Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Dangbei μας παρουσίασε στο μικρό της εκθεσιακό χώρο στην IFA 2025 τον S7 Ultra Max, έναν προβολέα που επιδιώκει να ξεχωρίσει στην κατηγορία με τις επιδόσεις του.

Ο S7 Ultra Max διακρίνεται καθώς είναι ο πρώτος προβολέας της εταιρείας με υγρόψυξη, ενώ ταυτόχρονα θέτει νέα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας. Ο προβολέας κυκλοφόρησε στην Κίνα νωρίτερα φέτος με ανάλυση 4K, διαθέτοντας 48 πηγές laser που προσφέρουν φωτεινότητα 5.800 CVIA lumens. Όπως μας ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας, η ευρωπαϊκή έκδοση αναμένεται να έχει φωτεινότητα 6.200 ISO lumens, κάτι σίγουρα εντυπωσιακό, όμως τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Διαθέτει επίσης δύο ηχεία 15W και εγγενή αναλογία αντίθεσης 8000:1, οπτικό ζουμ 0,98 έως 1,6:1, και μια βάση που περιστρέφεται για την καλύτερη τοποθέτηση της εικόνας. Επιπλέον, διαθέτει αυτόματη εστίαση, διόρθωση keystone και ευθυγράμμιση οθόνης για βέλτιστη ρύθμιση της εικόνας.

dangbei_6.jpg.7e04309867d35ec470e27d1eecb225c2.jpg

Το δεδομένο είναι πάντως ότι ο προβολέας θα υποστηρίζει Dolby Vision και HDR10+, παράγοντας εντυπωσιακή εικόνα ακόμα και στον σχετικά φωτεινό εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην IFA όπως διαπιστώσαμε. Επιβεβαιώσαμε επίσης ότι ο θόρυβος περιορίζεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα εξαιτίας της υδρόψυξης (περίπου στα 22dB), ενώ η εξαγωγή θερμότητας περιορίζεται σημαντικά σε αντίθεση με την πλειονότητα των προβολέων.

Στην Κίνα, η Dangbei έχει κοστολογήσει τον S7 Ultra Max περίπου στα 2.500 δολάρια, ενώ στόχος της εταιρείας είναι το ευρωπαϊκό και αμερικανικό λανσάρισμα να συνοδευτεί από μια πιο ανταγωνιστική τιμή. Αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές του επόμενου έτους, όταν η εταιρεία θα έχει λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μόνο για αίθουσες παρουσιάσεων. Ποιος θα πάρει projector τώρα που παίρνει 85+ με τιμή χώμα;

85+ κιόλας με τιμή χώμα... Και πάνελ για χωματερή... Γιατί για αξιόλογη 85+ θες από 2500€ και πάνω. 

Όπως και να έχει ο projector και ένα σωστά στημένο home cinema είναι άλλη εμπειρία.. Δε μιλάμε για προτζεκτορακια για μπαλκόνι και μπάλα.. Μιλάμε για κάτι καλό mid to up range (valerion pro 2, xgimi horizon s max, nebula x1κλπ) 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ~Joker~ είπε

85+ κιόλας με τιμή χώμα... Και πάνελ για χωματερή... Γιατί για αξιόλογη 85+ θες από 2500€ και πάνω. 

Όπως και να έχει ο projector και ένα σωστά στημένο home cinema είναι άλλη εμπειρία.. Δε μιλάμε για προτζεκτορακια για μπαλκόνι και μπάλα.. Μιλάμε για κάτι καλό mid to up range (valerion pro 2, xgimi horizon s max, nebula x1κλπ) 

Και εγώ δεν μιλάω για τηλεοράσεις του 500ρικου. Ξεκινάμε από εδώ και πάνω

TCL Smart Τηλεόραση 85" 4K UHD Mini LED C6K HDR (2025) 85C6K | Skroutz.gr

1700 ευρώ για 85" με HVA panel, mini led, micro lens, Qled κτλ

Αυτή τη τιμή θεωρώ χώμα για τόσο καλή ποιότητα εικόνας και τέτοιο μέγεθος.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Και εγώ δεν μιλάω για τηλεοράσεις του 500ρικου. Ξεκινάμε από εδώ και πάνω

TCL Smart Τηλεόραση 85" 4K UHD Mini LED C6K HDR (2025) 85C6K | Skroutz.gr

1700 ευρώ για 85" με HVA panel, mini led, micro lens, Qled κτλ

Αυτή τη τιμή θεωρώ χώμα για τόσο καλή ποιότητα εικόνας και τέτοιο μέγεθος.

TCL και hisense βγάζουν πολύ αξιόλογα μηχανάκια Σε σχέση με τα διπλά και χρήματα που θες για Sony πχ.. 

Αλλά είναι και στον άνθρωπο τι προτιμάει εγώ πχ είμαι Jet με 75αρα sony mini led 75x95k για καθημερινή χρήση και έχω και projector για να βγάζω γούστα σε ταινίες σειρές σε 120 ίντσες.. Όπως και να το κάνεις 2.65 χ 1μιση μέτρο είναι άλλη εμπειρία.. 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ~Joker~ είπε

TCL και hisense βγάζουν πολύ αξιόλογα μηχανάκια Σε σχέση με τα διπλά και χρήματα που θες για Sony πχ.. 

Αλλά είναι και στον άνθρωπο τι προτιμάει εγώ πχ είμαι Jet με 75αρα sony mini led 75x95k για καθημερινή χρήση και έχω και projector για να βγάζω γούστα σε ταινίες σειρές σε 120 ίντσες.. Όπως και να το κάνεις 2.65 χ 1μιση μέτρο είναι άλλη εμπειρία.. 

Αν έχεις το χώρο ναι.

Αλλά η απο πάνω τηλεόραση σε 98" έχει μόνο 2200!

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μόνο για αίθουσες παρουσιάσεων. Ποιος θα πάρει projector τώρα που παίρνει 85+ με τιμή χώμα;

Αλλο ο προτζεκτορας που μπορεις να τον πας οπου θελεις πχ ταρατσα εξοχικο κλπ αλλο η τηλεοραση που ειναι σαν επιπλο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αλλο ο προτζεκτορας που μπορεις να τον πας οπου θελεις πχ ταρατσα εξοχικο κλπ αλλο η τηλεοραση που ειναι σαν επιπλο.

Ε καλά δεν θα πάρω projector για 10 ημέρες που θα πάω στο χωριό και τις υπόλοιπες 355 να βλέπω από αυτόν :P

Και αν έπαιρνα κάποιον για το χωριό, θα ήταν κάποιος του 500ρικου και λιγότερο.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ε καλά δεν θα πάρω projector για 10 ημέρες που θα πάω στο χωριό και τις υπόλοιπες 355 να βλέπω από αυτόν :P

Και αν έπαιρνα κάποιον για το χωριό, θα ήταν κάποιος του 500ρικου και λιγότερο.

Δεν ειπα να παρεις προβολι αντι για τηλεοραση αλλα οτι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Ναι για μεταφορα συμφωνω δεν δινει 2500 αλλα το πολυ 500-700 ευρω.

Τα 2500 τα δινει ο λεφτας που εχει και 100ΤΜ σαλονι και θελει 150 ιντσες οθονη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν ειπα να παρεις προβολι αντι για τηλεοραση αλλα οτι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Ναι για μεταφορα συμφωνω δεν δινει 2500 αλλα το πολυ 500-700 ευρω.

Τα 2500 τα δινει ο λεφτας που εχει και 100ΤΜ σαλονι και θελει 150 ιντσες οθονη.

Ε με μπέρδεψες γιατί μιλούσαμε για προβολέα αντί για τηλεόραση. Ναι ο προβολέας έχεις τις χρήσεις του όπως είπες αλλά παίρνεις ένα φθηνό για αυτές τις χρήσεις. Εκτός και αν σου τρέχουν λεφτά από τις τσέπες.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ε με μπέρδεψες γιατί μιλούσαμε για προβολέα αντί για τηλεόραση. Ναι ο προβολέας έχεις τις χρήσεις του όπως είπες αλλά παίρνεις ένα φθηνό για αυτές τις χρήσεις. Εκτός και αν σου τρέχουν λεφτά από τις τσέπες.

Το σημαντικοτερο ειναι να εχεις χρονο και να βλεπει η οικογενεια ταινιες. Γιατι εγω που πηρα εναν σχετικα καλο ειδα 3 ταινιες περυσι και τον τελιικο του Euro στην ταρατσα, φετος τον εχει φαει το ντουλαπι και αποφασισα να τον δωσω.

Σαλονι δεν  εχω μεγαλο και εχω 65 τηλεοραση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...