστικο σου Φαινεται να ηταν προβλημα του browser, δοκιμασα με αλλο και το κατεβασε οπως επρεπε. Ευχαριστώ
panagiotis54 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 50 ευρω oh no wait... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από panagiotis54 1
Helionar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Για όλο αυτό αξιοποιηθηκε το copilot το οποίο και μάλλον έφταιγε για το ότι δεν κατέβαζε το pdf. Oh well
XarisArgy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Helionar είπε Για όλο αυτό αξιοποιηθηκε το copilot το οποίο και μάλλον έφταιγε για το ότι δεν κατέβαζε το pdf. Oh well Οντως? Δεν το ηξερα, δεν το χρησιμοποιω ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα