Antiriad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μετά την μόνιμη επιστροφή μου Ελλάδα προσπαθώ να βγάλω άκρη με τους αριθμούς χρεώσης (5 Ψηφία). Αυτή η τακτική χρέωσης είναι πολύ ύπουλη γιατί απο την μια καλύπτουν το γεγονός της χρέωσης απο την άλλη σου λένε εξαρτάται απο τον πάροχο. Πάντως πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι επιτρέπουν σε εταιρίες να χρεώνουν για βασική υποστήριξη χωρίς να εμφανίζουν τον αριθμό με αστικό κόστος ώστε να μην αναγκάζεσαι να πέρνεις τον 5α ψηφίο αριθμό . Πήγα να πάρω 13818 για υποστήριξη σε εταιρικό τηλέφωνο Cosmote χωρίς χρέωση για να δω τι με χρέωσαν και το σύστημα μου στέλνει Link για Chatbot που δεν καταλαβαινει τύφλα. Απαράδεκτο!!! Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατόν πως μπορώ να απενεργοποιήσω της κλείσεις σε αριθμούς με χρέωση. Πάντως οι πάροχοι στο Ελαδιστάν μεγάλη μαφία μαζί με τις τράπεζες. Θυμάστε τις κρυφές χρεώσεις σε σταθερά για κλίσεις σε κινητά στα τέλη του 90 αρχές 2,000; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από Antiriad
Therempant Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν μιλήσεις με τον παροχο έχει φραγη σε 5ψηφια χρεωσιμα. Δεν το εφαρμόζουν με αυτόματη εφαρμογή σε όλους τους αριθμούς γιατί προφανώς βγάζει και ο κάθε παροχος το ποσοστό του καθώς πολλοί δεν ασχολούνται καν με τις χρεώσεις. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από Therempant
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει και αριθμός χωρίς χρέωση για βλάβες κτλ αλλά συνήθως πρώτα εμφανίζονται μπροστά σου αυτοί με χρέωση.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Antiriad είπε Μετά την μόνιμη επιστροφή μου Ελλάδα προσπαθώ να βγάλω άκρη με τους αριθμούς χρεώσης (5 Ψηφία). Αυτή η τακτική χρέωσης είναι πολύ ύπουλη γιατί απο την μια καλύπτουν το γεγονός της χρέωσης απο την άλλη σου λένε εξαρτάται απο τον πάροχο. Πάντως πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι επιτρέπουν σε εταιρίες να χρεώνουν για βασική υποστήριξη χωρίς να εμφανίζουν τον αριθμό με αστικό κόστος ώστε να μην αναγκάζεσαι να πέρνεις τον 5α ψηφίο αριθμό . Πήγα να πάρω 13818 για υποστήριξη σε εταιρικό τηλέφωνο Cosmote χωρίς χρέωση για να δω τι με χρέωσαν και το σύστημα μου στέλνει Link για Chatbot που δεν καταλαβαινει τύφλα. Απαράδεκτο!!! Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατόν πως μπορώ να απενεργοποιήσω της κλείσεις σε αριθμούς με χρέωση. Πάντως οι πάροχοι στο Ελαδιστάν μεγάλη μαφία μαζί με τις τράπεζες. Θυμάστε τις κρυφές χρεώσεις σε σταθερά για κλίσεις σε κινητά στα τέλη του 90 αρχές 2,000; Θες να μπλοκάρεις τις κλήσεις ΠΡΟΣ 5ψήφιους;Μην τους καλείς. Ολες οι εταιρίες έχουν και νούμερα με αστική χρέωση.Θα κοιτάξεις για κλήση απο εξωτερικό Για Εταιρικούς πελάτες κάλεσε: 13818 από το εσωτερικό Από το εξωτερικό +306971013818
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει και αριθμός χωρίς χρέωση για βλάβες κτλ αλλά συνήθως πρώτα εμφανίζονται μπροστά σου αυτοί με χρέωση. Για αυτο στους παροχους υπαρχει επιλογη για φραγη των χρεωσιμων 5ψηφιων. Τους ειναι γνωστοι ποιοι ειναι αυτοι. 1
mariosnik_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Εγώ είχα μιλήσει κάποτε με cosmote για φραγή σε τέτοια νούμερα, μου έκαναν φραγή και σε κινητά και σε άλλα. Τους κάλεσα ξανά να τους πω να διορθώσουν το λάθος και μου λένε ότι φραγή σε μεμονωμένα νουμερα δεν γίνεται να μπει πάρα μόνο σε διάφορες ομάδες αριθμών μαζί, έτσι ακυρώθηκε η φραγή γιατί δεν μπορούσα να τηλεφωνήσω σε κινητά. Μόνο με κάποια ανεξάρτητη συσκευή για μπλοκάρισμα εξερχομένων βγάζεις άκρη, αυτό για σταθερά.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου εδω την ΕΥΔΑΠ πηραμε τηλ για βλαβη στο πεζοδρομιο που εσκασε σωληνας της, και για 10΄ αναμονη , μου ηρθε λογαριασμος καπου 11Ευρ τελος του μηνα στο κινητο....
villasg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε εδω την ΕΥΔΑΠ πηραμε τηλ για βλαβη στο πεζοδρομιο που εσκασε σωληνας της, και για 10΄ αναμονη , μου ηρθε λογαριασμος καπου 11Ευρ τελος του μηνα στο κινητο.... γιατι δεν πηρες στο 2102144444 ?
JailbrokenDiesel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, villasg είπε γιατι δεν πηρες στο 2102144444 ? γιατι ουτε εκει εβγαινε γραμμη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα