Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα. Έχω δοκιμάσει δεκάδες χειριστήρια, κανένα από αυτά δεν κάλυπτει ούτε το 90% των παιχνιδιών σε PC. Δλδ τι θα γίνει; Φτάσαμε 2025 και για να παίξεις χαλαρά με gamepad πρέπει να ασχοληθείς στην καλύτερη ένα τέταρτο ή και παραπάνω και ΑΑΑΑΝ τα καταφέρεις. Έφτασα 47 ετών, ειλικρινά δεν την παλεύω πλέον να μην παίζω με gamepad, και δεν την παλεύω να κάθομαι να ασχολούμαι με τις ώρες. 

Τελευταία μου πρόσπάθεια που πίστεψα ότι θα βρω επιτέλους μια λύση ήταν το 8bbitdo usb adaptor που συνδέεις λέει μετά όποιο gamepad θες. 

Μπα όμως, ε παίζει σε κάποια παιχνίδα στο Steam, σε rdr2, στο τελευταίο Elden Ring και το νέο Metal Gear δεν δείχνει σημάδια ζωής με κανέναν τρόπο.

Οπότε μου φαίνεται η επιστροφή στο PS είναι μονόδρομοοοοοοος..... 
Εκτός κι αν η κοινότητα μπορεί να συνεισφέρει καμιά ιδέα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Εγώ παίζω με το DS5 και ότι δεν παίξει με αυτό, τότε ανοίγω το https://store.steampowered.com/app/1812620/DSX/και παίζει.
Οκ δεν το έχω δοκιμάσει σε όλα αυτά που λες γιατί δεν τα έχω πέραν του RDR2, αλλά δεν μου έτυχε ως τώρα κάπου να μην παίξει

Δημοσ.

Χειριστήριο Xbox 360 για Windows με dedicated  adapter. Το έχω εδώ και 15 χρόνια. Παίζει τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα, out of the box. Θυμάμαι το είχα πάρει για το RE revelations όταν βρήκε στο pc.! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα αγοράσει το gamepad spartan gear mora 2 (pc - switch) πριν 3 χρονια με 25 € ίσως είχε αλλού και φθηνότερα και μου παίζει τα πάντα στο pc.

H εταιρεία έχει φροντίσει να το βλέπει το pc ως gamepad xbox 360 ώστε να παίζουν τα πάντα κομπλέ.

Σπάνια μπορεί να το δει ως απλό gamepad αλλά με μια αποσύνδεση - σύνδεση όλα κομπλέ ποτέ δεν είχα θέμα με παιχνίδι εκτός βέβαια αν το ίδιο το παιχνίδι δεν υποστηρίζει κανενα gamepad.

Επεξ/σία από mils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω γιατί βασανίζεσαι ρε συ ts.

Έχω το v1 xbox one controller με τον official adapter της ms από το 2015, δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην μου το έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα, σε ότι game έχω βάλει στο σύστημα μου.
Μετά είχα πάρει και το Elite xbox one controller για τα έξτρα κομπιά και macros, μπαταριούλες της ms επίσης official για την φόρτιση και τέλος. Ολα ζουν, παίζουν μια χαρά. Μιλάμε πάντα για casual sofa playstyle, όχι competitive και έτσι, εκεί όλο και κάτι θα είχε χαλάσει από το spam των buttons.

Προφανώς χρησιμοποιούσα διαχρονικά τα ds4 και τώρα dualsense, σε τίτλους που έχουν καλό support για αυτά τα χειριστήρια και τέλος.

Ναι, της 8bitDo το adapter είναι πολύ καλή επιλογή και όντως καλύπτει και αυτό μεγάλο αριθμό παιχνιδιών,αλλά σε κάποια πχ μπορεί να μην λειτουργεί η δόνηση κτλ.

Αν δεν θέλεις λοιπόν πολλά πολλά, plug and play experience, τόσα χρόνια με τον official ms adapter+xbox controller, κανένα απολύτως πρόβλημα όσο αφορά την συμβατότητα με τα games σε steam/non steam environment.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Αν δεν θέλεις λοιπόν πολλά πολλά, plug and play experience, τόσα χρόνια με τον official ms adapter+xbox controller, κανένα απολύτως πρόβλημα όσο αφορά την συμβατότητα με τα games σε steam/non steam environment.

Τα πε όλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...