dimlevi Δημοσ. χθες στις 11:22 πμ Δημοσ. χθες στις 11:22 πμ (επεξεργασμένο) Καλημερα, Μετά από χρόνια χρήσης Windows, σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα MacBook Air και να δοκιμάσω για πρώτη φορά το macOS. Αυτή τη στιγμή έχω ένα τεράστιο 17" Asus ROG (AMD 6800H, 64GB RAM, 2TB SSD, 3060 RTX). Είναι δυνατό μηχάνημα, αλλά είναι ταλαιπωρία να το κουβαλάω και η μπαταρία του είναι χάλια. Για gaming χρησιμοποιώ κυρίως το PS5 και το Switch 2, και δε παίζω συχνά στο laptop μόνο που και που PUBG με έναν φίλο και ARPG. Η κύρια χρήση που θα έχω στο MacBook θα είναι browsing, YouTube και η σουίτα MS Office. Το 15" μου φαίνεται το ιδανικό μέγεθος, αλλά το 13" έχει SSD 512GB που είναι δελεαστικό. Ξέρω βέβαια ότι μπορώ να πάρω και εξωτερικό SSD. Μετά από πολλά βίντεο στο YouTube και αρκετή σκέψη, έχω καταλήξει σε τρεις επιλογές: Να πουλήσω το Asus και να πάρω MacBook Air M4 13" (512GB) Να πουλήσω το Asus και να πάρω MacBook Air M4 15" (256GB) Να κρατήσω το Asus για gaming σπιτι και να πάρω το βασικό MacBook Air M4 13" (256GB) Να κρατήσω το Asus και να πάρω το surface pro 11 για tablet και εξω. Έχω δει και τα δύο μοντέλα (15 και 13) σε κατάστημα και προτιμώ το 15άρι, αλλά δεν ξέρω αν τα 256GB θα μου φτάσουν. Τι θα προτείνατε; Επεξ/σία χθες στις 12:11 μμ από dimlevi
sil_unique Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Το 3 κατά την γνώμη μου. Δεν αποχαιρετάς τα windows και αποκτάς καλή φορητότητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα