Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 15 χρόνια όταν φτιάξαμε το σπίτι ο αρχιτέκτονας μας είπε ότι στο οικόπεδο πίσω θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε ωστόσο έως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα καμιά κίνηση ούτε από τον Δήμο ούτε από κανέναν. Έχω απευθυνθεί στο δημαρχείο αλλά και πάλι καμιά κίνηση. Τώρα μπαίνουμε από την είσοδο της θείας μου όμως λόγω κάποιων συνθηκών πρέπει να ανοίξει ο δρόμος έτσι ώστε να έχουμε δικιά μας είσοδο. Γνωρίζει κάποιος τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω που πρέπει να απευθυνθώ. Ο δρόμος υπάρχει στο σχέδιο πόλης ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου το έχει καταπατήσει και το έχει κάνει μέρος του οικοπέδου του.

• Haha 6
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nana_12 είπε

Πριν 15 χρόνια όταν φτιάξαμε το σπίτι ο αρχιτέκτονας μας είπε ότι στο οικόπεδο πίσω θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να μπορούμε να μπαίνουμε ωστόσο έως τώρα δεν έχει γίνει τίποτα καμιά κίνηση ούτε από τον Δήμο ούτε από κανέναν. Έχω απευθυνθεί στο δημαρχείο αλλά και πάλι καμιά κίνηση. Τώρα μπαίνουμε από την είσοδο της θείας μου όμως λόγω κάποιων συνθηκών πρέπει να ανοίξει ο δρόμος έτσι ώστε να έχουμε δικιά μας είσοδο. Γνωρίζει κάποιος τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω που πρέπει να απευθυνθώ. Ο δρόμος υπάρχει στο σχέδιο πόλης ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου το έχει καταπατήσει και το έχει κάνει μέρος του οικοπέδου του.

ειναι εντος σχεδιου η περιοχη?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nana_12 είπε

Πόσο καιρό το έχει καταπατήσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι ετσι πολυ πριν φτιαχτει το σπιτι μας. αρα πανω απο 20 χρονια

Επεξ/σία από nana_12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αλλα αφορα το οικοπεδο του αλλου. Αν απευθυνθώ στο Δημο?

Επεξ/σία από nana_12
Δημοσ.

Τώρα σώθηκες. Θα μπλέξεις με δικαστήρια και δε ξέρω πότε θα βγάλεις άκρη. Είχα κι εγώ τέτοιο θέμα. Οι δικοί μου βασικά. Βγήκε άκρη μετά από δικαστήρια.

Επίσης σε άλλη περίπτωση που ξέρω από φίλο μου, μετά από χρόνιααααααα τώρα ψιλοβγάλανε άκρη διότι κλασικά ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου γκρίνιαζε και είχε πλακωθεί όλη η γειτονιά.

Και έχω άλλη μια περίπτωση συγγενών όπου είναι στα σχέδια (εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον) να ανοιχτεί δρόμος. Βασικά να μεγαλώσει το φάρδος του δρόμου, διότι δρόμος υπάρχει. Το θέμα είναι ότι οι ιδιοκτήτες έχουν φάει από τον δρόμο, έχουν χτίσει αυλόγυρα, τέντες, αποθήκες... Θέλω να δω τι θα γίνει αν αποφασιστεί τελικά να ανοίξει ο δρόμος. το καλό για όλους αυτούς είναι ότι ένας από τους κατοίκους έχει κονέ γερά οπότε πολύ πιθανό να μην ανοίξει ποτέ ο δρόμος διότι αν ανοίξει ο συγκεκριμένος τον ήπιε.

Καλά ξεμπερδέματα και καλή τύχη. Θα την χρειαστείς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nana_12 είπε

Eιχα και εγω ενα τετοιο σπιτι περιμενα τον δημο 40 χρονια δεν έγινε τιποτα το πούλησα και έληξε το θεμα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nana_12 είπε

ο αρχιτέκτονας μας είπε

Τελειωνει εκει η συζητηση.

4 ώρες πριν, nana_12 είπε

λόγω κάποιων συνθηκών

Βλεπω να μη μπορειτε να μπειτε στο σπιτι σε λιγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν κατάλαβα πολλα από την περίπτωση σου. Καλύτερα να ρωτήσετε σε δικηγόρο. 

Αφού μένετε σε δικό σας οικόπεδο, από ότι κατάλαβα υπάρχει και η οικία κάποιας θείας σου στο ιδιο οικόπεδο αλλά εσείς θέλετε να φτιάξετε άλλη είσοδο από το δικό σας οικόπεδο επειδή η είσοδος από το σπίτι της θείας δεν σας βολεύει. Λες ότι υπάρχει ο δρόμος στο σχέδιο πόλης, αυτός με το οικόπεδο που το έχει κατάληψη με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να έχετε είσοδο, δεν έχω καταλάβει που κολλάει. 

Επεξ/σία από mariosnik_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...