dim-dtps Δημοσ. χθες στις 02:59 μμ Δημοσ. χθες στις 02:59 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θέλοντας να φύγω από την Cosmote, έλαβα μια προσφορά (τηλεφωνικώς) απο την vodafone για το πρόγραμμα Home Double Play FTTH 300 στα 21.50 μαζί με το Gigabit Voucher. Μου κάνουν και 50% επιπλέον έκπτωση. Η τιμή αυτή όμως είναι γραμμένη στο email που μου έστειλε ο πωλητής ως προσφορά και είναι σαν διευκρίνιση. Στο συμβόλαιο όμως αναφέρεται η τιμή 34.19 το μήνα. Σε κατάστημα Vodafone που πήγα μου είπαν ότι αποκλείεται να ισχύει αυτή η τιμή. Το πρόγραμμα αυτό μαζί με το Voucher βγαίνει στα 25-26 ευρώ το μήνα. Τι ισχύει τελικά? Να τον εμπιστευτώ? Παραθέτω και τις σχετικές πληροφορίες Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από dim-dtps
prototypegr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Καλησπέρα. Έχω παρόμοια προσφορά στα 20€ με τον ίδιο τρόπο με εσένα. Προσωπικά το προχώρησα. Το email είναι από υπάλληλο της εταιρείας, οπότε έχεις επίσημο έγγραφο για την τιμή, χώρια που υπάρχει και η καταγραφή. Τώρα εάν παιχτεί τόσο μεγάλη μπινι@, τι να σε πω, δεν το πιστεύω.
dim-dtps Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 ώρες πριν, prototypegr είπε Καλησπέρα. Έχω παρόμοια προσφορά στα 20€ με τον ίδιο τρόπο με εσένα. Προσωπικά το προχώρησα. Το email είναι από υπάλληλο της εταιρείας, οπότε έχεις επίσημο έγγραφο για την τιμή, χώρια που υπάρχει και η καταγραφή. Τώρα εάν παιχτεί τόσο μεγάλη μπινι@, τι να σε πω, δεν το πιστεύω. Καλησπέρα φίλε, Το έκανες τώρα το συμβόλαιο? Ήρθε λογαριασμός στα 20 ευρώ? Ή σκέφτεσαι να το κανεις? Και γω δε το πιστεύω αλλά καλού κακού είπα να ρωτήσω μήπως το χει κάνει κι άλλος. Στο κατάστημα που πήγα πάντως μου είπαν δεν παίζει αυτή η τιμή. Και με μπέρδεψε κι αλλο
prototypegr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7 ώρες πριν, dim-dtps είπε Καλησπέρα φίλε, Το έκανες τώρα το συμβόλαιο? Ήρθε λογαριασμός στα 20 ευρώ? Ή σκέφτεσαι να το κανεις? Και γω δε το πιστεύω αλλά καλού κακού είπα να ρωτήσω μήπως το χει κάνει κι άλλος. Στο κατάστημα που πήγα πάντως μου είπαν δεν παίζει αυτή η τιμή. Και με μπέρδεψε κι αλλο Καλημέρα. Το συμβόλαιο το έκανα τέλη Ιουλίου και χθες ήρθαν και φέρανε την οπτική στο σπίτι, οπότε ακόμα δεν βγήκε λογαριασμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα