Crash24 Δημοσ. Τρίτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:29 μμ Η Apple μόλις ανακοίνωσε τα AirPods Pro 3, την πρώτη σημαντική αναβάθμιση του προϊόντος μετά από τρία χρόνια, με νέες λειτουργίες όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και μετάφραση σε πραγματικό χρόνο. Σύμφωνα με την Apple, τα AirPods Pro 3 προσφέρουν αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου με διευρυμένη ηχητική υποστήριξη και βελτιωμένη ακύρωση θορύβου. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα νέα ακουστικά θα παρέχουν την "καλύτερη ενεργή ακύρωση θορύβου στον κόσμο", χάρη στα ειδικά άκρα αυτιών εμποτισμένα με αφρώδες υλικό για καλύτερη απομόνωση του θορύβου. Η Apple ισχυρίζεται ότι αυτό θα προσφέρει διπλάσια ακύρωση θορύβου σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά των AirPods Pro. Ίσως η σημαντικότερη αναβάθμιση στα AirPods Pro 3 είναι ο αισθητήρας καρδιακού ρυθμού. Η Apple χρησιμοποιεί τον μικρότερο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού της στα AirPods Pro 3, ο οποίος θα λειτουργεί με ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή για την παρακολούθηση κατανάλωσης θερμίδων και δραστηριότητας σε ένα iPhone. Υπάρχει επίσης μια νέα εμπειρία προπόνησης στην εφαρμογή fitness του iPhone που συμπληρώνει την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού. Επιπλέον, η Apple εισάγει μια νέα λειτουργία ζωντανής μετάφρασης στα AirPods Pro 3. Όπως έδειξε η εταιρεία, η ενεργή ακύρωση θορύβου θα μειώνει την ένταση του ομιλητή και θα αναπαράγει τον ήχο στη δική του γλώσσα. Η λειτουργία Live Translation στα AirPods υποστηρίζει αρχικά πέντε γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ισπανικά. Έως το τέλος του έτους θα προστεθούν τέσσερις επιπλέον γλώσσες - ιταλικά, ιαπωνικά, κορεατικά και απλοποιημένα κινεζικά. Η Apple βελτιώνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα AirPods Pro 3 εφαρμόζουν στα αυτιά των χρηστών. Όπως ανέφερε, η εταιρεία ανέλυσε περισσότερες από 10.000 τρισδιάστατες σαρώσεις αυτιών και έκανε κάθε AirPod Pro μικρότερο. Ο σχεδιασμός είναι διαμορφωμένος ώστε να εφαρμόζει καλύτερα μέσα στον ακουστικό πόρο και υπάρχουν πλέον πέντε μεγέθη άκρων αυτιών. Η Apple έχει επίσης κάνει τα AirPods Pro 3 πιο ανθεκτικά, με αντοχή IP57 στον ιδρώτα και το νερό. Εκτός από τα AirPods Pro 3, η Apple φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες στα AirPods με την κυκλοφορία του iOS 26 αυτό το φθινόπωρο. Τα AirPods θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τηλεχειριστήριο κάμερας για την εφαρμογή κάμερας στο iOS 26, και τα AirPods 4 και AirPods Pro 2 θα υποστηρίζουν πλέον ήχο ποιότητας στούντιο για τραγούδια, βίντεο, podcast και άλλα. Η Apple βελτιώνει επίσης την ποιότητα κλήσεων στο iOS 26 για τα AirPods 4 και AirPods Pro 2, καθώς και τις υπενθυμίσεις φόρτισης και την παύση ήχου αν αποκοιμηθείτε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα AirPods Pro 3 από σήμερα με την κυκλοφορία τους να ξεκινάει στις 19 Σεπτεμβρίου, κάτι που ισχύει και για τη χώρα μας με τιμή €249. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Just_travel_everywhere Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:01 μμ Αλλαγή εννοείται!!! Αισθητήρας καρδιακών στα ακουστικά ; Απλά τρομερό !!! 1 1
vassilis018 Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:14 μμ πάμε για αγορά. Ευκαιρία να αλλάξω τα Pro 2 4
Haldol Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ Η live μετάφραση ότι καλύτερο! Τον αισθητήρα καρδιακών παλμών δε ξέρω καν γιατί τον βάλανε 😕 18 minutes ago, vassilis018 said: πάμε για αγορά. Ευκαιρία να αλλάξω τα Pro 2 Τι να πω κι εγώ με τα Pro 1. Όχι ότι τα χρησιμοποιώ πολύ βέβαια.
