adi32 Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ (επεξεργασμένο) Μια χαρα ειναι οπως ειναι δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης Υπαρχει αναγκη γι αυτους που θελουν να ρυθμιζουν και την τελευταια λεπτομερεια Επεξ/σία Κυριακή στις 10:55 μμ από adi32
dimkord Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 πμ Τον ειχα αγορασει καποτε, αλλα πανε πολλα χρονια που δεν εβρισκα λογο να χρησιμοποιω κατι περα απο αυτο που ειχε ηδη η καθε συσκευη 2
for4 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:05 πμ η αλήθεια είναι ότι πλέον οι περισσότεροι stock είναι σε άνω του ικανοποιητικού βαθμού καλοί οπότε σπάνια μπαίνει κάποιος στην ανάγκη να ψαχτεί όπως παλιά. Αλλά νομίζω ότι φταίει ότι πλέον από το android 14 και μετά έχει μια καθυστέρηση όταν πατάς το home που είναι πολύ εκνευριστική. Εγώ όσες φορές δοκίμασα να βάλω άλλον μετά από 5 λεπτά τον έβγαζα γιατί δεν άντεχα την καθυστέρηση.
ydravlikos77 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:27 πμ Αποθηκευστε την εφαρμογη 7.0 και 8.1 σε apk γιατι μετα δε βλεπω να υπαρχει σε Google Store , ειναι βασικός μου launcher σε τηλεφωνο , ταμπλετ εδώ και χρόνια. 1
botoyos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:06 μμ Σε ευχαριστούμε που έκανες τη ζωη μας καλύτερη τις εποχές που το Touch Wiz προσπαθούσε με καθε τρόπο να μας τη δυσκολέψει!!!! 1
oldnew Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ (επεξεργασμένο) Όλοι οι launcher σχεδόν ίδιοι έχουν γίνει πλέον, με εξαίρεση τον total launcher, που όμως αφορά το 1% αφού σχεδόν είναι γλώσσα προγραμματισμού για να υλοποιήσεις οτι launcher θές. Στην κυριολεξία κάνει τα πάντα. Συνεργάζεται με tasker, παίρνει θέματα κλπ. Εχω εγκαταλείψει τον nova γι αυτόν εδώ και καιρό. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:14 μμ από oldnew
^_NikitaS_^ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:11 μμ Εγώ τον έχω ακόμα σε paid και τον τρέχω σε pixel 9 Pro xl. Δε μου αρέσει καθόλου ο Pixel launcher, που έχει μόνο στρογγυλά μικρά εικονίδια. Λογικά θα τον χρησιμοποιώ μεχρι να "κοπεί". Δοκίμασα και λίγο τον pear launcher. Φαίνεται πολύ καλός και δωρεάν. Απλά βαριέμαι να βάλω πάλι όλες τις εφαρμογές στη θέση που θέλω. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:37 μμ (επεξεργασμένο) Τον έχω αγορασμένο απο 18 Δεκέμβρη του 2017 στα 0,50€,τον prime.Κάποια προσφορά είχε τότε.Οταν πήρα το pixel 6 πριν 4 χρόνια έμεινα με τον δικό του,το ίδιο και το 9proXL που έχω εδώ και ένα χρόνο.Δεν θα τον έβαζα ξανά,μου μοιάζει πολύ ξεπερασμένος,ίσως δεν τον εκμεταλλευτηκα πλήρως.Μου λείπει μόνο το πλήθος στις ειδοποιήσεις πχ στα emails, ο pixel βγάζει την βούλα ότι έχεις νέο email αλλά όχι το πλήθος τους. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:38 μμ από Ukforthemoment 1
paiktaras69 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:43 μμ 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τον έχω αγορασμένο απο 18 Δεκέμβρη του 2017 στα 0,50€,τον prime.Κάποια προσφορά είχε τότε.Οταν πήρα το pixel 6 πριν 4 χρόνια έμεινα με τον δικό του,το ίδιο και το 9proXL που έχω εδώ και ένα χρόνο.Δεν θα τον έβαζα ξανά,μου μοιάζει πολύ ξεπερασμένος,ίσως δεν τον εκμεταλλευτηκα πλήρως.Μου λείπει μόνο το πλήθος στις ειδοποιήσεις πχ στα emails, ο pixel βγάζει την βούλα ότι έχεις νέο email αλλά όχι το πλήθος τους. Για αρκετά χρόνια τον έβγαζε στην περίοδο των γιορτών και αν θυμαμαι καλά και ΒF στα 0,5 € 1
aypnia Δημοσ. Δευτέρα στις 05:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:53 μμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ydravlikos77 είπε Αποθηκευστε την εφαρμογη 7.0 και 8.1 σε apk γιατι μετα δε βλεπω να υπαρχει σε Google Store , ειναι βασικός μου launcher σε τηλεφωνο , ταμπλετ εδώ και χρόνια. Αν ένα app το έχεις αγορασμένο και αφαιρεθεί από το store έχεις τη δυνατότητα όταν πας στα licenses να το εγκαταστήσεις ακόμη κι αν έχει αφαιρεθεί από το store. Όπως μπορείς να κάνεις πχ στο Steam αν ένα παιχνίδι αφαιρεθεί από το συγκεκριμένο store. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:56 μμ από aypnia
salmp7 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:32 μμ και εγώ τον έχω από πάντα, paid έκδοση. Εσείς που τον αντικαταστήσατε με άλλον, βρήκατε το παρακάτω χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει; Grid πχ 12x12 ; Έχω 13x8 και με έξτρα σταθερή μπάρα κάτω με 7 apps (6+ 1 το συρτάρι εφαρμογών). Δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και χρήση φακέλων; Αν ναι θα με ενδιέφεραν προτάσεις.
adi32 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:01 μμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, salmp7 είπε και εγώ τον έχω από πάντα, paid έκδοση. Εσείς που τον αντικαταστήσατε με άλλον, βρήκατε το παρακάτω χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει; Grid πχ 12x12 ; Έχω 13x8 και με έξτρα σταθερή μπάρα κάτω με 7 apps (6+ 1 το συρτάρι εφαρμογών). Δυνατότητα αλλαγής μεγέθους και χρήση φακέλων; Αν ναι θα με ενδιέφεραν προτάσεις. Κι εγώ 7 έχω κάτω. Χωρίς αυτόν δεν μπορώ να λειτουργήσω κανένα κινητό. Μου αρέσει να έχω στην κεντρική οθόνη όλα τα εικονίδια όπως τα θέλω ώστε να μη ψάχνω από δω κι από κει. Με μια ματιά βλέπεις όλες τις ειδοποιήσεις και ανοίγεις ότι θες Έχω δοκιμάσει πολλούς άλλους αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα. Αφού λειτουργεί μια χαρά δε με νοιάζει και να σταματήσει τις ενημερώσεις. Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:08 μμ από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα