Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα forum!

Ουσιαστικά θέλω να αλλάξω την VDSL σύνδεση μου μετά από μια δεκαετία επειδή δεν βλέπω προκοπή για Fiber από καμία εταιρία, έχω δει και τις δύο επιλογές αλλά κάτι άκουσα ότι η ταχύτητα χειροτερεύει μετά από 300gb π.χ

Ισχύει κάτι τέτοιο, επίσης το χρησιμοποιεί κανένας για gaming πως είναι με το ping;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VaultDweller20 είπε

Καλησπέρα forum!

Ουσιαστικά θέλω να αλλάξω την VDSL σύνδεση μου μετά από μια δεκαετία επειδή δεν βλέπω προκοπή για Fiber από καμία εταιρία, έχω δει και τις δύο επιλογές αλλά κάτι άκουσα ότι η ταχύτητα χειροτερεύει μετά από 300gb π.χ

Ισχύει κάτι τέτοιο, επίσης το χρησιμοποιεί κανένας για gaming πως είναι με το ping;

Ευχαριστώ!

Στο nova ο κόφτης είναι στο 1tb, όπου και πέφτει στα 15mbps

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, soul_d είπε

Στο nova ο κόφτης είναι στο 1tb, όπου και πέφτει στα 15mbps

Υπάρχει κάτι τέτοιο και στην Cosmote; Επίσης γνωρίζει κανείς αν το πάγειο είναι όντως 31 ευρώ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VaultDweller20 είπε

Υπάρχει κάτι τέτοιο και στην Cosmote; Επίσης γνωρίζει κανείς αν το πάγειο είναι όντως 31 ευρώ;

οχι στη cosmote ειναι ελευθερο χωρις κοφτη οση χρηση κι αν κανεις. Το 50αρι ειναι στα 30,90 αλλα ειχε 2 πρωτους μηνες δωρο. Ελεγε μεχρι 1/9 αλλα βλεπω ακομα τη διαφημιση, ισως πηρε παραταση.

Δες ομως στο σπιτι σου αν εχει καλο σημα, και καλο θα ηταν να κανεις με το κινητο σου ενα speedtest μεσω 5G να δεις αν οντως θα πιανεις τα 50. Γενικα αυτο για οποια εταιρεια επιλεξεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, StormGr είπε

οχι στη cosmote ειναι ελευθερο χωρις κοφτη οση χρηση κι αν κανεις. Το 50αρι ειναι στα 30,90 αλλα ειχε 2 πρωτους μηνες δωρο. Ελεγε μεχρι 1/9 αλλα βλεπω ακομα τη διαφημιση, ισως πηρε παραταση.

Δες ομως στο σπιτι σου αν εχει καλο σημα, και καλο θα ηταν να κανεις με το κινητο σου ενα speedtest μεσω 5G να δεις αν οντως θα πιανεις τα 50. Γενικα αυτο για οποια εταιρεια επιλεξεις. 

Cosmote ξέρω ότι πιάνει τουλάχιστον μέχρι 100-150mpbs εδώ που είμαι, από Nova δεν έχω ιδέα, στην αρχή μου φαινόταν καλύτερη η προσφορά της Nova λόγω τιμής αλλά αφού έχει κόφτη στα 1tb (άλλοι λένε 2tb) το θεωρώ γελίο, μόλις λήξει το συμβολαίο μου σε έναν μήνα θα πάω στο 5G της Cosmote.

Περί παγίου ρώτησα αν προσθέτουν και τηλεφωνία γιατί ξέρω ότι πλέον το σταθερό μένει, κανονικά το Double Play Advanced XL 50 VDSL πάγιο είναι στα 29 ευρώ αλλά το δίμηνο έρχεται 74 ευρώ που δεν βγάζει νόημα αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μου πει

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Για τους 2 μήνες δώρο ισχύει μέχρι την 1 Νοεμβρίου

Επεξ/σία από VaultDweller20
Δημοσ.

Ναι έχει και σταθερό της cosmote. Ή παιρνεις άμεσα νέο αριθμό ενεργοποιούνται όλα την ίδια μέρα. Ή κάνεις αίτηση για μεταφορά αριθμού που θέλει λίγες μέρες.

Στα 30.90 είναι απεριόριστο ίντερνετ έως 50mbs και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά Ελλάδος 

Εγώ αυτό έβαλα πριν ένα μήνα γιατί είχα τρελα προβλήματα με το χαλκό και την Vodafone. Πληρώνω ένα 10αρι το μήνα παραπάνω αλλά τουλάχιστον δεν έχει πέσει ούτε μια φορά έως τώρα. Όλα σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, StormGr είπε

Ναι έχει και σταθερό της cosmote. Ή παιρνεις άμεσα νέο αριθμό ενεργοποιούνται όλα την ίδια μέρα. Ή κάνεις αίτηση για μεταφορά αριθμού που θέλει λίγες μέρες.

Στα 30.90 είναι απεριόριστο ίντερνετ έως 50mbs και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά Ελλάδος 

Εγώ αυτό έβαλα πριν ένα μήνα γιατί είχα τρελα προβλήματα με το χαλκό και την Vodafone. Πληρώνω ένα 10αρι το μήνα παραπάνω αλλά τουλάχιστον δεν έχει πέσει ούτε μια φορά έως τώρα. Όλα σταθερά χωρίς κανένα πρόβλημα 

Μόλις τελειώσει και το δικό μου το VDSL συμβόλαιο θα το αλλάξω, δεν θα έλεγα ότι έχω αποσυνδέσεις αλλά για μένα 30 που πιάνω down δεν είναι εφικτά άλλο πια

Απλώς ρώτησα για την τιμή αν αλλάζει μετά από μήνες γιατί ποτέ δεν ξέρεις με συμβόλαια

Επεξ/σία από VaultDweller20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...