Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα φιλοι μου...καθε φορα που ανοιγω τον Η/Υ μου & οταν κανω επισης επανεκκινηση,μου βγαζει τα 2 εικονιδεια,πρωτα τα ενα & μετα το αλλο...Δεν εχω εγκαταστησει κατι της Apple, ουτε βρισκω καποιο προγραμμα εγκατεστημενο....πως τα διωχνω οριστικα απο το να μου βγαινουν στο ανοιγμα του Η/Υ μου?  Ευχαριστω.

9-9-2025 7-26-27 πμ.jpg

9-9-2025 7-35-27 πμ.jpg

Δημοσ.

Αυτο μοιαζει σαν το iCloud for Windows. Σιγουρα δεν ειναι εγκατεστημενο?

Επισης τσεκαρε στα προγραμματα και βγαλε το (αν το εχεις) συν οτι αλλη εφαρμογη εχεις που Publisher ειναι η Apple.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε και τρέξε το Autoruns64 (όχι το autorunsc) και δες αν μπορέσεις να ξεχωρίσεις από που και πως τρέχει στην εκκίνηση. ΑΝ το βρεις μπορείς να πας απευθείας στον φάκελο εκτέλεσης (jump to image) ή στην καταχώρηση στην registry (jump to entry). Επίσης μπορείς να το απενεργοποιήσεις μέσα από το autoruns.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κατέβασε και τρέξε το Autoruns64 (όχι το autorunsc) και δες αν μπορέσεις να ξεχωρίσεις από που και πως τρέχει στην εκκίνηση. ΑΝ το βρεις μπορείς να πας απευθείας στον φάκελο εκτέλεσης (jump to image) ή στην καταχώρηση στην registry (jump to entry). Επίσης μπορείς να το απενεργοποιήσεις μέσα από το autoruns.

Αααααα,αυτο το βλεπω καλο....θα το κανω σημερα....με εχει πολυ εκνευρισει που μου πεταγονται μολις ανοιγω τον Η/Υ ...σε ευχαριστω!

Δημοσ.

Τελικα εκανα κατι πιο απλο: Μπηκα στο: Παραμετροι Συστηματος, κοιταξα ποια ειναι τα προγραμματα που ξεκινουν με το που αμοιγω τον Η/Υ μου, τα ειδα τα απενεργοποιησα & τα απεγκατεστησα μετα....Αυτα και Τελος.....σας ευχαριστω!

EDOOO.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Τελικα εκανα κατι πιο απλο: Μπηκα στο: Παραμετροι Συστηματος, κοιταξα ποια ειναι τα προγραμματα που ξεκινουν με το που αμοιγω τον Η/Υ μου, τα ειδα τα απενεργοποιησα & τα απεγκατεστησα μετα....Αυτα και Τελος.....σας ευχαριστω!

EDOOO.jpg

με προλαβες,εγω που εχω μακ και ειχα πρωτη φορα κλαουντ και μετα το παρατησα ,συνεχιζε να μου βγαζει αυτα τα εικονιδια..αυτο θα του προτεινα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...