lomvardo Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:40 μμ (επεξεργασμένο) Εχω λιωσει τα airpods pro 2 τα οποια είναι (για εμένα) το πιο χρησιμο gadget της apple αυτη τη στιγμη. Περιμενα πως και πως για το ακομα πιο βελτιωμενο noise cancelation των airpods 3. Αλλά ολα αυτα τα περι αισθητηρα καρδιακου ρυθμου, τηλεχειριστήριο καμερας και τα ρεστα δε τα καταλαβαινω. Κορυφαιο ηχο και noise cancelation θελουμε (και το εχουμε) γιατι να γινονται όλα τοσο πολύπλοκα πλέον; Επεξ/σία Τρίτη στις 09:40 μμ από lomvardo 6
vassilis018 Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 μμ 16 minutes ago, Haldol said: Η live μετάφραση ότι καλύτερο! Τον αισθητήρα καρδιακών παλμών δε ξέρω καν γιατί τον βάλανε 😕 Τι να πω κι εγώ με τα Pro 1. Όχι ότι τα χρησιμοποιώ πολύ βέβαια. εγώ σε συνδυασμό με Apple music τα έχω λιώσει. Ειδικά έξω όταν βγαίνω βόλτα δεν τα βγάζω από τα αυτιά μου 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 09:52 μμ 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Η live μετάφραση ότι καλύτερο! Τον αισθητήρα καρδιακών παλμών δε ξέρω καν γιατί τον βάλανε 😕 Τι να πω κι εγώ με τα Pro 1. Όχι ότι τα χρησιμοποιώ πολύ βέβαια. Προφανώς δεν υπάρχουν και πάλι τα Ελληνικά στη live μετάφραση… Τον αισθητήρα παλμών φαντάζομαι τον έβαλαν για αυτούς που αθλούνται αλλά δεν έχουν κάποιο applewatch για να μετράει συνεχώς… 1
Devil9697 Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:53 μμ Σε 5 χρονια τα παιδιά δεν θα χρειάζονται φροντιστήριο για δευτερη/τριτη γλώσσα! 8
vassilis018 Δημοσ. Τρίτη στις 09:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:55 μμ 1 minute ago, Devil9697 said: Σε 5 χρονια τα παιδιά δεν θα χρειάζονται φροντιστήριο για δευτερη/τριτη γλώσσα! πέρα από την πλάκα, έχει μια δόση αλήθειας αυτό που έγραψες 6
bvb7 Δημοσ. Τρίτη στις 10:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:13 μμ (επεξεργασμένο) Τα Sennheiser sport που έχω μετρούν παλμούς και θερμοκρασία σώματος, είναι καθαρά για λόγους άθλησης και μόνο Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από bvb7
dogkon Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 μμ Μετά από μια 6ετία με τα Apple Pro 1ης γενιάς, ήρθε η ώρα αγοράς για αυτά.... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ https://9to5mac.com/2025/09/09/live-translation-airpods-compatibility/ 3
JohnNightpower Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 μμ Ακολουθεί χαζή ερώτηση αλλά μάλλον έκανε και η Apple χαζή διατύπωση... Ο αισθητήρας παλμού θα λειτουργεί μόνο όταν συμβαίνει σωματική άσκηση;
kanenaprivacy Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Δημοσ. χθες στις 12:01 πμ Μου έκαναν δώρο τα Airpods 1. Τα ερωτεύθηκα. Μου άρεσαν πάρα πολύ, αλλά ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό μου πως κάποιος έδωσε 140ευρ για ψείρες ακουστικά για εμένα. Μετά από δύο χρόνια λόγω μπαταρίας μου πέθαναν μέσα στα χέρια μου ( τα ακουστικά που αγαπούσα ) και έμαθα πως δεν μπορώ να αντικαταστήσω τις μπαταρίες. Απογοητεύθηκα πάρα πολύ και είπα μέχρι να φτιάξουν αυτό το πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν θα πάρω άλλα. Έχω over-ears άλλης εταιράις τώρα και wired EarPods. 1
miltos_id Δημοσ. χθες στις 12:32 πμ Δημοσ. χθες στις 12:32 πμ Το live translation είναι software feature και όχι hardware ,θα υποστηρίζεται και από τα AirPods Pro 2 αρκεί να είναι ζευγοποιημένα με iPhone 15 και μεταγενέστερο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα