Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο gamepad είναι ένα απλό dualsense modded με HAL/TMR sticks. Στα 1/1000 games που δε δουλεύουν τρέχεις ds4windows και τέλος. Το θέμα είναι να πιάνουν τα χέρια σου με κολλητήρι, γιατί από ότι βλέπω τα έτοιμα premodded από έξω πάει ο κούκος αηδόνι - και δεν έχω βρει κανέναν να τα φέρνει εδώ Ελλάδα. Το κακό είναι ότι η Sony σε αντίθεση με την MS δε βλέπω να δίνει license να κατασκευάζουν playstation 5 compatible gamepads σε "φτηνούς" Κινέζους. Μόνο σε κάτι Razer,Scuf κλπ που μπορεί να μην έχουν καν haptics κλπ Αλλιώς θα είχαμε γεμίσει από πολύ ποιοτικά clones τώρα σε καλές τιμές.

Εντωμεταξύ νομίζω από τα official playstation 5 controllers μόνο ο Nacon έχει TMR sticks lol.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχουμε πει και στο thread με τα χειριστήρια, υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Απλώς δεν είναι όλοι το ίδιο διατιθεμένοι να ασχοληθούν με software λύσεις κτλ. Θέλουν το plug and play, και να παίζει παντού. Εκεί παίρνεις ένα χειριστήριο που τουλάχιστον θα αναγνωρίζεται ως xbox controller και that's it.

Eγώ πάντα προτείνω να δώσετε για το γνήσιο και λόγω των features που έχει, είναι ωραία η αίσθηση του κτλ. Αν μπορείτε για elite, και είστε τύποι που σέβεστε την επένδυση και δεν βιάζετε τα χειριστήρια με διάφορους τρόπους, είναι imo η καλύτερη εμπειρία που μπορείς να έχεις σε χειριστήριο.
Εχω το xbox one elite v1 από τότε που βγήκε, και παίζω μέχρι και σήμερα.

Δεν είμαι button smasher, οπότε σίγουρα και αυτό έχει συμβάλλει στο να μην έχει πάθει το παραμικρό το χειριστήριο ενώ έχει αρκετές ώρες στην πλάτη του.
Στη τελική αν πιάνουν και λίγο τα χεράκια μας, δεν είναι ντροπή, το ανοίγεις και ότι ζημιά έχει προκύψει, φτιάχνεται.

Στα 2 dualsense που έχω, τα είχε παίξει η μπαταρία, τις άλλαξα, έβαλα και μεγαλύτερες σε mAh, μόλις με 6 ευρώ οι 2 μπαταρίες, μέχρι και εργαλεία σου δίνουν για το άνοιγμα το χειριστηρίου. Αυτό το λέω διότι ότι μαλακία να γίνει, μπορείς να την βγάλεις φτηνά την ιστορία.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

Εγώ πάλι προτιμώ σαν χειριστήριο του xbox one αλλά έχω σαν main του PS5 για όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν και με το dsx το κάνει να φαίνεται σαν να είναι xbox controller.
Δεν ξέρω αν ο TS έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράζει χειριστήρια, μακάρι να την έχει, αλλά αφού έχει ήδη το DS5, ας κάνει δοκιμή ακόμα και με το δωρεάν dsx.
Εγώ το αγόρασα πιο πολύ σαν στήριξη στο project παρά γιατί έπρεπε, δεν είναι και κάνα τρελό ποσό, σίγουρα λιγότερα από την αγορά ενός άλλου χειριστηρίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...