Hal9000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Η Apple μόλις ανακοίνωσε το λεπτότερο iPhone που έχει κατασκευάσει ποτέ, το iPhone Air, με πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά, υποσχόμενη "επαγγελματική απόδοση σε λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό". Σύμφωνα με την εταιρεία, το iPhone Air διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό τιτανίου που είναι κομψός και ελαφρύς αλλά ισχυρός, με καινοτόμο εσωτερική αρχιτεκτονική. Το πάχος των 5,6 χιλιοστών το καθιστά το λεπτότερο iPhone στην ιστορία της εταιρείας. Όπως ανακοινώθηκε, το πίσω μέρος του iPhone Air προστατεύεται πλέον με Ceramic Shield, ενώ το μπροστινό κάλυμμα χρησιμοποιεί Ceramic Shield 2, παρέχοντας 3 φορές καλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές. Για πρώτη φορά, το Ceramic Shield προστατεύει το πίσω μέρος του iPhone, συμπεριλαμβανομένου του plateau, προσφέροντας 4 φορές καλύτερη αντοχή στις ρωγμές από τα προηγούμενα μοντέλα. Το νέο μοντέλο διαθέτει εκπληκτική οθόνη 6,5 ιντσών Super Retina XDR με ProMotion έως 120Hz. Η οθόνη φτάνει τα 3.000 nits μέγιστη φωτεινότητα εξωτερικού χώρου - την υψηλότερη που έχει καταγραφεί σε iPhone - και 2 φορές καλύτερη αντίθεση εξωτερικού χώρου. Το iPhone Air τροφοδοτείται από τρία τσιπ σχεδιασμένα από την Apple - τον ισχυρό A19 Pro, N1 και C1X - καθιστώντας το το πιο ενεργειακά αποδοτικό iPhone που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Ο επεξεργαστής A19 Pro διαθέτει νέο 6πύρηνο CPU που βελτιώνει την απόδοση και την αποδοτικότητα, παρέχοντας τον ταχύτερο επεξεργαστή σε οποιοδήποτε smartphone. Όσον αφορά τη φωτογραφία, το νέο iPhone ενσωματώνει κάμερα Center Stage 18MP στο μπροστινό μέρος, την πρώτη τετράγωνη κάμερα σε iPhone, που προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να περιστρέφουν το iPhone για οριζόντια selfie. Στο πίσω μέρος, το ευέλικτο σύστημα κάμερας 48MP Fusion δίνει στους χρήστες το ισοδύναμο τεσσάρων φακών. Το iPhone Air διαθέτει σχεδιασμό μόνο με eSIM, που εξοικονομεί εσωτερικό χώρο, βοηθώντας στη δημιουργία του απίστευτα ελαφρού και λεπτού σχήματος. Το eSIM υποστηρίζεται από πάνω από 500 εταιρείες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των AT&T, T-Mobile, Verizon. Το νέο iPhone θα διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: space black, cloud white, light gold και sky blue, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου. Κυκλοφορεί στις 19 Σεπτεμβρίου με τιμή $999 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Δημοφιλής ανάρτηση LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. πριν από 10 ώρες Σε ενα κινητο να μετρανε το παχος μαζι με τις καμερες γιατι και εμενα τα ποδια μου ειναι λεπτα αλλα η κοιλια μου κανει σκια σε μικρο παιδι. 😂😂😂 5 3 85
Cleas77 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Τρέχω να σκάσω 1000€ ... Το δικό μου είναι 6.4 χιλιοστά.... Ερώτηση αφού παίζει βίντεο 40ωρες συνεχόμενα πως έχει αυτονομία 1 μέρα? Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Cleas77 2 1
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Λίγο ακομα και τα κινητα θα χωρανε στο πορτοφόλι μαζί με της κάρτες. Χωρίς να είναι το ίδιο ανθεκτικα με αυτές. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από xaerialtwistx 2
Chef_Alexander Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Είναι η πρώτη φορά από την εποχή που μπήκα στο οικοσύστημα της Apple που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω μοντέλο μέσα σε ένα χρόνο. Συνήθως κρατούσα τις συσκευές μου 2-3 χρόνια πριν προχωρήσω σε αλλαγή. Περιμένω να το δω από κοντά ώστε να δω κάποια βασικά χαρακτηριστικά που δεν έδειξε στην παρουσίαση π.χ. η απόδοση της κάμερας, το zoom που προσφέρει ο ενσωματωμένος τηλεφακός, η αίσθηση στο χέρι κλπ. και πολύ πιθανόν με βλέπω για σύντομη αγορά. Ααα ρε Apple τι μας κάνεις κάθε φορά.....πάλι υπερωρίες πρέπει να κάνω για να καλύψω τα έξοδα😆 2 5
panosk111178 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 3 λεπτά πριν, Cleas77 είπε Τρέχω να σκάσω 1000€ ... Το δικό μου είναι 6.4 χιλιοστά.... Ερώτηση αφού παίζει βίντεο 40ωρες συνεχόμενα πως έχει αυτονομία 1 μέρα? με τον mag safe 1 4
jim0912 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Ξυπνάνε αναμνήσεις απο το iPhone 6 και βλέπω την Apple να μας λέει ότι δε βάζουμε το κινητό σωστά στην τσέπη μας.. Το πάχος μετράει κύριοι, ρωτήστε τις γυναίκες σας..😅 Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από jim0912 2 5
vassilis018 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 13 minutes ago, Cleas77 said: Τρέχω να σκάσω 1000€ ... Το δικό μου είναι 6.4 χιλιοστά.... Ερώτηση αφού παίζει βίντεο 40ωρες συνεχόμενα πως έχει αυτονομία 1 μέρα? δεν μας είπες και τι κινητό έχεις 1
farcry33 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Αυτονομία 40 ώρες με την μπατάρια γιατί δεν έλεγαν έχει infinity battery αρκεί να είναι στην πρίζα 😂.
farcry33 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, kotronas είπε Το SAR δεν βρίσκω....😁 Ποιο SAR ρε αδερφέ τι είναι 2010 εδώ κάθε μέρα καίγονται μέχρι και τα κύτταρα από το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού, άκου SAR Παναγία μου μετά από 10 χρόνια θα κάνουν αγωγή στην Γαλλία και θα δώσουν δώρο θήκη 🤣 8
dogkon Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μου αρέσει το μέγεθος και το βάρος με κουράσανε τα pro μοντέλα το βάρος, το πάχος κτλ. Με ξενέρωσε που δεν έχει ultra και macro camera. 2
maarinos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) iPhone Air 3149mAh - Tecno Pova Slim 5160mAh πάχος 6mm https://www.gsmarena.com/tecno_pova_slim_5g-14111.php https://www.gsmarena.com/apple_iphone_17_air-13502.php Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από maarinos
kirileman Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 42 minutes ago, maarinos said: iPhone Air 3149mAh - Tecno Pova Slim 5160mAh πάχος 6mm https://www.gsmarena.com/tecno_pova_slim_5g-14111.php https://www.gsmarena.com/apple_iphone_17_air-13502.php Video 1440p@30fps, 1080p@30fps Τεκνολότζια. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα