Manolo Sismanidis Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 μμ Καλησπερα μια βοηθεια θα θελα επειδη δεν μου εχει ξανασυμβει, αγορασα καινουργια μητρικη την x870 aorus elite wifi7 ice και μπηκα στο σαιτ να κατεβασω το τελευταιο driver για τα bios εδω ειναι το λινκ https://www.gigabyte.com/Motherboard/X870-AORUS-ELITE-WIFI7-ICE/support οτα παω να κατεβασω το τελευταιο το f8a και ο mozilla και ο chrome μου βγαζει οτι δεν κατεβαζω συχνα τετοιο αρχειο και μπορει να ειναι επικινδυνο και με ρωταει αν οντως θελω να το κατεβασω, αλλα το προτελευταιο driver Που ειναι το f7 το κατεβαζει κανονικα, τι να κανω? να το βαλω κανονικα το τελευταιο? Γιατι το βγαζει ομως?
Aris_ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:03 μμ εφοσον εισαι στο site του κατασκευαστη κατεβασε το αφοβα γιατι το βγαζει .. ισως επειδη ειναι zip κατι δεν του καθεται , εχεις av windows η δικο σου ?
Manolo Sismanidis Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ 5 ώρες πριν, Aris_ είπε εφοσον εισαι στο site του κατασκευαστη κατεβασε το αφοβα γιατι το βγαζει .. ισως επειδη ειναι zip κατι δεν του καθεται , εχεις av windows η δικο σου ? Ευχαριστω, Δεν ξερω τι ειναι το av αλλα εχω γνησια με κωδικο
Aris_ Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ Δημοσ. χθες στις 12:28 πμ 4 hours ago, Manolo Sismanidis said: Ευχαριστω, Δεν ξερω τι ειναι το av αλλα εχω γνησια με κωδικο Av = anti-virus εάν έχεις δικό σού εχουν μερικες φορες περίεργες ευαισθησίες
Manolo Sismanidis Δημοσ. χθες στις 07:26 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:26 πμ Ααααα αυτο εννοεις, οχι τον windows το av εχω,
comfuzio Δημοσ. χθες στις 09:25 πμ Δημοσ. χθες στις 09:25 πμ Ίσως στο χτυπάει γιατί αυτά τα bios με τα γράμματα στο τέλος δεν είναι το τελικό προϊόν αλλά beta έκδοση. Έχω παρεμφερή μητρική και κατεβάζω από το chrome με το windows defender και εγώ αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει βγάλει, ακόμα και σε beta εκδόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα